نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 22 از 1523 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526272829303132721225221022 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud0361 نمایش پست ها
    با سلام

ممنون از جواب ها آقا پدرام عزیز

1-این مدارک رو کجا ترجمه کنم بهتره؟ دانشگاه یا دار ترجمه؟شناسنامه اینا رو البته باید ببرم دار ترجمه دیگه نه؟
    2-کدام موسسه به نظر دوستان بهتره؟کانون زبان ایران ili یا موسسه قطب راوندی؟من شنیدم موسسه قطب راوندی از پایه شروع نمی کنه درسته؟کسی رفته؟
    3-برای شروع زبان فرانسه از کجا و یا با چه کتاب هایی شروع کنم؟وچقدر هزینه کتاب ها می شه؟

در مورد فرم های اولیه برای پر کردن آقا پدرام عزیز میشه لطفا یه لینک بزارید.ممنون میشم.

با تشکر از همه
    1- حتما دارالترجمه رسمي - و به دارالترجمه تاكيد كنيد تاييد دادگستري و امور خارجه را هم مي خواهيد .
    2- هر دو موسسه خوب هستند بايد خودتان تصميم بگيريد . قطب راوندي هم از پايه شروع مي كند . كلاسهاي خود سفارت فرانسه است كه كمي سطح بالا مي باشد .
    3- هر موسسه يا معلمي كه انتخاب كنيد خودشان به شما مي گويند كه چه كتابهايي بگيريد . هزينه كتاب ؟؟؟!!!!
    اين پروسه اي كه مي خواهيد شما شروع كنيد قيمت كتاب نسبت به هزينه هاي (پروسس پرونده پول كلاسها و معلم فرانسه - ترجمه مدارك - پول ارسال مدارك و خلاصه هزينه هاي ديگر و .....) اصلا" به حساب نمي آيد .

فرمها را از لينك زير دانلود كنيد
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...documents.html

به شما پيشنهاد مي كنم چند ساعتي وقت بگذاريد از اول اين موضوع يكبار تمام پست ها را بدقت بخوانيد مطمئن هستم جواب بسياري از سئوالهايتان را خواهيد يافت .

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    1- حتما دارالترجمه رسمي - و به دارالترجمه تاكيد كنيد تاييد دادگستري و امور خارجه را هم مي خواهيد .
    2- هر دو موسسه خوب هستند بايد خودتان تصميم بگيريد . قطب راوندي هم از پايه شروع مي كند . كلاسهاي خود سفارت فرانسه است كه كمي سطح بالا مي باشد .
    3- هر موسسه يا معلمي كه انتخاب كنيد خودشان به شما مي گويند كه چه كتابهايي بگيريد . هزينه كتاب ؟؟؟!!!!
    اين پروسه اي كه مي خواهيد شما شروع كنيد قيمت كتاب نسبت به هزينه هاي (پروسس پرونده پول كلاسها و معلم فرانسه - ترجمه مدارك - پول ارسال مدارك و خلاصه هزينه هاي ديگر و .....) اصلا" به حساب نمي آيد .

فرمها را از لينك زير دانلود كنيد
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...documents.html

به شما پيشنهاد مي كنم چند ساعتي وقت بگذاريد از اول اين موضوع يكبار تمام پست ها را بدقت بخوانيد مطمئن هستم جواب بسياري از سئوالهايتان را خواهيد يافت .
    سلام به همه دوستان این فروم و درود بر پدرام
    من مشکل دارم برای باز کردن این فروم بعضی وقتها اینقدر کلیک می کنم که خسته می شم ولی باز نمی شه مشکل از منه یا اینکه مپلا فروم سنگین شده
    در ضمن پدر رام جان من 10 ماه اول سابقه کارم بیمه نداره و شرکت بعد که تا حالا 3.5 سال شده بیمه دارم و از هر دوتا شون نامه گرفتم و سابقه بیمه رو هم ترجمه کردم و توی رزومه هم نوشتم چون شرکت اول کوچیک بود و بیمه نداشت رفتم به این شرکت و به صورت حرفه ای شروع کردم به کار فکر می کنی روی 4 سال حساب می شه چون گفتم هانست باشم بهتره
    sent file:13septembre2009
    file number:7octobre2009
    payment fee:2010-01-21

پیش فرض پاسخ : اقامت در خارج از کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط rezadvm نمایش پست ها
    سلام

من مدارکم رو چند ماه پیش فرستادم وفایل نامبرم اومد.یک ماه بعد نامه ای اومد که شما امتیاز اولیه را برای قبولی نیاورده اید و رد شدم زبانم را 5 زده بودم لطفا راجع به امتیاز بندی و امتیاز زبان توضیح دهید.

سلام راجع به امتیاز بندی برای افراد متاهل توضیح دهید
    پدرام فکر نمی کنی به خاطر دلایل دیگه غیر از زبان ممکنه پرونده ایشون رد شده؟منم زبانم رو 5 زدم وقتی اون فرم اینترنتی ارزیابی رو پر می کیردم اون وقت 6 زدم گفت خوبه می تونم اقدام کنم یا کسایی رو شنیدم حتی تو مصاحبه انگلیسی حرف زدن.تو ایده ای داری در این خصوص؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    سلام
    میخواستم بپرسم که
    1- گواهی های سابقه کار و ترجمه مدارک تحصیلی و سایر مدارکو برای مهاجرت از طریق کبک باید یکبار اولش فرستاد و یکبار دیگه هم بعد از قبولی در مصاحبه یا در اون مرحله خودشون پرونده را برای فدرال میفرستن؟
    2- برای گواهی کاری که ترجمه شده و تایید دادگستری شده آیا فقط ترجمه کافیه یا باید اصل فارسی هم فرستاد؟

3- من یکسری دوره ها گذروندم که گواهی انگلیسی گرفتم برای برابر با اصل کردن کپی اونها باید کجا برم؟
    4- من همزمان با کار اصلی خودم یکسری کارهای پارت تایم هم در زمینه تدریس در موسسات معتبر انجام دادم. با توجه به اینکه کد NOC این کارها با کد کار اصلی خودم فرق میکنه و همزمان هم بوده بنظر شما برای اونها هم گواهی بفرستم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه؟

با تشکر
    سلام آقا پدرام
    میشه لطفا به سوالهای منم جواب بدید؟
    با تشکر

با درود
    یک سری سوال از یکی از دوستان که اخیرا مصاحبه بوده گیر آوردم البته بررسی نکردم ممکنه بعضیهاش عین سوالهای آقا پدرام باشه.اگه اشکالی توی تایپش پیش اومده بفرمایید تا اصلاح کنم.

با سپاس
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    بله متاسفانه بدليل نبود اطلاعات بازار كار وكيلها براي كبك خيلي داغ است مخصوصا" از وقتي كه دولت فدرال 38 شغل اعلام كرده . خيلي ها كه در ليست 38 شغل نيستند براي كبك اقدام كردند و اولين موردي هستش كه وكيلها پيشنهاد مي كنند وبابت پركردن فرمهايي كه خودتان اطلاعاتش را ميدهيد و ارسال مدارك شما چندين ميليون پول ميگيرند.

توضيحات كلي در ارتباط با مهاجرت به كبك :
    A- از طريق سرمايه گذاري : كه معادل 400000 دلاركانادا قابل برگشت به مدت 5 سال در اختيار دولت كبك قرار مي گيرد و سپس به شما برگردانده مي شود ويا از طريق پرداخت 120000دلار كانادا كه غير قابل برگشت است به اين صورت كه اين مبلغ سود 5 ساله 400000دلار است كه بانك متقبل مي شود وبه جاي شما پرداخت مي كند .

B -كارگر ماهر : كه در اين بخش هدف ما بيشتر در اين ارتباط مي باشد.
    در اين روش بر خلاف فدرال در مرحله اول بايد كليه مدارك لازم Supporting Documents به همراه فرمها و مبلغ پروسس كه براي نفر اصلي 390دلار و نفرهاي بعدي هركدام 150 دلار كانادا مي باشد. البته بعد از قبولي در مصاحبه بايد پروسس في دولت فدرال هم پرداخت شود .

مهمترين مسئله در مهاجرت به كبك تسلط به زبان فرانسه و گروه شغلي مي باشد . ميزان تسلط به زبان فرانسه بايد در حدي باشد كه بتوانيد در مصاحبه به زبان فرانسه جوابهاي سئوالهاي آفيسر را بدهيد البته به آفيسر هم بستگي دارد در حال حاضر آفيسر هايي كه درسفارت و هتل روتانا مصاحبه مي كنند خيلي خوب هستند به غير از دو تاشون كه رفتار بدي هم دارن . با اين حال كه در سايت كبك نوشته براي اثبات مدرك TEF يا TCF داشته باشيد اما اجباري نشده است و اگر از پس مصاحبه بر بياييد قبول مي شويد .

پروسه اين روش بسيار كوتاه است پس اول بايد از زبان فرانسه مطمئن باشيد بعدا" اقدام كنيد يكي از دوستان 2 ماه بعد از گرفتن فايل نامبر از دمشق نامه مصاحبه اش آمده است. يعني در حال حاضر حدود 4 تا 6 ماه از تاريخ ارسال مدارك تاريخ مصاحبه مي رسه و بايد آماده باشيد . بعد از مصاحبه اگر قبول شده باشيد مدارك شما به فدرال ارسال ميشود و در آنجا قايل نامبر جديدي به شما مي دهند و بعد هم مراحل Check Name و آزمايشات پزشكي مي باشد كه بعد از مصاحبه بين 10 ماه تا حتي 18 ماه هم شنيدم طول ميكشه اما خوبي اين روش اين هست كه در حدود 6 ماه تكليف روشن مي شود .

مسئله مهم بعدي شغل شما مي باشد كه بايد در ليست مشاغل كبك كنترل كنيد كه كد شغل شما چيست و از نظر درجه اهميت در چه سطحي مي باشد . حتما سعي كنيد كه يك CV كامل براي خودتان تهيه كنيد و به همراه مدارك فرستاده شود . برخلاف فدرال آفيسرهاي كبك به سابقه بيمه اهميت ميدن اما اجباري نيست اما گفته شده كه در سابقه كار اگر بيمه هستيد شماره بيمه قيد بشود.

نحوه امتياز بندي براي مهاجرت از طريق تخصص كاري براي استان كبك به شرح زير مي باشد.

براي مجردها بايد حداقل 60 امتياز و متاهل ها حداقل 68 امتياز بگيرد.
    • تحصيلات حداكثر 29 امتياز
    • پيشنهاد كاري از كبك حداكثر 10 امتياز
    • سوابق كاري حداكثر 9 امتياز
    • سن حداكثر 18 امتياز
    • توانائي زبان فرانسه و انگليسي حداكثر 22 امتياز
    • داشتن خانواده در كبك حداكثر 9 امتياز
    • امتيازهاي همسر حداكثر 18 امتياز
    • تعداد بچه ها حداكثر 8 امتياز
    • توانايي مالي حداكثر 1 امتياز
    • تطابق حداكثر 8 امتياز كه توسط آفيسر داده مي شود

توضيحات هر بخش از موارد بالا

امتياز فرزندان :
    • براي هر بچه 12 ساله و كمتر 4 امتياز
    • هر بچه 13 تا 21 ساله 2 امتياز
    • حداكثر امتياز 8 امتياز

امتياز سن :
    • 18 تا 35 سال 18 امتياز
    • 36 سال 14 امتياز
    • 37 سال 10 امتياز
    • 38 سال 6 امتياز
    • 39 سال 4 امتياز
    • 40 سال 2 امتياز
    • 41 سال تا 50 سال 0 امتياز
    حداكثر 18 امتياز

امتياز تحصيلات :
    • ديپلم نظري دبيرستان 2 امتياز
    • ديپلم فني و حرفه اي 6 امتياز
    • ديپلم يا معادل آن از كبك 6 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي عمومي با حداقل 2 سال تحصيلات تمام وقت 4 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل 1 سال تحصيلات تمام وقت 6 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل 2 سال تحصيلات تمام وقت 8 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل 3 سال تحصيلات تمام وقت 10 امتياز
    • ليسانس با حداقل تحصيلات 3 سال يا بيشتر به صورت تمام وقت 11 امتياز
    • فوق ليسانس 13 امتياز
    • دكترا 13 امتياز

• تخصص دوم 9 امتیاز
    حداكثر 13 امتياز

اگر متقاپيشنهاد استخدام معتبر :

• پيشنهاد استخدام معتبر در نواحي اصلي مونترال 5 امتياز
    • پيشنهاد استخدام معتبر در خارج از نواحي اصلي مونترال 10 امتياز
    حداكثر 10 امتياز

كفايت مالي :
    اگر متقاضي در اين دسته امتياز كمتر از 1 بگيرد خود به خود رد مي شود.
    داشتن يك قرارداد كاري 1 امتياز

سوابق كاري :
    • كمتر از 6 ماه 0 امتياز
    • 6 تا 11 ماه 2 امتياز
    • 12 تا 23 ماه 4 امتياز
    • 24 تا 35 ماه 6 امتياز
    • 36 تا 47 ماه 7 امتياز
    • 48 ماه يا بيشتر 9 امتياز
    • حداكثر 9 امتياز

توانائي زبان :

زبان فرانسه :
    • شفاهي 0 تا 16 امتياز
    • كتبي 0 امتياز
    زبان انگليسي :
    • شفاهي 0 تا 6 امتياز
    • كتبي 0 امتياز

اقامت و خانواده :
    حداكثر 6 امتياز
    داشتن خانواده در كبك كه حتما بايد مقيم و يا شهروند باشند در كانادا )
    • همسر 3 امتياز
    • پسر يا دختر ، پدر يا مادر، خواهر يا برادر ، پدر بزرگ يا مادر بزرگ ، 3 امتياز
    • عمو ، عمه ، خاله ، دائي ، پسر خواهر يا برادر ، دختر خواهر يا برادر ، 0 امتياز
    حداكثر 3 امتياز

مشخصات همسر :

1- تحصيلات :
    • ديپلم كلي دبيرستان 0 امتياز
    • ديپلم فني و حرفه اي 3 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي عمومي با حداقل 2 سال تحصيلات تمام وقت 1 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل 1 تا 2 سال تحصيلات تمام وقت 2 امتياز
    • فوق ديپلم رشته هاي فني با حداقل 3 سال تحصيلات تمام وقت 3 امتياز
    • تحصيلات دانشگاهي 3 امتياز
    حداكثر 3 امتياز

2- تجربه كاري :
    • كمتر از 6 ماه 0 امتياز
    • 6 تا 11 ماه 2 امتياز
    • 12 تا 23 ماه 4 امتياز
    • 24 تا 35 ماه 6 امتياز
    • 36 تا 47 ماه 7 امتياز
    • 48 ماه يا بيشتر 9 امتياز
    حداكثر 9 امتياز

3- سن :
    • 18 سال تا 35 سال 3 امتياز
    • 36 و 37 و 38 سال 2 امتياز
    • 39 و 40 سال 1 امتياز
    • 41 تا 50 سال 0 امتياز
    حداكثر 3 امتياز

4- توانائي زبان همسر :
    زبان فرانسه :
    • شفاهي 0 تا 6 امتياز
    • كتبي 0 امتياز

اميدوارم اطلاعات بالا براي شما مفيد باشد - موفق باشيد

در ضمن اگر اشتباهي در نوشته ها يا اطلاعات وجود دارد خوشحال مي شوم دوستان ديگر اصلاح كنند
    sسلام اقا پدرام
    ببخشید اگر سوالم خیلی مسخرست اما من به یک مشکل برخوردم چونکه وقتی با این لیست شما حساب میکنم امتیاز نمیارم اما وقتی که با online evaluation خود سایت کبک اطلاعاتمو وارد می کنم میگه که امتیاز می ارم و میتونم درخواست بدم. حالا گیج شدم که کدومشون درسته و اشکال کار من کجاست؟! نظر شما چیه؟

s

پیش فرض پاسخ : اقامت در خارج از کشور

نقل قول نوشته اصلی توسط Albco نمایش پست ها
    پدرام فکر نمی کنی به خاطر دلایل دیگه غیر از زبان ممکنه پرونده ایشون رد شده؟منم زبانم رو 5 زدم وقتی اون فرم اینترنتی ارزیابی رو پر می کیردم اون وقت 6 زدم گفت خوبه می تونم اقدام کنم یا کسایی رو شنیدم حتی تو مصاحبه انگلیسی حرف زدن.تو ایده ای داری در این خصوص؟
    اين قضيه زبان به آفيسر بستگي دارد چون بيشتر ما مدرك زبان فرانسه نداريم پس هر امتيازي مي تواند بدهد و كاملا" سليقه اي است بله من هم مي دانم بعضي ها خيلي بد فرانسه صحبت كردند اما آفيسر آنها را به آرامش دعوت كرده و بقيه سئوالها را انگليسي پرسيده . اما مواردي هم بوده كه برعكس بوده خلاصه وقتي كه مدرك رسمي نداريم آفيسر هر نمره اي مي تواند بدهد. البته پرونده ايشان نمي دانم به چه شكل است از بقيه امتيازها خبر ندارم .

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    نقل قول:
    نوشته اصلی توسط 3mohajer
    سلام
    میخواستم بپرسم که
    1- گواهی های سابقه کار و ترجمه مدارک تحصیلی و سایر مدارکو برای مهاجرت از طریق کبک باید یکبار اولش فرستاد و یکبار دیگه هم بعد از قبولی در مصاحبه یا در اون مرحله خودشون پرونده را برای فدرال میفرستن؟
    2- برای گواهی کاری که ترجمه شده و تایید دادگستری شده آیا فقط ترجمه کافیه یا باید اصل فارسی هم فرستاد؟

3- من یکسری دوره ها گذروندم که گواهی انگلیسی گرفتم برای برابر با اصل کردن کپی اونها باید کجا برم؟
    4- من همزمان با کار اصلی خودم یکسری کارهای پارت تایم هم در زمینه تدریس در موسسات معتبر انجام دادم. با توجه به اینکه کد NOC این کارها با کد کار اصلی خودم فرق میکنه و همزمان هم بوده بنظر شما برای اونها هم گواهی بفرستم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه؟
    سلام آقا پدرام
    میشه لطفا به سوالهای منم جواب بدید؟
    با تشکر
    سلام
    1-بله درست است يك بار هم براي فدرال بايد بفرستيد بعد از قبولي .
    2- همان كپي كه دارالترجمه ضميمه مي كند كافي است .
    3- از آنها كپي رنگي بگيريد و بفرستيد احتياج به برابر اصل ندارد فقط زمان مصاحبه اصل تمام مدارك چه فارسي و چه انگليسي همراه خود داشته باشيد .
    4- حتما تاثير داره . اين كار را انجام دهيد .

نقل قول نوشته اصلی توسط majid54r نمایش پست ها
    sسلام اقا پدرام
    ببخشید اگر سوالم خیلی مسخرست اما من به یک مشکل برخوردم چونکه وقتی با این لیست شما حساب میکنم امتیاز نمیارم اما وقتی که با online evaluation خود سایت کبک اطلاعاتمو وارد می کنم میگه که امتیاز می ارم و میتونم درخواست بدم. حالا گیج شدم که کدومشون درسته و اشکال کار من کجاست؟! نظر شما چیه؟

s
    سلام - من دقيقا" نمي دانم مشخصات شما چي هست و شما چطور حساب كرديد . به هر حال شايد به خاطر رشته تحصيلي شما باشد اگر رشته تحصيلي شما A باشد 12 امتياز- B باشد 9 امتياز - C باشد 5 امتياز و D يك امتياز . جدول پيوست . البته اين ليست براي كبك از ماه آينده تغيير مي كند .
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

سلام آقا پدرام
    براي ارسال مدارك اوليه براي گرفتن فايل نامبر آيا برگه تمكن مالي(پرينت حساب) + سوپيشينه لازمه يا در زمان مصاحبه بايد ارائه كرد ؟ من همه رو فرستادم غير اين دوتا چون يكسري گفتن لازم نيست