نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_1908 نمایش پست ها
کانادا سیستمش اینجوریه معمولا کم جواب میدن من مکانیکم ولی چون پروژه ارشدم یه جورایی شبیه سازی مخزن نفت بود واسه هر دو دانشکده مکانیک و نفت ایمیل زدم هم کانادا هم آمریکا تا حالا آمریکا رنکای 60 تا 30 8-9 نفر جواب خوب بهم دادن ولی کانادا فقط یه نفر مثل آدم جواب داده اونم ایرانی بوده بقیه یا اصن میلمو باز نکردن یا تیمپلیت دادن یکیشون از مک گیل یه پی دی اف فرستاد که مراحل اپلای رو توضیح داده =)))) ولی من قصد دارم دو سه تا دانشگاه کانادا بدون جواب هم اپلای کنم بخصوص اونایی که خیلی نزدیک به رشته من هستن
پارسال دو تا از دوستام بدون اینکه از استادی اوکی گرفته باشن واسه اون دانشگاه اقدام کردن پذیرفته هم شدن پس شانس دارید ولی اپلیکیشن فی کانادا بالاست به این نکته هم توجه کنید

ببخشید میتونم بپرسم جواب خوب دادن یعنی چی گفتن؟یعنی گفتن فاند میدیم؟یا قبول کردن سوپروایزرتون بشن؟آخه منم دارم واسه امریکا اپلای میکنم ولی تا حالا یه جواب خوب هم نگرفتم...همه میگن اپلای کن اگه پذیرش گرفتی بعدا صحبت می کنیم...

حالا باز این امریکاییا یه جوابی میدن...اما این کاناداییا که دیگه اصلا...آخه یه چیز دیگه هم که هست میگن کانادا خیلی استاد محوره بدون استاد اگه اپلای کنیم شانسمون خیلی کمه...فقط یه نکته ای هم بگم که دانشگاه های خوب کانادا مثل مک گیل و تورنتو حتی بدون استاد هم احتمال پذیرش هست چون اینقد متقاضی زیاده که استادا به هیچکس جواب نمی دن...