صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 218

موضوع: تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

Member apocalypse2022 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Finance

پیش فرض پاسخ : تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

پارسال که من اونجا امتحان دادم هیچی نمیذاشتن ببرین تو و همه رو میگرفتن ... سعی کنید بجز کارت ورود به جلسه و مداد و خودکار و کارت شناسایی چیزی نبرین .. اونجا واقعا تحویل موبایل و کیف و این چیزها خیلی رو اعصابه و صف طویلی داره که استرس شما رو بیشتر میکنه ... کلا برای هر امتحانی سبک بار برین4-5 ساعت بی موبایلی کسی رو نمیکشه .... راستی خوردنی کوچیک میشه برد ... همه موفق باشیم انشاالله ...
    * و من یتوکل علی الله فهو حسبه *

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubt while the stupid one's are full of confidence

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام بر دوستانی که مهر ماه امتحان دادند!
    می خواستم ببینم که اولا پاسخنامه داشت امتحان یا باید تو همون دفترچه میزدین جوابا رو؟
    بعد اینکه حوزه دانشکده زبان های خارجی روبروی کوی دانشگاه، چه محدودیت هایی داره؟آیا واقعا کیف و موبایل و وسایل رو نمی گیرند؟و کلا لطف کنید بگید برای روز آزمون چه چیزاهایی لازمه ببریم؟
    ممنون میشم!
    جواب ها توی دفترچه پاسخ داده می شه با مداد چرک نویس هم همون توی دفترچه کنار سوال انجام بدید. این پست رو خوندی؟؟ بعد اینکه من موبایل بردم صف موبایل جدا بود. دو تا صف هست یکی برای گرفتن کارت جلسه برای اونایی که جا گذاشتن یا ندارن یکی برای تحویل موبایل اشتباه نکنین که من 5 دیقه ای توی این صف کارت واستاده بودم . نه استرس توروخدا وارد نکنید اصلا صف نبود. چرا واسه تحویل گرفتنش صف بود ولی تحویل دادن که من 7 اونجا بودم خیلی هم معمولی بود. راحت باشین بدون استرس
    من دوست دارم کشمش ببرم. شما هم می تونید امتحان کنید. آب میوه می دادن آب هم اگه دوست داشتی ببر ولی نیاز نیست.

دیگه دوست عزیز کیف رو بی خیال شو. البته من یه دفترچه کوچیک همراهم بود هیچچچی بهم نگفتن حتی نشونشون هم دادم که آیا اینو تحویل بدم یا چی ولی گفت مساله ای نیست ببر بالا.

خیلی امتحان استاندارد و بدون استرسی هست.
    استرس اضافی ممنوع
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

Junior Member

برادران نمرات اومده!

فقط چون روزکاری اونا از 2 شنبه شروع میشه، ما نمرات رو همون 11 نوامبر میتونیم ببینیم ولی یه راهی هم هست که همین الان دوستان از نمره شون مطلع بشن. واقعیت اینه که نمرات در سیستم ETS وجود دارن که ریپورت شدن و همین الان میشه تلفنی نمرات رو فهمید:

For a fee, you can hear your GRE scores through an automated phone service. Use this service only if you call from a touch-tone phone, pay by credit/debit card (American Express®, Discover®, JCB®, MasterCard® or VISA®) and have tested in the last five years.
    1-609-771-7290 or 1-888-473-7267 (toll free for test takers in the United States, American Samoa, Guam, Puerto Rico, U.S. Virgin Islands and Canada)
    Have the following information ready:

• registration number, Social Security number or confirmation number
    • test date
    • date of birth

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری دانشگاه تهران

ربیپورت تلفنی 12 دلاره.

Global Moderator

Simon آواتار ها

كاربران گرامي

با سلام
    لطفا نمرات حاصله به همراه برنامه ريزي و منابع مطالعه شده ي خود را در تاپيك "
    ( دیتابیسGRE ) با ذکر برنامه ریزی و کتابهای خوانده شده" مطرح بفرماييد و اگر نياز به مشاوره داريد از اين تاپيك "مشاوره در مورد نمره ی GRE (آيا با اين نمره دوباره آزمون بدهم؟ ) " استفاده بفرماييد.از قرار دادن نمره در اين تاپيك اكيدا خودداري بفرماييد.
    كليه ي پستهاي اخير به علت نامرتبط بودن با عنوان موضوع حذف شدند.

به اميد موفقيت روز افزون شما دوستان
    تيم مديريت AA

ویرایش توسط Simon : November 11th, 2013 در ساعت 04:44 PM
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

با اجازه مدیر وبلاگ فکر کنم موضوع مرتبطه.
    دوستان تقریبا همه موافقند ریاضی 12 اکتبر سخت بود. ولی به نظر نمیاد رنج نمرات روی نمودار برده شده باشه. کسی نظری داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanirad نمایش پست ها
    دوستان تقریبا همه موافقند ریاضی 12 اکتبر سخت بود. ولی به نظر نمیاد رنج نمرات روی نمودار برده شده باشه. کسی نظری داره؟
    اونطور که مشخصه خیلی از دوستان نمره هاشون کمتر از حد انتظار خودشون شده تو این آزمون. هر چند الان چون از نمرم راضی نیستم شاید از روی احساس این حرف رو میزنم، ولی به نظر من ETS سختی سوالات رو چه در کوانت و چه در وربال اشتباه تخمین زده (به هر حال اونها هم آدمن و جایزالخطا!).
    سابق بر این اکثر دوستان نمراتشون کما بیش تو رنج نمرات پرکتیس تست ها (مخصوصاً Powerprep و Ofiicial Guide) بود، ولی من در مجموع حدود 8 نمره از میانگین این تست ها (که همه رو در شرایط واقعی آزمون و با زمان بندی میزدم) کمتر شدم. بحث رایتینگ paper-based هم که برای خودش داستان دیگریست!

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanirad نمایش پست ها
    من هم فکر می کنم نمره ها رو روی نمودار نبردند.
    اما من از نمره هام راضیم. به غیر از رایتینگ که سیستم ارزیابی سیستماتیکی نداره، تو قسمت های وربال و کوآنت نمره هام در محدوده نمره هایی بود که از امتحان های آخر کتاب آفیشال گاید گرفتم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Calgary - Environmental Eng.

سلام دوستان. آیا نمره GRE دوازده اکتبر اومده؟
    من وقتی به My GRE account بخش score report می رم خبری نیست. فقط توی جدول زیر ستون های Current report مربوط به Verbal & Quant و score مربوط به analytical writing نوشته شده Cancelled!!!!! من مطمئنم ریپورت نمره ام رو موقع امتحان cancel نکردم!!!! الان واقعا نگرانم.
    لطفا سریع جوابم رو بدین. نگرانی و استرس بدجور اذیتم می کنه.

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

شما یه تماس با GRE بگیر حتما... اینا خیلی تنبل هستن تو ایمیل جواب دادن. البته می تونی اول یه ایمیل بزنی بعد هم پشت بندش تماس بگیری. شمارش هم که تو سایت هست... امروز تماس بگیر که جمعه هست فردا شاید تعطیل باشند تا دوشنبه
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)