سلام
من سه ماه پیش دبی ریجکت شدم به دلیل فمیلی تای.
الان ارمنستان برم یا ترکیه؟
لطفا جواب بدین.
کامپیوتر پارشال فاند دکتری
لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
سلام
من سه ماه پیش دبی ریجکت شدم به دلیل فمیلی تای.
الان ارمنستان برم یا ترکیه؟
لطفا جواب بدین.
کامپیوتر پارشال فاند دکتری
دوستان من تمام اعضای خانوادم گرین کارت دارن!کدوم سفارت رو برای من که با ویزای دانشجویی میخوام برم پیشنهاد میکنین؟تا حالام سفر به امریکا نداشتم
با سلام بر دوستان
سول من در این مورد است به دلیل نداشتن دانش کافی زبان در صحبت کردن در مصاحبه ای که در سپتامبر داشتم رد شدم و دلیل ان را افیسر نداشتن مهارت کافی زبان در مصاحبه مطرح کرد و گفت مورد دیگه ای نیست و میتوانی دوباره اقدام کنی .
چه مدت بعد دوباره اقدام کنم؛ چون فکر میکنم استرس زیاد باعث این امر شده
کسی بوده که تجربه مشابه داشته ومرا راهنمایی کند. ممنون
در مورد چه مدت بعد نظری ندارم. بسته به فوریت کارتون داره. اگه عجله دارین زودتر یه سفارت خونه دیگه وقت بگیرید و حتما حتما کلیه سوالاتی که آفیسر ازتون میپرسه رو تمرین کنین. مطمئن باشید که هیچ سوالی فراتر از اون چیزی که تعریف شده نمیپرسن. این لینک رو برید و کلیه سوالات هست. همه رو با جواباش تمرین کنید چون همه سوالات از همیناست. اینطوری با اعتماد به نفس بیشتری میرید
http://www.applyabroad.org/forum/sho...-%D8%9F/page30
http://www.applyabroad.org/forum/sho...D9%85%D8%9F%29
don't forget to smile
سلام دوستان. وضعیت انکارا امسال چطور بوده در خصوص ویزا دادن به ایرانیا و نوع ویزا (مالتی یا سینگل) و همچنین مدت زمان پروسه کلیرنس. من موندم برم دبی یا انکارا و خیلی وقت ندارم باید 16 ژانویه امریکا باشم
با سلام.
من از يه دانشگاه خصوصي تو كاليفورنيا واسه مستر طراحي وبسايت پذيرش گرفتم . ليسانسم مهندسي كامپيوتره و زبانم خوبه و تافلم دارم، ولي دانشكاه ازم ريپورت زبان نخواست!
من ٦ سال تو شركت پدرم كار كردم توي فيلد CNG . واردات و صادرات قطعات دوگانه سوز! ميترسم اين اسم گاز باعث ريجكتم بشه به نظرتون چيكار كنم و كدوم سفارت برم؟؟ من دو تا شينگن بيزنس هم دارم ٢٠١١ و ٢٠١٢
سلام
ببخشید که وقتتون می گیرم
مادر و برادر من می خواهند برن امریکا با دعوت نامه خواهرم واسه 2-3 ماه .خواهرم اونجاا استاد دانشگاه هستش
می خواستم بدونم چه سفارتی به نظر شما احتمالا تو این شرایط راحت تر ویزا میده؟
ممنون
با سلام.
من از يه دانشگاه خصوصي تو كاليفورنيا واسه مستر طراحي وبسايت پذيرش گرفتم . ليسانسم مهندسي كامپيوتره و زبانم خوبه و تافلم دارم، ولي دانشكاه ازم ريپورت زبان نخواست!
من ٦ سال تو شركت پدرم كار كردم توي فيلد CNG . واردات و صادرات قطعات دوگانه سوز! ميترسم اين اسم گاز باعث ريجكتم بشه به نظرتون چيكار كنم و كدوم سفارت برم؟؟ من دو تا شينگن بيزنس هم دارم ٢٠١١ و ٢٠١٢
بچه ها چرا کسی نیست؟؟؟؟![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)