نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 27 از 1523 نخستنخست ... 171819202122232425262728293031323334353637771275271027 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

با درود به دوستان
    پدرام جان چه حدی از امتحان DELF احتمال مصاحبه رو ضعیف میکنه (آیا A2 کافیه)؟

با سپاس

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام - اگر 4 سال نامه سابقه كار را گرفتيد براي شما حساب مي كنند و اگر سئوال كردند بهشون بگوييد كه در آن مدت مشغول به كار بوديد و بيمه نداشتيد قبول مي كنند . چون آفيسرهايي كه با شما مصاحبه مي كنند شرايط ايران را كاملا مي دانند و حتي مي دانند كه خيلي ها سالها كار مي كنند و بيمه نيستند . تنها در صورتي به شما نمره نمي دهند كه شك كنند و تحقيق كنند و متوجه شوند كه شما آنجا مشغول به كار نبوديد .
    سلام پدرام
    ممنون از جوابت
    لطفا بچه هایی که هفته پیش مدارک فرستادید اگه خبری شد یا اقدامی می خواین بکنید توی فروم هم بگید تا منم از دسته عقب نمونم
    یکم درگیر کارم
    با سپاس
    sent file:13septembre2009
    file number:7octobre2009
    payment fee:2010-01-21

سلام آقا پدرام
    1- پر کردن فرم Declaration by a candidate in a profession governed by a professional order in Québec برای همه مهندس ها لازمه؟ در اینصورت باید اسم شغلو طبق NOC نوشت یا فقط باید بنویسی Engineer؟
    2- در انتهای فرم پرداخت با credit card باید فقط مشخصات main applicant نوشته بشه یا همراهان هم باید نوشته بشن؟

3- من ielts 7.5 دارم با Listening:9 و Speaking:7 توی فرم سطح انگلیسی رو چند باید بزنم؟
    ویرایش توسط 3mohajer : September 18th, 2009 در ساعت 12:32 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    سلام آقا پدرام
    1- پر کردن فرم Declaration by a candidate in a profession governed by a professional order in Québec برای همه مهندس ها لازمه؟ در اینصورت باید اسم شغلو طبق NOC نوشت یا فقط باید بنویسی Engineer؟
    2- در انتهای فرم پرداخت با credit card باید فقط مشخصات main applicant نوشته بشه یا همراهان هم باید نوشته بشن؟
    با درود و اجازه از آقا پدرام
    1-اسم شغل
    2-main applicant

اگه اشتباه گفتم آقا پدرام اصلاح بفرمایید.
    با سپاس

سلام آقا پدرام

3- من ielts 7.5 دارم با Listening:9 و Speaking:7 توی فرم سطح انگلیسی رو چند باید بزنم؟
    سلام دوست عزیز

1- اسم شغل بر اساس NOC و همچنین بهتره کد شغل رو هم وارد کنید .

3-قاعدتا باید 12 بزنید .

سلام به همگی
    بچه ها تا حالا کسی از طریق این سایت های کاریابی ( مثل workopolis , job bank , superjob ) به یک شرکت کانادایی CV فرستاده ؟
    تا حالا جواب گرفتید ؟

من تا حالا شاید 50 تا فرستاده باشم و با وجود اینکه CV من خیلی هم پر ملاته و سابقه و توانایی هایی که توش نوشتم خوبه ولی هیچ جوابی نگرفتم . شما دلیلشو میدونید ؟ فکر میکنید بخاطر نداشتن سابقه کار در کاناداست یا چیز دیگه ایه ؟

ببینید من نمیتونم گردش حساب رو ارائه بدم چون اصلا گردش حسابم به اون اندازه ای نیست که توی فرم نوشتم و خیلی خیلی کمتره . یک گواهی حساب به اندازه ای که توی فرم نوشتم ، گرفتم و با مدارکم فرستادم و موقع مصاحبه هم یک گواهی حساب به روز (و یشتر از اون مبلغ ) میبرم به نظرتون مشکل پیش میاد ؟ اگه آره ، چه مشکلی ؟ راه حلش چیه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام به همگی
    بچه ها تا حالا کسی از طریق این سایت های کاریابی ( مثل workopolis , job bank , superjob ) به یک شرکت کانادایی CV فرستاده ؟
    تا حالا جواب گرفتید ؟

من تا حالا شاید 50 تا فرستاده باشم و با وجود اینکه CV من خیلی هم پر ملاته و سابقه و توانایی هایی که توش نوشتم خوبه ولی هیچ جوابی نگرفتم . شما دلیلشو میدونید ؟ فکر میکنید بخاطر نداشتن سابقه کار در کاناداست یا چیز دیگه ایه ؟
    سلام دوست عزیز
    من خیلی وقته که از طریق oilcareers.com رزومه میفرستم برای جاهای مختلف دنیا از جمله کانادا ولی بندرت جوابی گرفتم. اونهایی هم که جواب گرفتم که 2-3 تا بیشتر نبودن همه اروپایی بودن. فکر میکنم دلیلش اینه که شرکتها ترجیح میدن کسانی رو که در حال حاضر در کانادا زندگی میکنن استخدام کنن و دردسر های مربوط به درخواست ویزای کار رو نکشن. در ضمن تا جایی که من میدونم در کانادا قانونی وجود داره که کارفرما ها رو موظف میکنه از افراد دارای اقامت کانادا استخدام کنن مگر اینکه 6 ماه آگهی بدن و هیچکس رو برای شغل مورد نظرشون پیدا نکنن. در اینصورت میتونن از افراد خارجی بدون اقامت یک نفر رو برای گرفتن اجازه کار معرفی کنن.

سلام به دوستان عزیز
    در فرم در قسمت مربوط به تحصیلات فقط باید تحصیلات دبیرستان و دانشگاهی را وارد کرد یا دوره های آموزشی مثل نرم افزارها و ... که در حین کار گذروندیم رو هم باید وارد کرد؟ چون من دارم گواهینامه های آموزشی دوره هایی رو که گذروندم میفرستم.

سلام دوست عزیز
    من خیلی وقته که از طریق oilcareers.com رزومه میفرستم برای جاهای مختلف دنیا از جمله کانادا ولی بندرت جوابی گرفتم. اونهایی هم که جواب گرفتم که 2-3 تا بیشتر نبودن همه اروپایی بودن. فکر میکنم دلیلش اینه که شرکتها ترجیح میدن کسانی رو که در حال حاضر در کانادا زندگی میکنن استخدام کنن و دردسر های مربوط به درخواست ویزای کار رو نکشن. در ضمن تا جایی که من میدونم در کانادا قانونی وجود داره که کارفرما ها رو موظف میکنه از افراد دارای اقامت کانادا استخدام کنن مگر اینکه 6 ماه آگهی بدن و هیچکس رو برای شغل مورد نظرشون پیدا نکنن. در اینصورت میتونن از افراد خارجی بدون اقامت یک نفر رو برای گرفتن اجازه کار معرفی کنن.
    سلام
    منم اول می خواستم از طریق job offerیه کارایی بکنم ولی بعدش رفتم دنبال قوانین که گفتن اول باید کارفرما به سازمان human resorsesنامه بزنه که ما این نیرو رو لازم داریم و در داخل کانادا کسی نیست یا اگه هست حقوقش خیلی زیاده و بعد این سازمان به مدت سه ماه و هر ماه یک بار در روزنامه این کار رو تبلیغ می کنه و اگر کسی پیدا نشد دوباره کارفرما رو می خوان که باید یک اعتبار مالی بای نشون بده و یه سری فرم پر دردسر که بتونه اون فرد رو بیاره به کانادا و این پروسه خیلی پر دردسره وبرای همینه که هیچکس به شما جواب نمی ده
    sent file:13septembre2009
    file number:7octobre2009
    payment fee:2010-01-21