صفحه 128 از 217 نخستنخست ... 2878118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138178 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,271 تا 1,280 , از مجموع 2166

موضوع: جواب ندادن استادها

Member meisamnissan آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    water resource, Razi university

پیش فرض پاسخ : جواب ندادن استادها

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    به هر استاد بیشتر از یکی دو بار ایمیل نزنید. اگر بعد از دوبار جواب ندادند ایمیلهای مکرر فقط باعث میشه شما رو به اسپم لیستشون اضافه کنند.
    اگر رزومه تون قوی است میتونید یک سبد از دانشگاهها انتخاب کنید و اپلای کنید. حتما باید کانادا باشه؟ امریکا چطور؟
    نه لزوما. کانادا رو برا این خاطر که GRE لازم نداره انتخاب کردم. یه جایی از فروم هم بعضیا میگفتن که پذیرش مستر آمریکا با فاند شدنی نیست و باید به کانادا فکر کنید. اگه فاند خوب باشه، چه آمریکا چه کانادا ، فرقی برام نداره.
    این که نباید بیشتر از دوبار ایمیل زد: از کجا متوجه بشیم که بالاخره جواب میدن یا نه؟ لازم نیست تماس تلفنی بگیرم؟ یا هنوز دارن روی گرفتن یا نگرفتن من فکر میکنن؟

منظورتون از سبد دانشگاه برا اپلای چیه؟ بدون تماس با اساتید؟ بدون فاند؟
    As i said before
    .some small changes in our lives will be a great honor or a disaster, so change it for best

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط meisamnissan نمایش پست ها
    نه لزوما. کانادا رو برا این خاطر که GRE لازم نداره انتخاب کردم. یه جایی از فروم هم بعضیا میگفتن که پذیرش مستر آمریکا با فاند شدنی نیست و باید به کانادا فکر کنید. اگه فاند خوب باشه، چه آمریکا چه کانادا ، فرقی برام نداره.
    این که نباید بیشتر از دوبار ایمیل زد: از کجا متوجه بشیم که بالاخره جواب میدن یا نه؟ لازم نیست تماس تلفنی بگیرم؟ یا هنوز دارن روی گرفتن یا نگرفتن من فکر میکنن؟

منظورتون از سبد دانشگاه برا اپلای چیه؟ بدون تماس با اساتید؟ بدون فاند؟
    اگر دو بار ایمیل زدید و جواب نگرفتید یعنی نمیخواهند جواب شما را بدهند. دیگر فرستادن ایمیلهای مکرر معنی ندارد.درمورد تماس تلفنی نظرات متفاوت است ولی اگر هم خواستید فقط در صورتی انجام بدهید که بتوانید انگلیسی را با تسلط کامل صحبت کنید.

سبد منظورم این بود که یک تعداد دانشگاه از رنکهای مختلف را برای اپلای انتخاب کنید ولو اینکه از استاد جواب نداشته باشید. فقط در صورتی اینکار را بکنید که رزومه تان برای دانشگاه موردنظر قوی باشد. با در نظر گرفتن اینکه بسیاری از اساتید صبر میکنند همه فایل های اپلیکنت ها برسد و بعد از بین آنها بهترین را انتخاب کنند، اگر اطمینان دارید رزومه شما جزو بهترین ها میتواند باشد میتوانید اپلای کنید.

با امتحان دادن GRE با نمره بالا و اضافه کردن دانشگاههای امریکا به لیست تان ممکن است شانس خودتان را خیلی بالا ببرید.

Junior Member

سلام
    من حدود یک ماه پیش به یک استاد تو دانشگاه tufts ایمیل زدم (فکر کنم دو یا سه بار) ولی طرف جواب نداد. منم بی خیال دانشگاهش شدم. دیروز یک ایمیل از رئیس graduate studies این دانشگاه دریافت کردم که یک متن رو به صورت عکس فرستاده بود (طرف تایپ نکرده بود عکس متن رو فرستاده بود ولی اسم من تو عکس بود نامه خطاب به من بود ولی باز شاید تمپلیت باشه). سابجکت ایمیل اینه Tufts University School of Engineering Appreciates Your Interest
    راستش زمینه اون استادی که من اپلای کردم خیلی به زمینه کاری من نمی خورد. ولی خب ایمیل زدم. حالا نظر شما چیه؟ سر کاریه؟ امیدی هست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط namoplus نمایش پست ها
    اگر NCSU هست که رنکش خیلی بالا نیست، به نظرم اپلای کنین حتما، اینا تا اخر ژانویه بررسی نمی کنن مدارکو تا اون موقع وقت دارین استاد پیدا کنین.

من تافل 110 دارم. ولی راستش به نظرم نمرات gre و تافل خیلی مهم نیست واسشون. جواب ایمیلهایی که می گیرم اینو میگه

Junior Member

تا اونجای که من با استاد‌های آمریکایی صحبت کردم بیشتر از وضعیت دانشجو، وضعیت استاد در گرفتن پذیرش مهم. یعنی‌ مسلن فرض کنید شما یه رزومه عالی‌ دارید اما استاد در اون لحظه برای حمایت از شما فاند نداره، حالا هر چقدر هم رزومه شما عالی‌ باشه بازم نمی‌تونه ساپورت کنه. اما من مواردی دیدم که استاد یهو پروژه گیرش اومده و خودش افتاده دنبال دانشجو. بهترین کسی‌ که میتون شما رو از وضعیت فاند استاد آگاه کنه دانشجو‌های grad همون departement هستن. اگه تو یه دانشگاه دوست یا آشنا دارید بدونید که تأثیر ۱ دقیقه صحبت حضوری واقعا بالاست.

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    EE/University of South Florida

نقل قول نوشته اصلی توسط sudenega نمایش پست ها
    من تافل 110 دارم. ولی راستش به نظرم نمرات gre و تافل خیلی مهم نیست واسشون. جواب ایمیلهایی که می گیرم اینو میگه
    Hi
    Have you checked your email that you sent? Most of the time, students dont know how to express the strong parts and how to communicate with professors.
    I suggest you to take a look on that.
    Moreover, check your delivery report if you are using university Email, in this way you can make sure whether they have read and did not reply, or they have not read. If they have not read the Email, you can send it again.. Most of the times, professors wont read emails a lot.
    Good luck and be optimistic.
    “Sometimes people are beautiful.
    Not in looks.
    Not in what they say.
    Just in what they are.”

بچه ها من به یک دستاورد خیلی بزرگ رسیدم:
    بعد از ارسال 40 ایمیل به اساتید آمریکا، کانادا و استرالیا، تنها 5 جواب نه گرفتم و بقیه حتی جواب ندادن!
    بازم دم آمریکایی ها گرم حداقل خیلی هاشون میگفتن opening ندارن.

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    EE/University of South Florida

نقل قول نوشته اصلی توسط hsnsoleimani نمایش پست ها
    بچه ها من به یک دستاورد خیلی بزرگ رسیدم:
    بعد از ارسال 40 ایمیل به اساتید آمریکا، کانادا و استرالیا، تنها 5 جواب نه گرفتم و بقیه حتی جواب ندادن!
    بازم دم آمریکایی ها گرم حداقل خیلی هاشون میگفتن opening ندارن.
    The order of sending emails is usually 1000 or more my friend
    you were very lucky that you got too many responses
    I remember I was sending 50 emails per day
    “Sometimes people are beautiful.
    Not in looks.
    Not in what they say.
    Just in what they are.”

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط pouya_shahi نمایش پست ها
    The order of sending emails is usually 1000 or more my friend
    you were very lucky that you got too many responses
    I remember I was sending 50 emails per day
    If you choose professors who are working in the same field as you do you can eliminate your emails and also get better response. During my apply process I was designating specific email for each prof.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering, Univeristy of Tehran

سلام دوستان، پس از جواب نگرفتن مکرر اگه ممکنه بفرمایید که :
    1- ایمیل من از لحاظ محتوا و حجم خوبه؟
    2- نیاز به چیز بیشتری داره که استاد رو تشویق به خوندن cv بکنه؟
    3- تمپلیت نمیزنه ایمیلم؟
    3- با ایمیل دانشگاهی ایمیل بزنم بهتره یا جیمیل؟

Dear Prof. xxxxxxx
    I'm contacting you to inquire about available PhD student position in your group for Fall 2104. I'm currently a M.Sc. student at the Department of Industrial & Systems Engineering at University of Tehran, Iran. So far, I've got the GPA of 18.51 out of 20 (WES: 4/4) which ranked me 3rd between 40 students in the IE department

I've read some of your papers and found them absolutely motivating my future research, such as “~~~~~~~~” which I found the ~~~~~~~~~~~ very appealing to me. Along with your interest, I'm also interested in applied optimization, specifically, its application in healthcare operations and supply chain. I've performed some research in different areas in optimization and published and presented some of them. Currently, I’m working on my thesis in reliability optimization context

I'll be very grateful if you could grant me the honor of working under your supervision as a PhD student. You can find my CV HERE(LINK) or through the attachment, and I'd appreciate if you could kindly take a look at it. Please let me know if any information is required. Thanks in advance for your attention.
    Best Regards
    .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)