شما همین عبارت canada super visa medical insurance رو در اینترنت جستجو کنید لینک کلی شرکت می آد که می توانید ازشون قیمت آنلاین بگیرید. در مورد ویزای توریستی فکر نمی کنم الزامی باشه ولی توصیه می شه از بیمه های مسافرتی بین المللی که در ایران هم قابل تهیه است براشون بگیرید. من برای دوره سه ماهه اولی که اینجا اومدیم تا کارت بیمه مون صادر بشه از ایران بیمه مسافرتی نود روزه گرفته بودم فکر می کنم نفری حدود دویست هزار تومن شد. بیمه است دیگه. خدا کنه هیچوقت ازش استفاده نشه ولی بودنش بهتر از نبودشه با توجه به مخارج درمانی اینجا برای غیر ساکنین. در مجموع با دنگ و فنگی که سوپر ویزا داره بخصوص برای تازه واردین شاید گرفتن ویزای توریستی گزینه عملی تر و کم هزینه تری باشه. برای سوپر ویزا بیمه ای که از شما می خوان باید این شرایط رو داشته باشه:
One of the main requirements to apply for the Parent/Grandparent Super Visa is to buy medical insurance that: - is valid for a minimum period of one year from the date of entry to Canada; - provides a minimum of $100,000 in coverage; and - covers the applicant for health care, hospitalization and repatriation.
علاقه مندی ها (Bookmarks)