سلام مجدد به دوستان عزیز
من در ادامه بحث واکسیناسیون به هون مرکز غرب رفتم و 25 تومن گرفتند و واکسن mmr رو زدند. از من قبلش پرسید که واکسن دیگه ای در اون روز زدم یا نه که من نزده بودم.
بعد هم برای آبله مرغان رفتم پیش یه دکتر تا آزمایش Varicella رو برای من نوشت. بعد رفتم پاتو بیولوژی مرکزی تو خیابون ولی عصر بالا تر از پارکوی. این مرکز پارکینگ مجانی اختصاصی داره و چون اونجا جا پارک نیست این خیلی خوب هست. آزمایش آزادش 58 تومن هست و با دفترچه 23 تومن میشد. جواب آزمایش هم یک هفته بعد معلوم میشه.
در مورد فلج اطفال، من یه فرم مراقبت های بهداشتی و درمانی دانش آموز توی پرونده دبستانم پیدا کردم. متاسفانه کسی که این فرم رو برای من پر کرده بود بعضی قسمت ها رو از جمله همین واکسن فلج اطفال رو یادش رفته بوده وارد کنه. من هم از اونجایی که مطمئن بودم این واکسن رو دریافت کردم اون رو از روی فرم یکی دیگه پر کردم و خودم هم امضا کردم. تاریخ هاش رو می زارم اینجا که اگه کسی بعدا مشکل من رو داشت نخواد بگرده یه فرم پیدا کنه که این قسمت رو پر کرده باشه،
بار اول 16-1-66
بار دوم 16-3-66
بار سوم 15-5-66
یاد آور اول 18-5-67
یاد آور دوم 25-11-69
این فرم رو بردم اون ها هم خیلی گیر نیستن رو این موضوع. فقط می خوان که زمان ها رو دقیق بدونید که اونا تو کارتتون وارد کنن.
در مورد تست سل هم به دانشگاه تماس گرفتم پرسیدم که می تونم تو کشور خودم ایران این تست رو بدم که گفت مشکلی نیست. من هم رفتم پاستور و این تست رو دادم. این تست رو باید زمانی بدید که سه روز بعدش بتونید برید و نتیجه آزمایش رو دریافت کنید. یه چیزی زیر پوست دست راستتون تزریق می کنن حالا احتمالا بعدش هم یه آزمایش خون می گیرن. این تست رو پاستور به صورت کاملا مجانی انجام میده.
یه نکته دیگه ای رو هم به عرایضم اضافه کنم اینکه شما برای تست واریسلا (آبله مرغان) که رفتید بگید نتیجه رو توی سربرگ انگلیسی بهتون بدن و اینکه زمانی هم که گرفتید بدید مهر انگلیسی بزنند. دانشگاه از من خواسته که نتایج آزمایش ها رو هم ضمیمه پروندم بکنم.
یه چیز دیگه هم که هزینش با بیمه 35 تومن میشد نه 23 تومن من اشتباه نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)