صفحه 5 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 123

موضوع: Clemson University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Clemson University

سلام دوستان من برایPhD دانشگاه کلمسون applyکردم، استادی که باهاش مکاتبه کردم گفت که نمیتونه بهم فاند بده، من هم بهش گفتم فعلا با هزینه خودم میام. می خواستم از کسانی که برای این دانشگاه apply کردن یا پذیرش گرفتند سئوال کنم که بعد از یک ترم چه شرایطی باید پیش بیاد که به دانشجو فاند بدن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط HoumanAD نمایش پست ها
    سلام
    میشه بگید که حدودا با چه رزومه ای میشه پذیرش با فاند گرفت؟ من میخوام دکترای صنایع برای فال 2014 اقدام کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    من برای دکترای صنایع میرم کلمسون اگر سوال خاصی دارین خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial eng. Wichita State University

نقل قول نوشته اصلی توسط hhnn نمایش پست ها
    من برای دکترای صنایع میرم کلمسون اگر سوال خاصی دارین خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
    سلام میتونم بپرسم رزومه شما چطور بوده؟

Member rafcity آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی خودرو - (IUST)

سلام دوستان. کسی اینجا Automotive Eng PhD پذیرش گرفته؟
    ممنون
    همیشه نگات به اون بالا باشه تا دلت ازین پایینیا نگیره . . .

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

توصیه:
    این دانشگاه تو یک location به شدت افتضاح واقع شده و به جرات میتونم بگم اگر تمدن و بشریت و روابط اجتماعی و ..... براتون مهمه پاتون رو تو clemson نذارید! اینجا ساخته شده برای آدمها nerd که صبح و شب تو lab میخوان بشینن و لاغیر.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Member rafcity آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی خودرو - (IUST)

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    توصیه:
    این دانشگاه تو یک location به شدت افتضاح واقع شده و به جرات میتونم بگم اگر تمدن و بشریت و روابط اجتماعی و ..... براتون مهمه پاتون رو تو clemson نذارید! اینجا ساخته شده برای آدمها nerd که صبح و شب تو lab میخوان بشینن و لاغیر.
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین!!
    همیشه نگات به اون بالا باشه تا دلت ازین پایینیا نگیره . . .

ApplyAbroad Hero robotic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط rafcity نمایش پست ها
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین!!
    توی نقشه نگاه کنید متوجه می شوید
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

Junior Member behzad4 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Mechanical Eng. Clemson University

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    توصیه:
    در این که کلمسون یه شهر دانشجوییه و کوچیکه شکی نیست. ولی این دلیل نمیشه که توش تمدن یا روابط اجتماعی مهم نباشه. بستگی داره که تعریف شما از تفریح چی باشه. اگه به نظرتون فقط تو شهرهای بزرگ میشه تفریح کرد بهتره که به کلمسون (و کلا دانشگاه هایی که تو شهرهای کوچک هستن و از شهرهای بزرگ بیشتراز یکی دو ساعت فاصله دارند) برای ادامه تحصیل فکر نکنید. ولی اگه دور همی با دوستاتون یا باشگاه یا تماشای مسابقه فوتبال و تیل گیتینگ هم جزو تفریحاتتون حساب میشه، تو کلمسون اینا هست.
    در مورد موندن تو lab هم خیلی به این بستگی داره که استادتون چجوری باشه. اگه سخت گیر باشه مجبورید بمونید و کاراش رو انجام بدین. به نظر میاد که این قضیه تو خیلی از دانشگاه ها باشه و یک قاعده کلی هست، بنابرین نمیشه به این استناد کرد و گفت تو کلمسون فقط اینجوریه. مثلا تو کلمسون هم کسایی که زود میرند و هم کسایی که دیر میرن هستند. کسایی هستند که هفته ای 5 روز میان دانشگاه، کسایی هستند که 4 یا 6 روز میاند. خیلی بستگی به رشته و استاد داره.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad4 نمایش پست ها
    در این که کلمسون یه شهر دانشجوییه و کوچیکه شکی نیست. ولی این دلیل نمیشه که توش تمدن یا روابط اجتماعی مهم نباشه. بستگی داره که تعریف شما از تفریح چی باشه. اگه به نظرتون فقط تو شهرهای بزرگ میشه تفریح کرد بهتره که به کلمسون (و کلا دانشگاه هایی که تو شهرهای کوچک هستن و از شهرهای بزرگ بیشتراز یکی دو ساعت فاصله دارند) برای ادامه تحصیل فکر نکنید. ولی اگه دور همی با دوستاتون یا باشگاه یا تماشای مسابقه فوتبال و تیل گیتینگ هم جزو تفریحاتتون حساب میشه، تو کلمسون اینا هست.
    در مورد موندن تو lab هم خیلی به این بستگی داره که استادتون چجوری باشه. اگه سخت گیر باشه مجبورید بمونید و کاراش رو انجام بدین. به نظر میاد که این قضیه تو خیلی از دانشگاه ها باشه و یک قاعده کلی هست، بنابرین نمیشه به این استناد کرد و گفت تو کلمسون فقط اینجوریه. مثلا تو کلمسون هم کسایی که زود میرند و هم کسایی که دیر میرن هستند. کسایی هستند که هفته ای 5 روز میان دانشگاه، کسایی هستند که 4 یا 6 روز میاند. خیلی بستگی به رشته و استاد داره.
    من که زیر ماهی 4000 تا حاضر نیستم بیام کلمسون! همونطور که گفتم فقط به آدمهای خاصی جواب میده. فقط تفریح نیست. بودن تو شهرهای بزرگ از هر نظر بهتره. باز کلمسون شرف داره به جایی مثل می سی سی پی! اقلا آتلانتا میشه رفت.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

ApplyAbroad Hero

با pimi جان موافقم منم (.البته دیگه نه با اون 4000 تاش )..میفهمم دقیقا..اونم منی که تو یه شهر کوچیک تو آلابامام...