سلام آقا پدرام
منم مدارکم رو امروز می فرستم ،به نظرتون امیدی هست شامل قانون جدید نشم؟![]()
مرسي از جوابتون
من دنبال سرچ رشتهام تو سايت مهاجرت بودم ( بر اساس كد NOC ) از كجا ميتونم چشم انداز شغلي رو كه براي سالهاي 2010 به بعد پيشبيني شده پيدا كنم ؟ هر چي ميگردم نيست ! در خصوص مينيمم و ماكزيمم حقوق نوشته ولي چشم اندازو پيدا نميكنم اگه سايتي رو ميشناسين ممنون اگه معرفي كنين .
هنوز ليستسي از 2010 اعلام نشده است - لينك زير شغلهاي اولويت دار كبك است از ماه آينده اجرا مي شود
http://www.immigration-quebec.gouv.q...-26may2009.pdf
سلام آ قا پدرام
ميخواستم بپرسم آيا ميشه فهميد افسر مهاجرت برا مصاحبه كيه . ما اول اكتبر در دمشق سفارت كاندا مصاحبه داريم و شنيدين يكيشون كه يه خانم مسنيه خيلي گيره . چطور ميشه فهميد؟
ممنون
سلام
نه الان نميشه فهميد بعضي وقتها كسي كه زير نامه دعوت به مصاحبه را امضا كرده است اگر هم اسمي ننوشته نمي شود فهميد . اما اطلاعات كاملتر:
قابل توجه دوستاني كه در ارتباط با آفيسر ها اطلاعات مي خواستند.
همان طور كه گفته بودم امروز يكي از بچه ها زنگ زد و قبول شده است . الان مصاحبه ها در هتل ROTANA انجام مي شود و حدود 7 آفيسر در اتاقهاي هتل مصاحبه مي كنند . اين آفيسر ها دوره اي عوض مي شوند طبق اطلاعاتي كه از آفيسر ها گرفته ام 3 تا از آنها هستند كه يكمي گير هستند كه در حال حاضر 2 تا از آنها مصاحبه مي كنند كه يكي همان خانم پيري كه دوستمان گفتند هستند كه فكر كنم اسمش Cristina باشد البته مطمئن نيستم و يك آقاي سياه پوست قد بلند كه از همه گيرتر هستش به نام Gaba مي باشد .
اون خانم اولي خيلي مقرراتي هستش و به زبان فرانسه و كامل بودن و همچنين مرتب بودن پرونده خيلي اهميت مي دهد و يك كمي هم به خاطر سن و سالش كم حوصله هستش .
اما اين آقاي سياه پوست با همه آفيسر ها فرق مي كند . معمولا" آفيسرها به لباس پوشيدن و سفرهاي كشورهاي ديگر و كلا" تجربياتي كه شما را دنيا ديده تر كرده باشد خوششان مي آيد و همچنين داشتن پول كافي و ... - اما اين يكي اين طور نيست و هر چي برعكس مسائل فوق باشي بيشتر خوشش مي آيد . البته به زبان فرانسه هم حساس است .
اما بقيه آفيسر ها خيلي باحال هستن حتي بعضي از آنها زماني كه توي لابي هتل دنبال شما مي آيند بعد از سلام مي گويند به كبك خوش آمديد . يعني قبل از مصاحبه OK را به شما دادن و خيلي خوش اخلاق هستند و با صبر حوصله زياد منظر شنيدن جوابهاي دست و پا شكسته فرانسه شما مي مانند . و اگر اشكالي در پرونده هم باشد كنار مي ايند خلاصه اين كه هيچ مشكلي نيست . البته اون 2 آفيسر هم بد نيستند اما سختگيرتر و مودي هستند .
در ضمن فقط روز مصاحبه اگر به Reception هتل مراجعه كنيد و بتوانيد با آنها ارتباط برقرار كنيد برگه اي دارند كه معلوم مي شود شما با چه آفيسري مصاحبه داريد . اما قبل از آن معلوم نيست .
پدرام عزيز
ببخشيد من منظورم چشم انداز شغلي هست كه براي بعضي از مشاغل تا سال 2012 هم پيشبيني شده نه job list جديد! با توجه به كد noc رشتهتون وقتي تو سايت ميري تمام مشخصات و شرح وظايف و همه چي اون رشته رو بهتون ميده،فقط من دنبال چشم انداز و آمار وارقام اون در سالهاي بعد هستم كه پيدا نميكنم .
بازهم ممنون كه سريع جوابمو دادي.
علاقه مندی ها (Bookmarks)