نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 60 از 460 نخستنخست ... 10505152535455565758596061626364656667686970110160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط omidhamooni نمایش پست ها
    دوستان برای کسی که بعد از کلیرنس با کد 306 ریجکت شده از دوبی کجا رو پیشنهاد میدین برای مصاحبه ی مجدد؟
    ممنون میشم از راهنماییتون.
    برای مصاحبه مجدد جایی به جز آنکارا رو توصیه نمیکنم. در نظر داشته باشید که ریجکت با این بند و در حالی که سربازی سپاه بودید وضعیت رو خیلی سخت میکنه و نباید امید چندانی به مصاحبه مجدد داشته باشید. به صورت موازی برای کشورهای دیگه هم اقدام کنید. در نظر داشته باشید که برای مصاحبه مجدد در آنکارا، کلیرنس طولانی و در حد 7-8 ماه، طبیعی ست.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sharmid نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کدوم سفارت رو برای من پیشنهاد میدید؟
    خانم هستم و همسرم دانشجوی phd فول فاند دانشگاه با رنک 9.اما استرس دارم چون ازدواجم غیابی است.خودم هم دانشجوی اروپا بودم اما ارشد رو تموم نکردم. هنوز ویزا دارم البته تا زمانه سفارت تموم میشه. و الان هم ایرانم.
    به نظر من سفارت خاصی با ویژگی کیس شما ترجیح نداره برای شما (از سه سفارت آنکارا و دبی). مگر اینکه یکی از این سفارتها ازدواج غیابی رو قبول داشته و بقیه نداشته باشین. با سفارتهای آمریکا (ایروان، آنکارا یا دبی) از طریق ایمیل یا تلفن ارتباط برقرار کنید و ازشون در این مورد سوال بپرسید. هر سفارتی که دیدید قبول دارن، به همونجا مراجعه کنید. تنها راه مطمئن شدن از طریق خود سفارت هست. و البته ممکنه هر سه سفارت بگن که ما قبول نداریم که در این صورت باید به تجربه دوستان تکیه کنید و ریسکش رو بپذیرید و برید مصاحبه، در این حالت من آنکارا رو توصیه میکنم. همچنین پستهای قدیمی موضوع سوالات در مورد ویزای F2 رو هم بخونید. پستهای مفیدی برای شما در اون موضوع هست. برای مثال این پست رو ببینید.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sharmid نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کدوم سفارت رو برای من پیشنهاد میدید؟
    خانم هستم و همسرم دانشجوی phd فول فاند دانشگاه با رنک 9.اما استرس دارم چون ازدواجم غیابی است.خودم هم دانشجوی اروپا بودم اما ارشد رو تموم نکردم. هنوز ویزا دارم البته تا زمانه سفارت تموم میشه. و الان هم ایرانم.
    باز بین این سه تا سفارت، ترکیه معمولاً تصمیمات عجیب کمتر گرفته!

Junior Member

سلام دوستان

من می خوام برای دکتری برم آمریکا. آیا شرایط زیر برای گرفتن ویزای دانشجویی نکنه منفی به حساب میان؟

۱) سن بالای پنجاه
    ۲) لیسانس مهندسی الکترونیک سال ۶۴
    ۳) فوق لیسانس فیزیک سال ۹۱
    ۴) مجرد متارکه کرده بدون بچه
    ۵) پدر و مادر متوفی
    ۶) برادر و خواهر تنی ندارم
    ۷) زمین - خونه - حساب بانکی پر و پیمون ندارم

چگونه میتونم آفیسرو قانع کنم که من برمی گردم؟ در کدوم سفارت شانس بیشتری دارم ؟

با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط Kami41 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من می خوام برای دکتری برم آمریکا. آیا شرایط زیر برای گرفتن ویزای دانشجویی نکنه منفی به حساب میان؟

۱) سن بالای پنجاه
    ۲) لیسانس مهندسی الکترونیک سال ۶۴
    ۳) فوق لیسانس فیزیک سال ۹۱
    ۴) مجرد متارکه کرده بدون بچه
    ۵) پدر و مادر متوفی
    ۶) برادر و خواهر تنی ندارم
    ۷) زمین - خونه - حساب بانکی پر و پیمون ندارم

چگونه میتونم آفیسرو قانع کنم که من برمی گردم؟ در کدوم سفارت شانس بیشتری دارم ؟

با تشکر
    شما ادمیشن دارید؟! چون شاید گرفتن خود ادمیشن با این سن سخت باشه. گرچه غیر ممکن نیست! بستگی به سابقه کار هم داره که مرتبط بوده باشه یا نه؟

50 به بالا؟ یعنی چند؟ 51؟ 59؟

فامیل آمریکا دارید؟!

من اگر جا شما باشم عشق آباد و باکو که نمیرم. به ترتیب: ترکیه، ارمنستان و دبی!

اگر فاند بگیرید 99% می تونید 99% قبولی اولیه تو ویزارو روش حساب کنید! تازه اگر رد شید هنوز شانستون تو سفارت بعدی هم خیلی بالاست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    شما ادمیشن دارید؟! چون شاید گرفتن خود ادمیشن با این سن سخت باشه. گرچه غیر ممکن نیست! بستگی به سابقه کار هم داره که مرتبط بوده باشه یا نه؟

50 به بالا؟ یعنی چند؟ 51؟ 59؟

فامیل آمریکا دارید؟!

من اگر جا شما باشم عشق آباد و باکو که نمیرم. به ترتیب: ترکیه، ارمنستان و دبی!

اگر فاند بگیرید 99% می تونید 99% قبولی اولیه تو ویزارو روش حساب کنید! تازه اگر رد شید هنوز شانستون تو سفارت بعدی هم خیلی بالاست.
    با سپاس فراوان از Heisenberg7 عزیز که اینقدر زود و کامل جواب منو دادید.

من تقریبا ۵۳ سالمه. در حال حاضر هم در ایران دانشجوی دکتری اخترفیزیک هستم.

از اونجایی که فکر می کنم شرایط آکادمیکم خوب باشه اگرچه تاز ه اپلای کردم اما بیشتر از پذیرش
    نگران ویزا هستم.

فامیل درجه یک در امریکا ندارم. اما یک دایی - یک پسرخاله ـ و یک دخترخواهر در آمریکا دارم که همه هم سیتی زن هستند و دانشجو نیستند.
    ترجیح می دم اونا رو به سفارت اطلاع ندم چون می ترسم به ضررم بشه ضمن اینکه اصلا ارتباطی با اونا ندارم.

آنچه که منو نگران می کنه اینه که چگونه ثابت کنم که برمی گردم؟ آیا با شرایط من اصلا نیازی به اثبات هست؟
    فکر می کنید یک ازدواج مصلحتی برای اینکه بگم همسرم ایران میمونه و من باید بعد از خاتمه تحصیلات برگردم فکر خوبیه؟

در مورد سن تا حالا با هر دانشگاه آمریکایی که تماس گرفتم گفتند که سن اصلا مطرح نیست و فقط روی قابلیت های علمی تصمیم می گیرند. البته عملا
    نمیدونم چه خواهند کرد.

قبلا از راهنمایی شما دوستان بی نهایت سپاسگزاری می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Kami41 نمایش پست ها
    با سپاس فراوان از Heisenberg7 عزیز که اینقدر زود و کامل جواب منو دادید.

من تقریبا ۵۳ سالمه. در حال حاضر هم در ایران دانشجوی دکتری اخترفیزیک هستم.

از اونجایی که فکر می کنم شرایط آکادمیکم خوب باشه اگرچه تاز ه اپلای کردم اما بیشتر از پذیرش
    نگران ویزا هستم.

فامیل درجه یک در امریکا ندارم. اما یک دایی - یک پسرخاله ـ و یک دخترخواهر در آمریکا دارم که همه هم سیتی زن هستند و دانشجو نیستند.
    ترجیح می دم اونا رو به سفارت اطلاع ندم چون می ترسم به ضررم بشه ضمن اینکه اصلا ارتباطی با اونا ندارم.

آنچه که منو نگران می کنه اینه که چگونه ثابت کنم که برمی گردم؟ آیا با شرایط من اصلا نیازی به اثبات هست؟
    فکر می کنید یک ازدواج مصلحتی برای اینکه بگم همسرم ایران میمونه و من باید بعد از خاتمه تحصیلات برگردم فکر خوبیه؟

در مورد سن تا حالا با هر دانشگاه آمریکایی که تماس گرفتم گفتند که سن اصلا مطرح نیست و فقط روی قابلیت های علمی تصمیم می گیرند. البته عملا
    نمیدونم چه خواهند کرد.

قبلا از راهنمایی شما دوستان بی نهایت سپاسگزاری می کنم.
    سلام

من شرایط شما رو داشتم (داشتن دو دایی، مادربزرگ (سیتیزن ولی در حال حاضر ایران) و خاله (سیتیزن و در حال حاضر ایران) ! و کلی فامیل دیگه) و بار اول ریجکت شدم! تنها دلیلش نداشتن فاند بود! دقت کنید که سفارت به هیچ وجه نفهمه که شما اینجا دانشجو دکتری هستید چون حساس میشن و ممکنه رد کنند!

ازدواج مصلحتی رو پیشنهاد نمی کنم. چون باید خانمت رو ببری و برای یک دوره 4 5 ساله منطقی نیست که بگی خانمم میمونه! کلاً این رو یه مقدار حساسند. معمولاً بچه هایی که می خوان تنها برند یه وقت الکی برای همسر دیرتر از وقت خودشون می گیرن و می گن مشکل داشت و مثلاً 2 ماه دیگه میاد مصاحبه. از این حرفا. این از این. مضاف بر این که شما 53 سال این رکورد طلایی رو حفظ کردی. یه چند سال دیگه هم دندون رو جیگر بذار!!! به خدا خیلی از ما جلوترین شما! :دی

در مورد سفارت هم من باز آنکارا رو پیشنهاد می کنم. همونطور که می دونید مستر مجدد رو خیلی حساسند اما روز مصاحبه من تو آنکارا 3 نفر لیسنانس مجدد میرفتن که 2 تاشون گرفتن یکیشون ریجکت شد. یکی از اونایی که گرفت یه 10 سالی از لیسانس اولش گذشته بود گویا.

در مورد کلیت رفتن شما باید بگم که اگر فاند داشته باشین خیلی جلو میفتین و میگیرین! اگر نداشته باشین شانستون به خاطر مسئله سن و داشتن خانواده در آمریکا میاد پایین تر.

Junior Member

سلام به دوستان گلم
    من تازه با این سایت آشنا شدم چون واقعا یه سوال داشتم گشتم تا این سایتو پیدا کردم ممنون میشم کمکم کنید
    عموم و پسر عموم در آمریکا زندگی میکنن و پسر عموم از آمریکا میخواد برای تابستون 93 برای من و یکی دیگه از پسر عموهام دعوت نامه بفرسته من 22 ساله هستم و پاسبورد دارم ولی ویزای هیچ کشوری رو هم ندارم و پسر عموم هم همین طور ولی اون 19 ساله است آیا با این شرایطی که ما داریم به ما ویزای آمریکا از طریق دعوتنامه را میدهند یا همان ویزای دیدار اقوام
    اگر ویزا میدن کدوم سفارت بهتره من تعریف سفارت آمریکا رو در ترکیه را خیلی شنیدم
    خواهشا جواب سوالمو بدین
    خواهشا به ایمیلم اطلاعاتو بنویسین
    ویرایش توسط shabgard66 : December 4th, 2013 در ساعت 07:55 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط zebarjadi نمایش پست ها
    برای مصاحبه مجدد جایی به جز آنکارا رو توصیه نمیکنم. در نظر داشته باشید که ریجکت با این بند و در حالی که سربازی سپاه بودید وضعیت رو خیلی سخت میکنه و نباید امید چندانی به مصاحبه مجدد داشته باشید. به صورت موازی برای کشورهای دیگه هم اقدام کنید. در نظر داشته باشید که برای مصاحبه مجدد در آنکارا، کلیرنس طولانی و در حد 7-8 ماه، طبیعی ست.
    اگه من همزمان برای دو یا سه سفارت اقدام کنم برای مصاحبه با چند روز یا هفته اختلاف، مشکلی نداره..؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

من شرایط شما رو داشتم (داشتن دو دایی، مادربزرگ (سیتیزن ولی در حال حاضر ایران) و خاله (سیتیزن و در حال حاضر ایران) ! و کلی فامیل دیگه) و بار اول ریجکت شدم! تنها دلیلش نداشتن فاند بود! دقت کنید که سفارت به هیچ وجه نفهمه که شما اینجا دانشجو دکتری هستید چون حساس میشن و ممکنه رد کنند!

ازدواج مصلحتی رو پیشنهاد نمی کنم. چون باید خانمت رو ببری و برای یک دوره 4 5 ساله منطقی نیست که بگی خانمم میمونه! کلاً این رو یه مقدار حساسند. معمولاً بچه هایی که می خوان تنها برند یه وقت الکی برای همسر دیرتر از وقت خودشون می گیرن و می گن مشکل داشت و مثلاً 2 ماه دیگه میاد مصاحبه. از این حرفا. این از این. مضاف بر این که شما 53 سال این رکورد طلایی رو حفظ کردی. یه چند سال دیگه هم دندون رو جیگر بذار!!! به خدا خیلی از ما جلوترین شما! :دی

در مورد سفارت هم من باز آنکارا رو پیشنهاد می کنم. همونطور که می دونید مستر مجدد رو خیلی حساسند اما روز مصاحبه من تو آنکارا 3 نفر لیسنانس مجدد میرفتن که 2 تاشون گرفتن یکیشون ریجکت شد. یکی از اونایی که گرفت یه 10 سالی از لیسانس اولش گذشته بود گویا.

در مورد کلیت رفتن شما باید بگم که اگر فاند داشته باشین خیلی جلو میفتین و میگیرین! اگر نداشته باشین شانستون به خاطر مسئله سن و داشتن خانواده در آمریکا میاد پایین تر.
    سلام بر Heisenberg7 عزیز و سایر دوستان

واقعا از وقتی که برام میگذارید ممنونم.
    پس تا اینجا من اینطوری نتیجه گیری می کنم که:

۱) اینکه دانشجوی دکتری هستم را به هیچ وجه ابراز نکنم.
    ۲) اگر فول فاند داشته باشم ابراز اینکه فامیل در آمریکا دارم مهم نیست و بهتره که صادقانه اعلام کنم.
    ۳) ازدواج مصلحتی رو - برای اینکه نشان بدم چیزی یا کسی در اینجا هست که بخوام بخاطرش برگردم- رو بی خیال بشم و خودم رو برای بار دوم
    تو دردسر نندازم . مخصوصا اگر ریجکت هم بشم که دیگه هیچی!!! (با عرض معذرت از دوستان متاهل)
    ۴) در ضمن من MS مجدد نمی خوام بگیرم بلکه مستقیم برای PhD اپلای کردم. اگرچه بعضی از دانشگاه های آمریکا در بعضی رشته ها اصلا MS ندارند و
    یک ضرب برای PhD پذیرش میدن.

آیا برداشت من درسته؟

با تشکر فراوان

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)