نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 56 از 460 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263646566106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال 2013

دوست عزیز میشه یکم توضیح بدید که دقیقا چطوری شد که اول کلیر شدید و بعد ریجکت ؟ حتما تجربتون برای دوستان مفید است.
    من فکر میکنم که شما بعد از اصلاح رزومه و گذشت یک مدت کوتاه از یک سفارت دیگر اقدام کنید تجربه های مشابحه بوده که رفتند و گرفتن و الان آمریکا هستند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Eng.

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال 2013

من و یکی دیگه از دوستان دقیقا وضعیتمون مشابه بود حتی پذیرشمون و فاندمو عین هم بود. ایشون 27 ژوئن بود مصاحبه شون و من 1 جولای، در دوبی. حدود 20 آگوست به فاصله 2 روز استاتوسمون آپدیت شد و ایمیل کلیر رو دریافت کردیم و پاسپورت ها رو فرستادیم دوبی. من یه ایمیل دریافت کردم از سفارت که پرسیده بود آیا در آینده که برگشتید ایران توی یکی از زمینه های نفت، گاز و یا انرژی می خواید مشغول به کار بشید ؟
    منم جواب دادم نه من هیچ برنامه و علاقه ای برای این کار ندارم و علایق تحقیقاتی و کاریم چیزهای دیگه ای هستن. دقیقا فرداش من ریفیوزد شدم! دوستم هم بدون اینکه ایمیلی دریافت کنه ریفیوزد شد چند روز بعدش!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

سلام من هم در رشته مهندس عمران در گرایش آب در مقطع دکترا برای بهار 2014 پذیرش دارم 6 سال سابقه کار نفتی دارم کجا مناسب هست واسه ویزا و چه کنم بند 501 شامل حالم نشه

پیش فرض پاسخ : باکو (آذربایجان) - کلیرنس در سال 2013

سلام دوستان. خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین بهم کمک کنین. سفارت باکو به اونهایی که بدون فاند باشن خوب ویزا میده؟ یعنی ممکنه که تاثیر منفی داشته باشه. مثل تاشکند که به بدون فاندها ویزا نمیده؟
    don't forget to smile

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SALOMEH نمایش پست ها
    سلام من هم در رشته مهندس عمران در گرایش آب در مقطع دکترا برای بهار 2014 پذیرش دارم 6 سال سابقه کار نفتی دارم کجا مناسب هست واسه ویزا و چه کنم بند 501 شامل حالم نشه
    دبي تشريف نبر
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .

Junior Member

سلام، پذیرش من برای ترم پاییز 2013 بود که به خاطر تموم کردن کارهای سربازیم محبور شدم دیفر بدم به بهار 2014، با شرایط من به نظرتون کدم سفارت مناسب تره؟
    - رشته: معماری/ گرایش design computation/ مستر دوم (مستر اول معماری-معماری در ایران)
    - فاند: full waiver + TA با این حال برای من نوشته که باید BS هم داشته باشم، معادل 1.5 برابرش دارم میبرم.
    - سربازی ندارم (کارت اومده برام)
    - مقاله دردسر ساز ندارم.
    - سابقه کار 2-3 سال در شرکت های خصوصی معماری با نامه job offer.
    - ویزای شنگن داشتم (2012 ایتالیا، رفتم و توی مهلتش برگشتم)
    - ریجکت از سفارت امریکا در دوبی سال 2008 برای شرکت در کنفرانس (5 سال پیش)
    - شروع کلاس ها هم 16 ژانویه
    در ضمن توی سایت سفارت فقط سفارت های دوبی / آنکارا / ایروان رو برای ایرانی ها مجاز اعلام کرده، آیا میشه به سفارت های دیگه هم رفت؟
    احتمال اینکه مولتی بگیرم چقدره؟
    و ایضا چقدر حدودا فکر میکنید کلیرنس بخورم؟

پیشاپیش سپاس

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط SALOMEH نمایش پست ها
    دوست عزیز، اگه این سابقه کار نفتی در رزومه و فرم DS-160 باشه، طبق قوانین فعلی، فارغ از سفارت مورد نظر، ریجکت میشید. تنها راه اینه که اون سابقه رو در هیچ مدرکی که به سفارت میدین ذکر نکنید و به جای اون کار دیگه ای که هیچ ربطی به نفت نداشته باشه رو بنویسید.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

Junior Member

سلام
    من برای بهار 14 پذیرش فوق علوم کامپیوتر بدون فاند از فلوریدا استیت گرفتم، دختر مجرد هستم و از بابت سوشیال تای هم خیلی نگرانم. ممکنه که راهنمایی بفرمایین؟

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط anahid_eht نمایش پست ها
    سلام
    من برای بهار 14 پذیرش فوق علوم کامپیوتر بدون فاند از فلوریدا استیت گرفتم، دختر مجرد هستم و از بابت سوشیال تای هم خیلی نگرانم. ممکنه که راهنمایی بفرمایین؟
    ببينيد هيچ كسي نيست كه به همه سفاتها اشراف داشته باشه. هر كسي هر سفارتي كه خودش رفته را خوب ميشناسه
    مثلا من كه دبي رفتم ميدونم كه به فاند داشتن و نداشتن زياد حساسيتي نداره. من بالشخصه نديدم كسي بخاطر فاند نداشتن ريجكت بشه
    اما مثلا شنيدم كه تركمنستان به فاند نداشته ها يكم سخت گرفته (فقط از يك يا 2 نفر شنيدم همين)
    باز از بچه هاي سفارتهاي ديگه در فروم مخصوص به خودشون سوال كنيد. تا از شرابط آنها مطلع شيد. دبي را من عرض كردم كه به فاند حساسيت خاصي نداره سفارتهاي ديگه را نميدونم
    ویرایش توسط zebarjadi : November 9th, 2013 در ساعت 01:44 AM دلیل: اصلاح نقل قول
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .

Junior Member

سلام

من برای دکتری برق-فول فاند پذیرش گرفتم. سال قبل پس از 5 ماه تو اف بی ای چک از دبی رد شدم. سپس به ارمنستان رفتم و بخاطر سوشال
    تای رد شدم و بار سوم بدون هیچ دلیلی در ارمنستان رد شدم دلیل افیسر این بود (چون بین کشور های مشکل سیاسی هست من نمی تونم کاری واسه
    شما انجام بدم و شما رد هستید)

حالا اینبار از طریق گروه کامپیوتر دانشگاه یک پذیرش جدید گرفتم می خوام بدونم کجا برم که اینبار ردم نکنن ممنونم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)