نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 57 از 460 نخستنخست ... 7474849505152535455565758596061626364656667107157 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

سلام دوست عزیز،
    نظر به اینکه بنده خودم بعد از 6 ماه از تاشکند ریجکت شدم اونجا رو اصلا بهتون توصیه نمیکنم
    و چون شنیدم که ترکیه معقولانه تر از همه ی سفارتها برخورد میکنه اونجا رو توصیه میکنم. موارد مشابه هم بوده که ترکیه بهتر از بقیه ی سفارتها عمل کرده. موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط moji_2541 نمایش پست ها
    سلام

من برای دکتری برق-فول فاند پذیرش گرفتم. سال قبل پس از 5 ماه تو اف بی ای چک از دبی رد شدم. سپس به ارمنستان رفتم و بخاطر سوشال
    تای رد شدم و بار سوم بدون هیچ دلیلی در ارمنستان رد شدم دلیل افیسر این بود (چون بین کشور های مشکل سیاسی هست من نمی تونم کاری واسه
    شما انجام بدم و شما رد هستید)

حالا اینبار از طریق گروه کامپیوتر دانشگاه یک پذیرش جدید گرفتم می خوام بدونم کجا برم که اینبار ردم نکنن ممنونم

من یک بار ریجکت شدم در سفارت ایروان و میخوام یه بار دیگه اقدام کنم.کدوم سفارت واسه ویزای امریکا بهتره؟
    1)واسه مقطع کارشناسی(BA) رشته طراحی خودرو(Transportation Design)
    2)فاند 9000 $ دارم.
    3)خدمت معاف شدم/ و اینکه بعد از 3 هفته دوباره اقدام کنم زمان خوبیه؟
    خیلی ممنون از کمکتون دوستان.

سلام
    من برادرم به همراه همسرش امسال یه چنین کاری رو کردند. اول از تاشکند سینگل گرفته بودند اما برای بار دوم خرداد ماه امسال به آنکارا رفتند. 1 ماهه کلیر شدند.

نقل قول نوشته اصلی توسط roozbeh204 نمایش پست ها
    salam
    man va hamsaram daneshjutye sale sevvome Phd Civil Engineering hastim (Full fund). mikhastim baraye January berim Iran. Mikhastam bedunam alan kodum sefarat monasebtare? ghablan az Ankara single gereftim vali guya alan Ankara kheili dir clear mikone. Kasi ba sharayete moshabeh ro soragh darin? Tu forume dubai guya hame kheili razi hastand. mamnoon.

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط makhoshbakht نمایش پست ها
    من یک بار ریجکت شدم در سفارت ایروان و میخوام یه بار دیگه اقدام کنم.کدوم سفارت واسه ویزای امریکا بهتره؟
    2)فاند 9000 $ دارم.
    خیلی ممنون از کمکتون دوستان.
    دليل ريجكت؟
    بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
    هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
    در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
    كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
    دليل ريجكت؟
    من تو همون مصاحبه ریجکت شدم و راستش دلیل ریجکت رو هر چقدر پرسیدم نگفت بهم!

همونطور که دوستمون هم اشاره کردند دلیل ریجکت خیلی مهمه. میتونید یک جای دیگه اقدام کنید و نتیجه بگیرید. اما اگر می دونستید بهتر بود که در مصاحبه ی دوم سعی میکردید که روی این قسمت مانور بیشتری بدید و نظر آفیسر دوم رو نسبت به این موضوع عوض می کردید. به نظر من از همون آنکارا اقدام کنید و طرف جاهایی مثل باکو نرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط makhoshbakht نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط radmanesh90 نمایش پست ها
    همونطور که دوستمون هم اشاره کردند دلیل ریجکت خیلی مهمه. میتونید یک جای دیگه اقدام کنید و نتیجه بگیرید. اما اگر می دونستید بهتر بود که در مصاحبه ی دوم سعی میکردید که روی این قسمت مانور بیشتری بدید و نظر آفیسر دوم رو نسبت به این موضوع عوض می کردید. به نظر من از همون آنکارا اقدام کنید و طرف جاهایی مثل باکو نرید.

آیا اینکه من واسه لیسانس دارم اقدام میکنم تاثیر داشته بر روی ریجکتم؟چون من شنیدم به بچه هایی که واسه لیسانس اقدام می کنن سخت ویزا میدن.(البته من اینجا یک بار لیسانس گرفتم)
    و اینکه من امسال لاتاری ثبت نام کردم میتونه موثر بوده باشه رو ریجکتم؟
    مرسی

سلاملیسانس عمران هستم .پذیرش mba از یه دانشگاه نه چندان معروف و تقریبا کوچک تو کانزاس میخام بگیرم که کلاساش 31 مارچ شروع میشه. خود استاده گفته مدارکتو بفرست فاند ماند هم خبری نیست و ما یه دانشگاه کوچیک هستیم.نه سابقه کار دارم نه سربازی رفتم هیچ مشکل خاصی هم ندارم. gre , ielts هم دارم.موارد احتمالی که ریژکت شدن توش میبینم اینا هستن:یکی تاریخ شروع کلاسش که خیلی عجیبه و 31 مارچه!یکی دیگم اینکه mba هستش و رشته مورد علاقه آمریکایی هست و از عمران دارم میرم به mba شاید واسشون بی معنی باشه و ریژکت در پی داشته باشه.با توجه به اینا احتمال رد شدن واسم وجود داره؟ و اینکه کدوم سفارتخونه خوبه و به این مسائل کار نداره؟

پیش فرض پاسخ : پرسش های خاص در مورد ویزای F1 (مواردی که تاپیک جداگانه ندارند)

2)فاند 9000 $ دارم.
    همچنین
    آیا اینکه من واسه لیسانس دارم اقدام میکنم تاثیر داشته بر روی ریجکتم؟چون من شنیدم به بچه هایی که واسه لیسانس اقدام می کنن سخت ویزا میدن.(البته من اینجا یک بار لیسانس گرفتم)
    و اینکه من امسال لاتاری ثبت نام کردم میتونه موثر بوده باشه رو ریجکتم؟
    مرسی از کمکتون.

Junior Member

مستر2 معماری.
    نیمه فاند(22هزار$) و صورتحساب 11هزارتایی خواستن ازم!
    شروع ترم 8 ژانویه
    فقط حدود 4 ماه تو یه پروژه شهری تو پژوهشگاهی در مالک اشتر کار کردم که حذف میکنم از رزومم. بقیه کارم شرکت های معماری بیخطر بودن!!
    کدوم سفارت از لحاظ وقت کم؟ دوبی یا آنکارا؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)