نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 23 از 1523 نخستنخست ... 131415161718192021222324252627282930313233731235231023 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط nina-canada نمایش پست ها
    سلام آقا پدرام
    براي ارسال مدارك اوليه براي گرفتن فايل نامبر آيا برگه تمكن مالي(پرينت حساب) + سوپيشينه لازمه يا در زمان مصاحبه بايد ارائه كرد ؟ من همه رو فرستادم غير اين دوتا چون يكسري گفتن لازم نيست
    نه مشكلي نيست . بعضي ها دوست دارن و مي فرستند اما طبق بوكلت كبك در مرحله اول احتياجي نيست .

Junior Member

پیش فرض سوال: مهاجرت به کبک

سلام آقا پدرام
    منم مدارکم رو امروز می فرستم ،به نظرتون امیدی هست شامل قانون جدید نشم؟

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

مرسي از جوابتون
    من دنبال سرچ رشته‌ام تو سايت مهاجرت بودم ( بر اساس كد NOC ) از كجا مي‌تونم چشم انداز شغلي رو كه براي سالهاي 2010 به بعد پيش‌بيني شده پيدا كنم ؟ هر چي مي‌گردم نيست ! در خصوص مينيمم و ماكزيمم حقوق نوشته ولي چشم اندازو پيدا نمي‌كنم اگه سايتي رو مي‌شناسين ممنون اگه معرفي كنين .

مرسي از جوابتون
    من دنبال سرچ رشته‌ام تو سايت مهاجرت بودم ( بر اساس كد NOC ) از كجا مي‌تونم چشم انداز شغلي رو كه براي سالهاي 2010 به بعد پيش‌بيني شده پيدا كنم ؟ هر چي مي‌گردم نيست ! در خصوص مينيمم و ماكزيمم حقوق نوشته ولي چشم اندازو پيدا نمي‌كنم اگه سايتي رو مي‌شناسين ممنون اگه معرفي كنين .
    هنوز ليستسي از 2010 اعلام نشده است - لينك زير شغلهاي اولويت دار كبك است از ماه آينده اجرا مي شود
    http://www.immigration-quebec.gouv.q...-26may2009.pdf

مرسي از جوابتون
    سلام دوست عزیز
    کجا مینیمم ماکزیمم حقوق ها رو زده ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط majid54r نمایش پست ها
    sسلام اقا پدرام
    ببخشید اگر سوالم خیلی مسخرست اما من به یک مشکل برخوردم چونکه وقتی با این لیست شما حساب میکنم امتیاز نمیارم اما وقتی که با online evaluation خود سایت کبک اطلاعاتمو وارد می کنم میگه که امتیاز می ارم و میتونم درخواست بدم. حالا گیج شدم که کدومشون درسته و اشکال کار من کجاست؟! نظر شما چیه؟

s
    سلام پدرام جان
    راست میگه . اگه خودتون هم امتحان کنید متوجه میشید . من امتحان کردم . این مشخصات رو که وارد کردم باز هم جواب داد شما میتونید اقدام کنید : لیسانس ، مجرد ، 1سال سابقه کار ، فرانسه و انگلیسی بیسیک ، بدون فامیل مقیم در کبک . واقعا عجیبه . شما دلیلشو میدونید چیه ؟

Junior Member

پیش فرض افسر مهاجرت

سلام آ قا پدرام

ميخواستم بپرسم آيا ميشه فهميد افسر مهاجرت برا مصاحبه كيه . ما اول اكتبر در دمشق سفارت كاندا مصاحبه داريم و شنيدين يكيشون كه يه خانم مسنيه خيلي گيره . چطور ميشه فهميد؟

ممنون

پیش فرض پاسخ : افسر مهاجرت

نقل قول نوشته اصلی توسط reza00x نمایش پست ها
    سلام آ قا پدرام

ميخواستم بپرسم آيا ميشه فهميد افسر مهاجرت برا مصاحبه كيه . ما اول اكتبر در دمشق سفارت كاندا مصاحبه داريم و شنيدين يكيشون كه يه خانم مسنيه خيلي گيره . چطور ميشه فهميد؟

ممنون
    سلام

نه الان نميشه فهميد بعضي وقتها كسي كه زير نامه دعوت به مصاحبه را امضا كرده است اگر هم اسمي ننوشته نمي شود فهميد . اما اطلاعات كاملتر:
    قابل توجه دوستاني كه در ارتباط با آفيسر ها اطلاعات مي خواستند.
    همان طور كه گفته بودم امروز يكي از بچه ها زنگ زد و قبول شده است . الان مصاحبه ها در هتل ROTANA انجام مي شود و حدود 7 آفيسر در اتاقهاي هتل مصاحبه مي كنند . اين آفيسر ها دوره اي عوض مي شوند طبق اطلاعاتي كه از آفيسر ها گرفته ام 3 تا از آنها هستند كه يكمي گير هستند كه در حال حاضر 2 تا از آنها مصاحبه مي كنند كه يكي همان خانم پيري كه دوستمان گفتند هستند كه فكر كنم اسمش Cristina باشد البته مطمئن نيستم و يك آقاي سياه پوست قد بلند كه از همه گيرتر هستش به نام Gaba مي باشد .
    اون خانم اولي خيلي مقرراتي هستش و به زبان فرانسه و كامل بودن و همچنين مرتب بودن پرونده خيلي اهميت مي دهد و يك كمي هم به خاطر سن و سالش كم حوصله هستش .
    اما اين آقاي سياه پوست با همه آفيسر ها فرق مي كند . معمولا" آفيسرها به لباس پوشيدن و سفرهاي كشورهاي ديگر و كلا" تجربياتي كه شما را دنيا ديده تر كرده باشد خوششان مي آيد و همچنين داشتن پول كافي و ... - اما اين يكي اين طور نيست و هر چي برعكس مسائل فوق باشي بيشتر خوشش مي آيد . البته به زبان فرانسه هم حساس است .

اما بقيه آفيسر ها خيلي باحال هستن حتي بعضي از آنها زماني كه توي لابي هتل دنبال شما مي آيند بعد از سلام مي گويند به كبك خوش آمديد . يعني قبل از مصاحبه OK را به شما دادن و خيلي خوش اخلاق هستند و با صبر حوصله زياد منظر شنيدن جوابهاي دست و پا شكسته فرانسه شما مي مانند . و اگر اشكالي در پرونده هم باشد كنار مي ايند خلاصه اين كه هيچ مشكلي نيست . البته اون 2 آفيسر هم بد نيستند اما سختگيرتر و مودي هستند .

در ضمن فقط روز مصاحبه اگر به Reception هتل مراجعه كنيد و بتوانيد با آنها ارتباط برقرار كنيد برگه اي دارند كه معلوم مي شود شما با چه آفيسري مصاحبه داريد . اما قبل از آن معلوم نيست .

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام پدرام جان
    راست میگه . اگه خودتون هم امتحان کنید متوجه میشید . من امتحان کردم . این مشخصات رو که وارد کردم باز هم جواب داد شما میتونید اقدام کنید : لیسانس ، مجرد ، 1سال سابقه کار ، فرانسه و انگلیسی بیسیک ، بدون فامیل مقیم در کبک . واقعا عجیبه . شما دلیلشو میدونید چیه ؟
    فكر مي كنم اشتباه زديد - ممكن به اشتباه داشتن مدرك كبكي را علامت زده باشيد كه امتياز آور است و گرنه با اين شرايطي كه شما گفتيد امتياز كم است . البته رشته تحصيلي هم مهم است .

پیش فرض پاسخ : افسر مهاجرت

پدرام عزيز
    ببخشيد من منظورم چشم انداز شغلي هست كه براي بعضي از مشاغل تا سال 2012 هم پيش‌بيني شده نه job list جديد! با توجه به كد noc رشته‌‌تون وقتي تو سايت ميري تمام مشخصات و شرح وظايف و همه چي اون رشته رو بهتون ميده،فقط من دنبال چشم انداز و آمار وارقام اون در سالهاي بعد هستم كه پيدا نمي‌كنم .
    بازهم ممنون كه سريع جوابمو دادي.