نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 20 از 1523 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930701205201020 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Albco نمایش پست ها
    پدرام مرسی از جوابات

ببین من الان درس 12 کافه رو شروع کردم به نظرت بهتره کافه رو تموم کنم برم رو سوالها یا همین حالا بقیه کتاب رو بی خیال شم سوالها رو کار کنم؟
    من با انجن مهندسین کبک مکاتبه کردم براشون مدارک فرستادم و سایت شهر مونترال رو دارم بررسی می کنم به چن تا آگهی رزومه فرستادم وبه نظرت دیگه چه کارایی لازمه تا این آفیسرها خوششون بیاد که اطلاعاتم راجع به اونور زیاده و بالاخره پی گیرم؟
    سلام Albaco

مدارکتون رو چطور فرستادید به انجمن مهندسین کبک ؟ لطفا سایتشون رو به من هم بگید و همچنین سایت مونترال رو .
    این انجمن مهندسین که گفتید ، برای همه مهندسی ها مشترکه یا برای هر رشته جداگانه است (مثل اینجا ) ؟ و آیا مثل همون نظام مهندسی خودمونه یا متفاوته ؟ در مورد نظام مهندسیشون اطلاعی دارید (برای مهندسی عمران) ؟

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اقامت در خارج از کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط majid54r نمایش پست ها
    ممنون از پاسخت پدرام جان. ماشااله به برکت حضور شما تعداد پستهای این موضوع داره نجومی بالا میره و چند روز سر نزنی پستت میره آخر دنیا. در مورد سوالتون الان من حدود 6 ماه است که مشغول به تحصیلم و الان دقیقا پیش بینی 3 سال بعد رو کردم. سوال دیگه ای هم که دارم اینه که با توجه به پیشنهاد شما در مورد حالت یک و با توجه به عدم حضورم در ایران بهتر نیست که وکیل داشته باشم یا اینکه می تونم از راه دور همه کارها رو ترتیب بدم؟
    اگر حداكثر 1 تا 2 روز زمان بگذاريد براي فرمها و مطالعه سايت اصلي مهاجرت كبك و همچنين مطالعه وبلاگها حتما" خودتان مي توانيد انجام دهيد .و همچنين ........ بهتره به اين شكل و خلاصه بگم كه كلا" چون من با وكيل مخالفم سعي مي كنم منصرفتان كنم . اما به هر حال بهترين شخصي كه تصميم مي گيرد خود شما هستيد .

Junior Member vandad آواتار ها

سلام پدرام
    آیا باید 5سال سابقه کار را نشان داد در مدارک یا اگه 4سال به بالا هم باشه کفایت میکنه؟ مثلا 4.5سال؟
    چون در امتیاز بندی بالای 4سال سابقه امتیاز کامل میاره.

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vandad نمایش پست ها
    سلام پدرام
    آیا باید 5سال سابقه کار را نشان داد در مدارک یا اگه 4سال به بالا هم باشه کفایت میکنه؟ مثلا 4.5سال؟
    چون در امتیاز بندی بالای 4سال سابقه امتیاز کامل میاره.
    4 سال به بالا امتياز كامل دارد ولي اگر شما بيشتر سابقه داريد چرا ارائه نكنيد ؟ به هر حال بهتر است منظورم از نظر ديد آفيسر به پرونده شما .

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام Albaco

مدارکتون رو چطور فرستادید به انجمن مهندسین کبک ؟ لطفا سایتشون رو به من هم بگید و همچنین سایت مونترال رو .
    این انجمن مهندسین که گفتید ، برای همه مهندسی ها مشترکه یا برای هر رشته جداگانه است (مثل اینجا ) ؟ و آیا مثل همون نظام مهندسی خودمونه یا متفاوته ؟ در مورد نظام مهندسیشون اطلاعی دارید (برای مهندسی عمران) ؟
    سایا انجمن مهندسین کبک که مثل نظام مهندسی خودمون تقریبا می مونه فرقی هم البته ارزیابیت می کنن

http://www.oiq.qc.ca/en_index.html
    بهشون ایمیل بزن
    سایتهای کاریابی هم زیاده اصلا بهترینش همین سایتی هست که NOC کدهاشو داره که یک قسمت مربوط به کاره

سایت شهر مونترال
    http://ville.montreal.qc.ca/portal/p..._schema=PORTAL

واسه فرانسه هم این تجربه خودم تو ایلتس هست سعی کن فیلم زیاد ببینی فیلمها رو با ساب تایتل و بی سابتایتل ببین البته فیلم با زیر نویس فرانسه خیلی کمه اگه بتونی TV5 از ماهواره فیلمهای با زیر نویس می ده ظبط کنی عالیه
    من از یک نر م افزار learn to speak french دارم استفاده می کنم که به نظرم خوبه دیکشنری فرانسه انگلیس با گویش فرانسه داره فیلم با زیر نویس داره و سعی کن جملاتشو بنویسی
    سعی کن یک دفتر هم بگیری تمام لغات و جملات جدیدی که باهاشون آشنا میشی رو بنویس و همش اونا رو مرور کنی و در ضمن خاطرات روزانه ات رو به فرانسه بنویس هر جا نمی دونی فارسی یا انگلیس بنویس از معلمت بخواه ترجمه اش کنه

Junior Member

سلام به همه دوستان عزیز

چند سوال

1-می شه لطفا کل پروسه مهاجرت به این سبک رو برای اشخاصی مثل من که تازه وارد ایت وادی شدن کاملا توضیح بفرمایید و البته به ترتیب؟فکر می کنم از ترجمه مدارک شروع بشه درسته؟می خوام که یک کار روتینی بشه و همه حتی مبتدی ها هم بدونن چی کنند.
    2-چرا سرمایه از طیق روش فدرال بیشتر هست ؟ تا روش کبک؟
    3-file number چی هست و پس از طی چه مراحلی می شه به اون رسید؟
    4-من سابقه کار دارم ولی بیمه ندارم متاسفانه , مثل اقای Albco , چی کار باید کنم که راحتر و بدون دردسر پذیرش بشم?
    5-اگه دو لیسانسه باشی 2برابر یه لیسانس امتیاز میگیری؟
    6-من لیسانس حسابداریم.فوق لیسانس رو کامپیوتر بخونم وضعیتم چطوری میشه؟به لحاظ کاری و به لحاظ امتیاز؟

با تشکر از همه دوستان

ودر نهایت پیشاپیش از اقا پدرام و dr_cadillak تشکر میکنم.

سلام
    میخواستم بپرسم که
    1- گواهی های سابقه کار و ترجمه مدارک تحصیلی و سایر مدارکو برای مهاجرت از طریق کبک باید یکبار اولش فرستاد و یکبار دیگه هم بعد از قبولی در مصاحبه یا در اون مرحله خودشون پرونده را برای فدرال میفرستن؟
    2- برای گواهی کاری که ترجمه شده و تایید دادگستری شده آیا فقط ترجمه کافیه یا باید اصل فارسی هم فرستاد؟

3- من یکسری دوره ها گذروندم که گواهی انگلیسی گرفتم برای برابر با اصل کردن کپی اونها باید کجا برم؟

با تشکر
    ویرایش توسط 3mohajer : September 14th, 2009 در ساعت 09:22 PM

Junior Member rezadvm آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اقامت در خارج از کشور

سلام

من مدارکم رو چند ماه پیش فرستادم وفایل نامبرم اومد.یک ماه بعد نامه ای اومد که شما امتیاز اولیه را برای قبولی نیاورده اید و رد شدم زبانم را 5 زده بودم لطفا راجع به امتیاز بندی و امتیاز زبان توضیح دهید.

سلام راجع به امتیاز بندی برای افراد متاهل توضیح دهید
    ویرایش توسط pedram27 : September 15th, 2009 در ساعت 06:27 AM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezadvm نمایش پست ها
    سلام راجع به امتیاز بندی برای افراد متاهل توضیح دهید
    سلام در صفحه اول در ارتباط با سوال شما کاملا صحبت شده لطفا رجوع کنید به صفحه 1

سلام Albaco

چه ایمیلی بزنم؟ چی بنویسم ؟ شما چی نوشتی ؟ چی فرستادی؟ چه جوابی گرفتی ؟

این سایت کاریابی که گفتی چیه ؟ من workopolis , jobbank , superjob رو سر زدم . خیلی هم ایمیل زدم به آگهی های مربوط به رشتم ولی هیچ جوابی نگرفتم . شما تا حالا جوابی گرفتی؟