اول اینکه برای کسانی که کارت ندارن بعضی از هتل ها در این سایت بدون کارت اجازه رزرو میده
اگر کارت داشته باشین پول از حساب شما کم نمیشه تا روز اول اقامت شما اگر خودتونو نشون ندین در روز اول اقامت اون موقع پول کم میشه از حساب شما
در مورد هزینه کنسل اونهایی که رایگان زده FREE cancellation یعنی تا روز اخر هم اگر کنسل کنی پولی کم نمیشه ولی برای بقیه هتل ها بسته به قانونشون متفاوته( Special conditions )یکی میگه تا 2 روز قبلش رایگان و بعد از اون شامل هزینه کنسل کردن میشه
unrefundable یعنی تحت هیچ شرایطی قابل کنسل کردن نیستش و باید کل هزینه رزرو رو بدین البته در روز اول اقامت شما در هتل
در حالت کلی سایت booking.com هزینه اقامت روز موقع رزرو از حساب شما کم نمیکنه موقع رزرو و فقط اگر تا روز اول اقامت خودتونو نشون ندین اونموقع با استفاده از اطلاعات کارتتون پول رو از حسابتون کم میکنه
هر مشکلی با کارت داشته باشه چه به لحاظ اعتبار چه موجوی از طریق ایمیل به شما اطلاع میده تا اطلاعات حسابتونو اپدیت کنید
من بارها استفاده کردم از خدمات این سایت و مشکلی نداشتم و تیم پشتیبانی بسیار قوی داره فقط سعی کنید در سایت عضو باشید تا همیشه بتونین اطلاعات سفرهاتونو مدیریت کنید از طریق پنل مخصوص اعضا
فقط نکته دیگه اینکه امکان فهرست کردن نتایج بر اساس قیمت هتل وجود داره و حتما توصیه میکنم از امکانات جستجوی پیشرفته هتل استفاده کنید
مثال : هتل های 3 ستاره شامل صبحانه نزدیک مرکز شهر با امکان کنسل کردن رایگان و همراه اینترنت مجانی
شما میتونید همه این گزینه ها را در جستجوی پیشرفته تیک بزنید تا نتیجه نزدیک تری بدست بیاد
موفق باشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)