صفحه 20 از 22 نخستنخست ... 10111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 218

موضوع: تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

پیش فرض پاسخ : تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein68 نمایش پست ها
    دوستان قبلا گفتین که خوراکی مجاز هست با خودمون بیارمدرسته ، در این صورت چیا بیاریم بهتره به نظرتون؟نوشیدنی هم میشه اورد مثلا انرژی درینک
    من هم نوشیدنی (آب) بردم، هم چند تا شکلات. در کل با آوردن نوشیدنی و خوراکی و ... مشکلی ندارن.
    این که چی بیارین بستگی به سلایق شخصی تون داره! من فقط تو وقت استراحت تونستم یه شکلات بخورم و آبمیوه ای که داده بودن. موقع تمرین میتونین تست کنین ببینین چه چیزی بهتر جواب میده برای شما. مثلاً اگه نوشیدنی انرژی زا بهتون کمک میکنه پارت دوم رو بهتر و با تمرکز بیشتر کار کنین سر جلسه هم حتماً ببرید.

Member Ordijahandam آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein68 نمایش پست ها
    دوستان قبلا گفتین که خوراکی مجاز هست با خودمون بیارمدرسته ، در این صورت چیا بیاریم بهتره به نظرتون؟نوشیدنی هم میشه اورد مثلا انرژی درینک
    شکلات با آبمیوه ( اگر وقت بشه)

Junior Member

دوستان ممکنه بفرمایید حدود 5 غلط q تو آزمون گذشته چه نمره ای میاره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanirad نمایش پست ها
    دوستان ممکنه بفرمایید حدود 5 غلط q تو آزمون گذشته چه نمره ای میاره؟
    نمیشه دقیق نمره رو پیش بینی کرد ولی احتمالاً بین 163 تا 166.

Senior Member

پیش فرض پاسخ : ماشین حساب ETS - Paper based GRE Calculator

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_k88 نمایش پست ها
    Paper based GRE Calculator
    فایل پیوست 23193
    آخخخخخخ
    یعننی من یه مدتی بود تو کف این بودم که این ماشین حساب GRE چه شکلیه هیجججا نبود
    خدا رو شکر خودم امتحان دادم می تونم به عنوان اولین نفر یه عکس ناقابل برای عزیزانی که بعدا امتحان می دن بزارم دعاش واسه خودم بشه..
    دکمه هاش خیلی ریز بود بعلاوش هم بعضی وقتا نمی گرفت ( یکی دو بار) در کل خوب بود.
    قربوون بچه های فروم

سلام این ماشین حساب با اونی که توی آفیشال گاید هستش یکمی متفاوت ئه... تو آفیشال نوشته که برای حساب کردن باید این طوری وارد کرد مثلا:
    رادیکال 21 رو باید بنویسی 21=علامت رادیکال یا برای علامت منفی یه عدد باید بنویسی :15=علامت (مثبت و منفی)
    من تا حالا ماشین حسابی این مدلی ندیدم والا! خواستم ببینم همین شکلی اینم کار می کرد؟ یا نه متفاوت بودش
    ممنون اگه جواب بدید من شنبه امتحان دارم خیلی استرس دارم!

Senior Member

یه سوال دیگه اون بخش experimental امتحان هنوز هستش؟ یه دوستی مث اینکه خارج امتحان دادن می گفتن یه بخشش این طوری ئه ولی بهتون نمیگن ...تو ایرانم اون بخش تو امتحان وجود داره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SayeRoshan نمایش پست ها
    سلام این ماشین حساب با اونی که توی آفیشال گاید هستش یکمی متفاوت ئه... تو آفیشال نوشته که برای حساب کردن باید این طوری وارد کرد مثلا:
    رادیکال 21 رو باید بنویسی 21=علامت رادیکال یا برای علامت منفی یه عدد باید بنویسی :15=علامت (مثبت و منفی)
    من تا حالا ماشین حسابی این مدلی ندیدم والا! خواستم ببینم همین شکلی اینم کار می کرد؟ یا نه متفاوت بودش
    ببینید استفاده از ماشین حساب سادست و خیلی تفاوت خاصی با ماشین‌حساب‌های معمولی (نه مهندسی) نداره.
    نگران نباشید، در اواخر سکشن اول وربال ماشین حساب رو دادند که تو زمان استراحت بین دو بخش وربال می‌شد منطق ماشین حساب رو پیدا کرد. (بله، رادیکال 21 رو اول 21 باید نوشت و بعد علامت رادیکال رو زد)

Junior Member

یه سوال دیگه اون بخش experimental امتحان هنوز هستش؟ یه دوستی مث اینکه خارج امتحان دادن می گفتن یه بخشش این طوری ئه ولی بهتون نمیگن ...تو ایرانم اون بخش تو امتحان وجود داره؟
    خیر، امتحان Paper-Based مثل Practice Book - ETS هست. قسمت experimental نداره.

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط asmabsalek نمایش پست ها
    سلام

من شنبه،18 آبان امتحان دارم. تو اطلاعیه سازمان سنجش تاکید کرده که حتما قبل از ازمون بیاید کارتتون رو بگیرید.ولی من نمیتونم این کار رو بکنم!!! به اطلاعیه امتحا مهر هم نگاه کردم، چنین تذکری نداده بودند. هیچ کس رو هم ندارم که برام کارت رو بگیره!!! باید چی کار کنم
    دوست عزیز خیلی دوست دارم کمکی کنم. ولی تا جایی که من شنیدم حوزه ها تو این امتحان 2 تا هست. مراقب باش. حداقل با موتوری چیزی خیلی زود تر برو که اگه حوزه امتحانت یه جای دیگه بود سری بکوبی بری اونیکی. یا اصلا یه آژانس بگیر بگو منتظر باشه تا بری بپرسی برگردی.برای اینکه جا های امتحان ها رو هم بدونی این پست و پست های قبلش رو بخون.
    ایشالا موفق باشی

دوست عزیز شما نگران نباشید. ماشین حسابش عین ماشین حساب کامپیوتر هست تو حالت standart view هرجور که اینجا رادیکال میگیری اونجا هم همونجوریه هرجور اینجا منفی مثبت می کنی اونجا هم همونجوریه.

فقط یه نکته هست. سعی کنید خیلی وابسته به ماشین حساب نباشید. مثلا: سریع بگید ببنیم 40 منهای 12 چقدر می شه؟؟ خب معلومه دیگه 28 اینکه دیگه ماشین حساب نمی خواد یا 25 درصد 80000 چقدر میشه خوب اینم معلومه تقسیم بر 4 می کنیم چون 25/100=1/4 هست و میشه 20000 اکثرا همین محاسبات رو باید انجام بدید که ذهنی ذهنتی ذهنی انجام بدید. این ماشین حساب به درد این محاسبات نمی خوره...

توروخدا بچه ها جو امتحان gre رو فضایی نکنین. بابا یه امتحان استاندارد دارین میدیین امتحان ورودی مدرسه تیزهوشان که نمیدید. امتحان همون جوری هست که هممون با خوندن کتاب های معمول می دونیم هیچ فرقی هم نمی کنه. استرس اضافی ممنوع
    ویرایش توسط mohammad_k88 : November 5th, 2013 در ساعت 12:36 AM
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

سلام بر دوستانی که مهر ماه امتحان دادند!
    می خواستم ببینم که اولا پاسخنامه داشت امتحان یا باید تو همون دفترچه میزدین جوابا رو؟
    بعد اینکه حوزه دانشکده زبان های خارجی روبروی کوی دانشگاه، چه محدودیت هایی داره؟آیا واقعا کیف و موبایل و وسایل رو نمی گیرند؟و کلا لطف کنید بگید برای روز آزمون چه چیزاهایی لازمه ببریم؟
    ممنون میشم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)