نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 24 از 1523 نخستنخست ... 141516171819202122232425262728293031323334741245241024 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : افسر مهاجرت

نقل قول نوشته اصلی توسط nina-canada نمایش پست ها
    پدرام عزيز
    ببخشيد من منظورم چشم انداز شغلي هست كه براي بعضي از مشاغل تا سال 2012 هم پيش‌بيني شده نه job list جديد! با توجه به كد noc رشته‌‌تون وقتي تو سايت ميري تمام مشخصات و شرح وظايف و همه چي اون رشته رو بهتون ميده،فقط من دنبال چشم انداز و آمار وارقام اون در سالهاي بعد هستم كه پيدا نمي‌كنم .
    بازهم ممنون كه سريع جوابمو دادي.
    كد شغل شما چي هستش ؟

Junior Member

سلام آقا پدرام

1-من منظورم این هست که چرا وقتی از طریق فدرال اقدام می کنی باید 10.800 دلار باید با خودت پول ببری ولی وقتی از طریق کبک اقدام می کنی 2.800 دلار؟مگه کجا هاش با هم فرق مکنه ؟تو اسکان دادن یا تو کار کردن ؟ یا هزینه دیگه ای داره که ما بی اطلاع هستیم؟

ممنون ار راهنمایی هاتون
    عذر خواهی می کنم که سوالام گاهی اوقات تکراری ای رو بگذارید به حساب dial up بودن اینترنت بنده (کندی سرعت که باعث می شه نتونم کاملا page به page این سایت رو مرور کنم)

می شه بفرمایید هزینه ترجمه کل مدارک چقدر می شه (تقریبی)و چقدر طول میکشه تا بهم بدن؟
    و اینکه کدام دار ترجمه تو تهران کارش درسته؟یا اینطوری بگم که شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟

بازم ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام

نه الان نميشه فهميد بعضي وقتها كسي كه زير نامه دعوت به مصاحبه را امضا كرده است اگر هم اسمي ننوشته نمي شود فهميد . اما اطلاعات كاملتر:
    قابل توجه دوستاني كه در ارتباط با آفيسر ها اطلاعات مي خواستند.
    همان طور كه گفته بودم امروز يكي از بچه ها زنگ زد و قبول شده است . الان مصاحبه ها در هتل ROTANA انجام مي شود و حدود 7 آفيسر در اتاقهاي هتل مصاحبه مي كنند . اين آفيسر ها دوره اي عوض مي شوند طبق اطلاعاتي كه از آفيسر ها گرفته ام 3 تا از آنها هستند كه يكمي گير هستند كه در حال حاضر 2 تا از آنها مصاحبه مي كنند كه يكي همان خانم پيري كه دوستمان گفتند هستند كه فكر كنم اسمش Cristina باشد البته مطمئن نيستم و يك آقاي سياه پوست قد بلند كه از همه گيرتر هستش به نام Gaba مي باشد .
    اون خانم اولي خيلي مقرراتي هستش و به زبان فرانسه و كامل بودن و همچنين مرتب بودن پرونده خيلي اهميت مي دهد و يك كمي هم به خاطر سن و سالش كم حوصله هستش .
    اما اين آقاي سياه پوست با همه آفيسر ها فرق مي كند . معمولا" آفيسرها به لباس پوشيدن و سفرهاي كشورهاي ديگر و كلا" تجربياتي كه شما را دنيا ديده تر كرده باشد خوششان مي آيد و همچنين داشتن پول كافي و ... - اما اين يكي اين طور نيست و هر چي برعكس مسائل فوق باشي بيشتر خوشش مي آيد . البته به زبان فرانسه هم حساس است .

اما بقيه آفيسر ها خيلي باحال هستن حتي بعضي از آنها زماني كه توي لابي هتل دنبال شما مي آيند بعد از سلام مي گويند به كبك خوش آمديد . يعني قبل از مصاحبه OK را به شما دادن و خيلي خوش اخلاق هستند و با صبر حوصله زياد منظر شنيدن جوابهاي دست و پا شكسته فرانسه شما مي مانند . و اگر اشكالي در پرونده هم باشد كنار مي ايند خلاصه اين كه هيچ مشكلي نيست . البته اون 2 آفيسر هم بد نيستند اما سختگيرتر و مودي هستند .

در ضمن فقط روز مصاحبه اگر به Reception هتل مراجعه كنيد و بتوانيد با آنها ارتباط برقرار كنيد برگه اي دارند كه معلوم مي شود شما با چه آفيسري مصاحبه داريد . اما قبل از آن معلوم نيست .
    ممنون از جوابت آقا پدرا

زير برگه دعوت به مصلحبه يه خانم امضا كرده به نام Nayla Aglani . احتمالا كسي ايشونو ميشناسه

بازم ممنون به خاطر جواب

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud0361 نمایش پست ها
    سلام آقا پدرام

1-من منظورم این هست که چرا وقتی از طریق فدرال اقدام می کنی باید 10.800 دلار باید با خودت پول ببری ولی وقتی از طریق کبک اقدام می کنی 2.800 دلار؟مگه کجا هاش با هم فرق مکنه ؟تو اسکان دادن یا تو کار کردن ؟ یا هزینه دیگه ای داره که ما بی اطلاع هستیم؟

ممنون ار راهنمایی هاتون
    عذر خواهی می کنم که سوالام گاهی اوقات تکراری ای رو بگذارید به حساب dial up بودن اینترنت بنده (کندی سرعت که باعث می شه نتونم کاملا page به page این سایت رو مرور کنم)

می شه بفرمایید هزینه ترجمه کل مدارک چقدر می شه (تقریبی)و چقدر طول میکشه تا بهم بدن؟
    و اینکه کدام دار ترجمه تو تهران کارش درسته؟یا اینطوری بگم که شما کجا رو پیشنهاد می کنید؟

بازم ممنونم
    فرقي نمي كند فقط قانون كبك با فدرال متفاوت است . و قانون كبك هزينه 3 ماه را در نظر مي گيرد ولي فدرال 8 تا 1 سال و نسبت به گرانترين استان اما كبك كم هزينه ترين يا حداقل يكي از كم هزينه ترين استانهاي كانادا مي باشد و موقعيتهاي شغلي زيادتري نسبت به ساير استانها دارد و همچنين قطب صنعتي كانادا مي باشد و كمكهاي دولتي هم بيشتر است نسبت به فدرال براي مثال شما اگر در هنگام ورود به كلاسهاي زبان فرانسه آنها برويد تا 6 ماه ماهي 300 يا 400 دلار هم كمك مي كنند .

هزينه ترجمه هم بستگي به تعداد نسخه ها و همچنين مدارك شما دارد نمي شود دقيقا" گفت . در ارتباط با دارالترجمه اينجا نمي توان اسم و آدرس گفت چون جنبه تبليغاتي پيدا مي كند و خلاف قوانين فروم است دوستان اگر مي دانند مي توانند پيغام خصوصي به شما بدهند . اما فرقي نمي كند چون مداركي كه مي خواهيد ترجمه كنيد مشخص مثل شناسنامه مدارك تحصيلي و .. كه فرمت مشخص دارد و متن خيلي تخصصي نيست كه احتياج به يك مترجم خيلي حرفه اي باشد .

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_82 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان این فروم و درود بر پدرام
    من مشکل دارم برای باز کردن این فروم بعضی وقتها اینقدر کلیک می کنم که خسته می شم ولی باز نمی شه مشکل از منه یا اینکه مپلا فروم سنگین شده
    در ضمن پدر رام جان من 10 ماه اول سابقه کارم بیمه نداره و شرکت بعد که تا حالا 3.5 سال شده بیمه دارم و از هر دوتا شون نامه گرفتم و سابقه بیمه رو هم ترجمه کردم و توی رزومه هم نوشتم چون شرکت اول کوچیک بود و بیمه نداشت رفتم به این شرکت و به صورت حرفه ای شروع کردم به کار فکر می کنی روی 4 سال حساب می شه چون گفتم هانست باشم بهتره
    سلام میشه پدرام سوال سابقه کار منو بررسی کنین و نظرتون رو بگید که امتیاز 4 سال به بالا می گیرم یا نه
    sent file:13septembre2009
    file number:7octobre2009
    payment fee:2010-01-21

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_82 نمایش پست ها
    سلام میشه پدرام سوال سابقه کار منو بررسی کنین و نظرتون رو بگید که امتیاز 4 سال به بالا می گیرم یا نه
    سلام - اگر 4 سال نامه سابقه كار را گرفتيد براي شما حساب مي كنند و اگر سئوال كردند بهشون بگوييد كه در آن مدت مشغول به كار بوديد و بيمه نداشتيد قبول مي كنند . چون آفيسرهايي كه با شما مصاحبه مي كنند شرايط ايران را كاملا مي دانند و حتي مي دانند كه خيلي ها سالها كار مي كنند و بيمه نيستند . تنها در صورتي به شما نمره نمي دهند كه شك كنند و تحقيق كنند و متوجه شوند كه شما آنجا مشغول به كار نبوديد .

Junior Member

سلام آقا پدرام ممنون از جوابتون

من الان دو سال سابقه کار شبکه های کامپیوتری دارم البته بدون بیمه
    باید قراردادم رو بدم ترجمه کنند واسم؟آیا اونم باید به تایید دادگستری برسه یا انجور مدارک باید فقط ترجمه بشن و همین ترجمه کافیه؟
    غیر از قراردادم چیز دیگه ای هست که باید ترجمه کنم؟

ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud0361 نمایش پست ها
    سلام آقا پدرام ممنون از جوابتون

من الان دو سال سابقه کار شبکه های کامپیوتری دارم البته بدون بیمه
    باید قراردادم رو بدم ترجمه کنند واسم؟آیا اونم باید به تایید دادگستری برسه یا انجور مدارک باید فقط ترجمه بشن و همین ترجمه کافیه؟
    غیر از قراردادم چیز دیگه ای هست که باید ترجمه کنم؟

ممنونم
    سلام
    ببینید شما باید از جایی که کار میکردید گواهی سابقه کار بگیرید و این گواهی رو بدید ترجمه رسمی و با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه بفرستید .
    گواهی کار هم به کررات در مودش بحث شده که شامل چه چیزهایی باید باشه . اگر قراردادتون رو هم ترجمه رسمی کنید و به تایید وزارت امورخارجه برسونید خیلی خوبه .
    البته سابقه کار شما باید مرتبط باشه با رشته تحصیلیتون .

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام
    ببینید شما باید از جایی که کار میکردید گواهی سابقه کار بگیرید و این گواهی رو بدید ترجمه رسمی و با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه بفرستید .
    گواهی کار هم به کررات در مودش بحث شده که شامل چه چیزهایی باید باشه . اگر قراردادتون رو هم ترجمه رسمی کنید و به تایید وزارت امورخارجه برسونید خیلی خوبه .
    البته سابقه کار شما باید مرتبط باشه با رشته تحصیلیتون .
    سلام آقا پدرام .
    1- ببینید من همونطور که قبلا گفتم ، سابقه کارم همزمان با تحصیل بوده . مواقعی که پاره وقت کار کردم توی گواهی کار ذکر شده که ( حداقل 32 ساعت در هفته) . حالا این 32 ساعت رو برای من نصف حساب میکنن یا جور دیگه ای محاسبه میشه ؟

2- موردی که توی پست قبل گفتم رو یک بار خودتون امتحان کنید . واقعا عجیبه . من همه چی رو چند بار چک کردم .. تحصیل رو هم خارج از کبک زدم .

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام
    1-بله درست است يك بار هم براي فدرال بايد بفرستيد بعد از قبولي .
    2- همان كپي كه دارالترجمه ضميمه مي كند كافي است .
    3- از آنها كپي رنگي بگيريد و بفرستيد احتياج به برابر اصل ندارد فقط زمان مصاحبه اصل تمام مدارك چه فارسي و چه انگليسي همراه خود داشته باشيد .
    4- حتما تاثير داره . اين كار را انجام دهيد .
    سلام
    ممنون از جوابها
    چند تا سوال دیگه:
    1- من گواهی که از شرکتهای قبلی که کار کردم گرفتم انگلیسییه ولی فکر نمیکنم یک بار دیگه حاضر بشن گواهی بدن. همین بارم کلی منت سرم گذاشتن. راهی هست که بتونم همینا رو هم الان استفاده کنم هم بعد از مصاحبه برای فدرال؟
    2- آیا حتما باید مبلغی که توی فرم مینویسم با خودم میبرم با مبلغ توی حسابم تطابق داشته باشه؟ چون الان من مبلغ بیشتری توی حسابم هست که تقریبا 6 ماه هم بوده ولی بنا به دلایلی مجبورم بیشترشو خرج کنم و نمیتونم بگم همه این مبلغو میارم.
    3- کپی پاسپورت که باید تایید بشه فقط صفحه اولشه یا اول تا دهم؟ این تایید باید توسط وزارت خارجه باشه یا هم دادگستری هم خارجه؟

باز هم ممنون
    ویرایش توسط 3mohajer : September 16th, 2009 در ساعت 09:12 PM