صفحه 123 از 191 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

باز هم میگم من اصلا منظورم کارت بین المللی که خود این سازمان ها صادر میکنند نیست.منظور من امضاء و مهر کردن فرم واکسیناسیون دانشگاه توسط این سازمان هاست.
    این رو هم اضافه کنم که در وطن ما هرکسی ساز خودش رو میزنه مثلا یک مسئولی توی حلال احمر این خیابون یه چیزی میگه ولی مسئولی که توی حلال احمر خیابون بعدی هست یه چیز دیگه میگه. بنابراین خیلی نمیشه تعمیم داد و ما هم دنبال دعا یا نفرین کسی نیستیم و اگر هم چیزی میگیم فقط به دنبال ادای دینی به بچه های بامعرفت فروم هستیم که اگه راهنمایی های اونا نبود ما به این مراحل نمیرسیدیم و در آخر ما نگفتیم راه پاستور باطله ، و اونایی هم که این راه رو میرن حتما دلایل خودشون رو دارند.
    " پر بکش سوی دل روشنی ها که شاید از پس تیرگی ، آفتابی در آید "
    "Your pain never goes away, You cannot get over it, You just learn how to deal with it"

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

سلام مجدد به دوستان عزیز
    من در ادامه بحث واکسیناسیون به هون مرکز غرب رفتم و 25 تومن گرفتند و واکسن mmr رو زدند. از من قبلش پرسید که واکسن دیگه ای در اون روز زدم یا نه که من نزده بودم.

بعد هم برای آبله مرغان رفتم پیش یه دکتر تا آزمایش Varicella رو برای من نوشت. بعد رفتم پاتو بیولوژی مرکزی تو خیابون ولی عصر بالا تر از پارکوی. این مرکز پارکینگ مجانی اختصاصی داره و چون اونجا جا پارک نیست این خیلی خوب هست. آزمایش آزادش 58 تومن هست و با دفترچه 23 تومن میشد. جواب آزمایش هم یک هفته بعد معلوم میشه.

در مورد فلج اطفال، من یه فرم مراقبت های بهداشتی و درمانی دانش آموز توی پرونده دبستانم پیدا کردم. متاسفانه کسی که این فرم رو برای من پر کرده بود بعضی قسمت ها رو از جمله همین واکسن فلج اطفال رو یادش رفته بوده وارد کنه. من هم از اونجایی که مطمئن بودم این واکسن رو دریافت کردم اون رو از روی فرم یکی دیگه پر کردم و خودم هم امضا کردم. تاریخ هاش رو می زارم اینجا که اگه کسی بعدا مشکل من رو داشت نخواد بگرده یه فرم پیدا کنه که این قسمت رو پر کرده باشه،
    بار اول 16-1-66
    بار دوم 16-3-66
    بار سوم 15-5-66
    یاد آور اول 18-5-67
    یاد آور دوم 25-11-69

این فرم رو بردم اون ها هم خیلی گیر نیستن رو این موضوع. فقط می خوان که زمان ها رو دقیق بدونید که اونا تو کارتتون وارد کنن.

در مورد تست سل هم به دانشگاه تماس گرفتم پرسیدم که می تونم تو کشور خودم ایران این تست رو بدم که گفت مشکلی نیست. من هم رفتم پاستور و این تست رو دادم. این تست رو باید زمانی بدید که سه روز بعدش بتونید برید و نتیجه آزمایش رو دریافت کنید. یه چیزی زیر پوست دست راستتون تزریق می کنن حالا احتمالا بعدش هم یه آزمایش خون می گیرن. این تست رو پاستور به صورت کاملا مجانی انجام میده.

یه نکته دیگه ای رو هم به عرایضم اضافه کنم اینکه شما برای تست واریسلا (آبله مرغان) که رفتید بگید نتیجه رو توی سربرگ انگلیسی بهتون بدن و اینکه زمانی هم که گرفتید بدید مهر انگلیسی بزنند. دانشگاه از من خواسته که نتایج آزمایش ها رو هم ضمیمه پروندم بکنم.
    یه چیز دیگه هم که هزینش با بیمه 35 تومن میشد نه 23 تومن من اشتباه نوشتم.
    ویرایش توسط studentz : November 28th, 2013 در ساعت 05:56 PM دلیل: درخواست کاربر
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UAH, Civil Engineering

سلام بچه ها، ممنون که تجربه تون رو گذاشتید
    من از واکسن هایی که زدم تقریبا هیچ مدرکی ندارم. باید چیکار کنم؟
    یه بنده خدایی بهم گفت که کافیه بهشون بگی زدم دیگه مدرک خاصی نمیخوان ازت..اگه میشه راهنمایی کنید
    دوما اینکه فرم واکسیناسیون دانشگاه من اینجوریه که فقط ای دو واکسن اجباریه : مننژیت و سه گانهMMR
    واریسلا و هپاتیت و Td و Tdap جزو واکسن های توصیه شده است
    من نمیدونم این توصیه شده ها رو حتما باید بزنم یا نه. البته هپاتیت رو مدرسه برام زده که تاریخش رو نمیدونم

Junior Member

با سلام
    دانشگاه من فقط MMR (یا تک تک اجزای اون)، TD و ممنژیت رو گفته بزنید. بعد یه پرسش نامه داره که اگه یکی از جوابهای اون رو مثبت بدید باید تست سل بدید. نه آنفولانزا نه هپاتیت و ...
    یه برگست که نگفته توسط سازمان خاصی پر بشه گفته THIS MUST BE COMPLETED BY A PHYSICIAN OR HEALTH CARE PROVIDER

تهران نیستم خوب حالا نیازه که به یه موسسه مثل پاستور مراجعه کنم؟ اصلا چه نیازی به کارت بین المللی هست؟
    فرم رو ضمیمه کردم
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    در ضرابخانه ای که سکه میزنند یک سکه هم به نام تو شد شد نشد نشد

نقل قول نوشته اصلی توسط m.jafari نمایش پست ها
    با سلام
    دانشگاه من فقط MMR (یا تک تک اجزای اون)، TD و ممنژیت رو گفته بزنید. بعد یه پرسش نامه داره که اگه یکی از جوابهای اون رو مثبت بدید باید تست سل بدید. نه آنفولانزا نه هپاتیت و ...
    یه برگست که نگفته توسط سازمان خاصی پر بشه گفته THIS MUST BE COMPLETED BY A PHYSICIAN OR HEALTH CARE PROVIDER

تهران نیستم خوب حالا نیازه که به یه موسسه مثل پاستور مراجعه کنم؟ اصلا چه نیازی به کارت بین المللی هست؟
    فرم رو ضمیمه کردم
    سلام

نه دوست گرامی، توی شهر خودتون به مرکز هلال احمر مراجعه کنید یا تماس بگیرید ببینید کجا این واکسن ها رو می زنن

بله کارت بین المللی لازم هست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehr_mohammadi نمایش پست ها
    سلام بچه ها، ممنون که تجربه تون رو گذاشتید
    من از واکسن هایی که زدم تقریبا هیچ مدرکی ندارم. باید چیکار کنم؟
    یه بنده خدایی بهم گفت که کافیه بهشون بگی زدم دیگه مدرک خاصی نمیخوان ازت..اگه میشه راهنمایی کنید
    دوما اینکه فرم واکسیناسیون دانشگاه من اینجوریه که فقط ای دو واکسن اجباریه : مننژیت و سه گانهMMR
    واریسلا و هپاتیت و Td و Tdap جزو واکسن های توصیه شده است
    من نمیدونم این توصیه شده ها رو حتما باید بزنم یا نه. البته هپاتیت رو مدرسه برام زده که تاریخش رو نمیدونم

سلام

دوستانی بودن توی همین سایت که مدرک نداشتن و فقط گفتن واکسن ها رو زدن، اونجا هم کارت رو به راحتی واسشون پر کردن

زدنش ضرری نداره، بزنید به نفعتونه

mohammad_k88 آواتار ها

من دو تا نکته رو به عرایضم اضافه کنم

اول اینکه زمانی که تست واریسلا (آبله مرغان) میدید ازشون بخواید که نتایج رو توی سربرگ انگلیسی به شما بدن و اینکه زمانی که برای دریافت جواب میرید ازشون بخواید که نتایج رو براتون مهر انگلیسی بکنن. چون شما باید این نتایج رو به دانشگاه ارائه کنید. همینطور این تست 35 تومن میشد با بیمه من اشتباه نوشتم بالا.

نکته دیگه اینکه تست سل که میدید یه کم سوزش و خارش ممکن هست داشته باشه که اصلا نباید بخارونید چون ورم می کنه. من خودم حواسم نبود خاروندم یه کم ورم داشت. آزمایش خون نمیدید بلکه پزشک اونجا اندازه ورم رو سانت میزنه که بین 0.5 تا 1 طبیعی هست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UAH, Civil Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    سلام

دوستانی بودن توی همین سایت که مدرک نداشتن و فقط گفتن واکسن ها رو زدن، اونجا هم کارت رو به راحتی واسشون پر کردن

زدنش ضرری نداره، بزنید به نفعتونه
    ممنونم، بله من امروز رفتم و هیچ مدرک خاصی نداشتم ولی خودشون میدونستن و برام پر کردن.
    خدارو شکر مشکلی نبود

Junior Member

با سلام

فرم رو ضمیمه کردم
    با سلام
    امروز هلال احمر شهر ما یه کارت بین المللی به من داد که بعد از اینکه واکسن مننژیت رو زدم مهر انگلیسی روش زد برا بخش مننژیت. مهر برای واکسن ام ام آر و دیفتیری-کزاز نداشتند. یه مرکز بهداشت این واکسن ها رو زد. حالا میخوام بدونم آیا روی این کارت بین المللی میشه مهر همون مرکز بهداشت رو که یه مهر خیلی ساده و بدون نوشته است رو بزنم؟ آیا اون فرم دانشگاه هم باید مهر هر واکسنی جداگانه بخوره یا فقط پزشک تایید کنه کافیه؟ لازمه برم پاستور تهران؟

مرسی از جوابهاتون
    در ضرابخانه ای که سکه میزنند یک سکه هم به نام تو شد شد نشد نشد

mohammad_k88 آواتار ها

با سلام
    امروز هلال احمر شهر ما یه کارت بین المللی به من داد که بعد از اینکه واکسن مننژیت رو زدم مهر انگلیسی روش زد برا بخش مننژیت. مهر برای واکسن ام ام آر و دیفتیری-کزاز نداشتند. یه مرکز بهداشت این واکسن ها رو زد. حالا میخوام بدونم آیا روی این کارت بین المللی میشه مهر همون مرکز بهداشت رو که یه مهر خیلی ساده و بدون نوشته است رو بزنم؟ آیا اون فرم دانشگاه هم باید مهر هر واکسنی جداگانه بخوره یا فقط پزشک تایید کنه کافیه؟ لازمه برم پاستور تهران؟

مرسی از جوابهاتون
    من برای اینکه این سوال شما و بقیه حل شه کارت واکسیناسیون خودم رو براتون میزارم که ببینید. اینو دانشگاه قبول کرد بعلاوه فرم دانشگاه و نتیجه آزمایش خون (آبله)
    Ap_ImForm.jpg

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)