نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای مهاجرت به کبک وکیل بگیرم؟آيا وکيل کار خاصی ميکند؟

رأی دهندگان
914. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

124 13.57%
  • خیر

774 84.68%
  • دوستان عزیز که تازه به جمع ما پیوستن توجه داشته باشند قبل از هر سوالی به ویکی مراجعه فرمایید در صورت حل نشدن مشکل اقدام به سوال کردن در این تاپیک بفرمایید

16 1.75%
صفحه 28 از 1523 نخستنخست ... 181920212223242526272829303132333435363738781285281028 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 15225

موضوع: مهاجرت بهQuébec فقط مواردي كه تاپيك جداگانه ندارند

پیش فرض پاسخ : سوال: مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_82 نمایش پست ها
    سلام
    منم اول می خواستم از طریق job offerیه کارایی بکنم ولی بعدش رفتم دنبال قوانین که گفتن اول باید کارفرما به سازمان human resorsesنامه بزنه که ما این نیرو رو لازم داریم و در داخل کانادا کسی نیست یا اگه هست حقوقش خیلی زیاده و بعد این سازمان به مدت سه ماه و هر ماه یک بار در روزنامه این کار رو تبلیغ می کنه و اگر کسی پیدا نشد دوباره کارفرما رو می خوان که باید یک اعتبار مالی بای نشون بده و یه سری فرم پر دردسر که بتونه اون فرد رو بیاره به کانادا و این پروسه خیلی پر دردسره وبرای همینه که هیچکس به شما جواب نمی ده
    ولی تو شهر ما یک وکیل هست که کسی رو داره تو کانادا و هر کس که امتیاز کم داره اون طرف می ره نسبت به رشته یک کارفرما پیدا می کنه و به کارفرما 4000 دلار می ده که قبول کنه این کارو بکنه و یا با همون job offer می گیره که تقریبا 10000 دلار کل پروسه طول می کشه
    حالا نکته جالب اینه که می گه من هیچ ضمانتی نسبت به قبول شدن شما ندارم وفقط 10000 دلارشو می گیره
    خوب بعضی افرادم دوست دارن پولشونو یکی دیگه خرج کنه
    من که از این پولا نمی دم
    sent file:13septembre2009
    file number:7octobre2009
    payment fee:2010-01-21

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز
    در فرم در قسمت مربوط به تحصیلات فقط باید تحصیلات دبیرستان و دانشگاهی را وارد کرد یا دوره های آموزشی مثل نرم افزارها و ... که در حین کار گذروندیم رو هم باید وارد کرد؟ چون من دارم گواهینامه های آموزشی دوره هایی رو که گذروندم میفرستم.
    سلام دوست عزیز
    ببینید نیازی نیست که اونهارو توی فرم ذکر کنید ، فقط مدارک مربوطه رو کنار مدارک تحصیلیتون بذارید . ولی با این وجود من دوره های فنی که گذروندم رو هم توی اپلیکیشن فرم ، قسمت تحصیلات نوشتم .

Junior Member

پدرام خان سلام
    من در خصوص یکی از دوستانم سوال داشتم ایشان لیسانس کاربرد ریاضی در کامپوتر خونده و حدود 9 سال سابقه کار به عنوان مدیر فروش (1سال) و مدیر عامل (8سال) یک شرکت فروش قطعات کامپوتری و طراحی برخی نرم افزارها و همچنین پشتیبانی بوده است
    1- با چه کدی اقدام کنه؟
    2_یک جائی خوندم که میتونه مدارک مربوط به خود اشتغالی شو به جای گواهی شغلی بده هر دو رو میتونه بده کدام بهتره؟
    3- خانمش هم دیپلم فنی حرفه ای گرافیک(مقطع متوسطه) داره و هم مدرک ارایشگری کدام یکی رو گواهی شغلی براش بگیره؟>
    4 این کد های NOCهمونهائی که تو فدرال داریم؟اگه اره پس میشه از اون سایت هم سرچ کرد؟

سلام آقا پدرام

در قسمت فرمها من یک فرم به اسم Declaration by Spouse پیدا کردم در حالیکه در انتهای فرم اصلی اپلیکیشن هم یک صفحه با همین عنوان وجود داره. آیا هر دوش باید توسط افراد متاهل تکمیل بشه؟
    قسمت 4 اپلیکیشن فرم (اعضای خانواده) را فقط خودم باید پر کنم یا در فرمهای همسرم هم باید در اون قسمت اسم خودم و فرزندم رو بنویسم؟

من دارم فرمها رو پر میکنم که این هفته بفرستم. مدارکم برای ترجمه دادم. برای همین این روزها خیلی سوال دارم

ممنون
    ویرایش توسط 3mohajer : September 18th, 2009 در ساعت 08:39 PM

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

پدرام میشه پیغامهای پروفایلتم چک کنی جواب بدی من نمی دونم اینجا چطور میشه پیغام خصوصی گذاشت؟

Senior Member pedram27 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط soheilso نمایش پست ها
    با درود به دوستان
    پدرام جان چه حدی از امتحان DELF احتمال مصاحبه رو ضعیف میکنه (آیا A2 کافیه)؟

با سپاس
    بستگي به بقيه امتيازها دارد اما A2 كم است . از B1 به بالا مي خواهد . A2 دو تا 2 امتياز مي آورد يعني جمعا" 4 امتياز از زبان فرانسه كه خيلي كم است .

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    ببینید من نمیتونم گردش حساب رو ارائه بدم چون اصلا گردش حسابم به اون اندازه ای نیست که توی فرم نوشتم و خیلی خیلی کمتره . یک گواهی حساب به اندازه ای که توی فرم نوشتم ، گرفتم و با مدارکم فرستادم و موقع مصاحبه هم یک گواهی حساب به روز (و یشتر از اون مبلغ ) میبرم به نظرتون مشکل پیش میاد ؟ اگه آره ، چه مشکلی ؟ راه حلش چیه ؟
    تا پارسال اگر اين كار را انجام مي داديد مشكلي نبود اما به دليل اينكه متوجه شده اند كه خيلي ها پول در حساب مي ريزند و يك روز بعد برداشت مي كنند به تازگي گردش 6 ماهه مي خواهند . حالا اگر در اين گردش يكدفعه مبلغي به حساب شما واريز گرديده است بايد توجيح داشته باشيد . مي توانيد بگوييد ماشينتان را فروخته ايد و يا حق ماموريت يا پاداش و فوق العاده شغلي و.. طلب داشته ايد .

نقل قول نوشته اصلی توسط 3mohajer نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز
    در فرم در قسمت مربوط به تحصیلات فقط باید تحصیلات دبیرستان و دانشگاهی را وارد کرد یا دوره های آموزشی مثل نرم افزارها و ... که در حین کار گذروندیم رو هم باید وارد کرد؟ چون من دارم گواهینامه های آموزشی دوره هایی رو که گذروندم میفرستم.
    اگر دوره هايي را كه گذرانديد بيشتر از يك سال مي باشد قيد كنيد مثل فني حرفه اي و... اما اگر كلاسهاي كامپيوتر و بعضي دوره هاي كوتاه مدت است احتياجي نيست قيد شود فقط مدارك را بفرستيد مي تواند در 8 امتيازي كه دست آفيسر است تاثير گذار باشد .

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_82 نمایش پست ها
    ولی تو شهر ما یک وکیل هست که کسی رو داره تو کانادا و هر کس که امتیاز کم داره اون طرف می ره نسبت به رشته یک کارفرما پیدا می کنه و به کارفرما 4000 دلار می ده که قبول کنه این کارو بکنه و یا با همون job offer می گیره که تقریبا 10000 دلار کل پروسه طول می کشه
    حالا نکته جالب اینه که می گه من هیچ ضمانتی نسبت به قبول شدن شما ندارم وفقط 10000 دلارشو می گیره
    خوب بعضی افرادم دوست دارن پولشونو یکی دیگه خرج کنه
    من که از این پولا نمی دم
    به غير از هزينه اش دوستان فكر خودتان را مشغول اين مسائل نكنيد اگر وقتي كه براي انجام اين كارها صرف مي شود را زبان فرانسه بخوانيد احتياجي به اين كارها و هزينه ها نيست و حتما" موفق مي شويد .

نقل قول نوشته اصلی توسط Ffarhad نمایش پست ها
    پدرام خان سلام
    من در خصوص یکی از دوستانم سوال داشتم ایشان لیسانس کاربرد ریاضی در کامپوتر خونده و حدود 9 سال سابقه کار به عنوان مدیر فروش (1سال) و مدیر عامل (8سال) یک شرکت فروش قطعات کامپوتری و طراحی برخی نرم افزارها و همچنین پشتیبانی بوده است
    1- با چه کدی اقدام کنه؟
    2_یک جائی خوندم که میتونه مدارک مربوط به خود اشتغالی شو به جای گواهی شغلی بده هر دو رو میتونه بده کدام بهتره؟
    3- خانمش هم دیپلم فنی حرفه ای گرافیک(مقطع متوسطه) داره و هم مدرک ارایشگری کدام یکی رو گواهی شغلی براش بگیره؟>
    4 این کد های NOCهمونهائی که تو فدرال داریم؟اگه اره پس میشه از اون سایت هم سرچ کرد؟
    1- به لينك زير مراجعه كنيد اگر عنوان شغلي ايشان وجود داشت با همان كد بالاي صفحه اقدام كنند .
    http://imt.emploiquebec.net/mtg/inte...ion%5F01%2Easp
    2- فرقي نمي كند مراحل بررسي هر دو به يك شكل است . مگر اينكه بخواهند از طريق بيزنس اقدام كنند كه مراحلش فرق مي كند و بايد آنجا حتما يك بيزنس را بياندازند و يك پروسه ديگر است اما سابقه كار چه از كارفرما باشد و چه خود اشتغالي يك پروسه را طي مي كند .
    3- به هر حال سابقه كار در ارتباط با رشته بيشترين امتياز را دارد . اما مي تواند به عنوان شغل دوم هم ذكر كند كه بيشتر امتياز دارد .
    4- بله كدها فرقي نمي كند مي توانيد جستجو كنيد .