نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 61 از 460 نخستنخست ... 11515253545556575859606162636465666768697071111161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Senior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای گرفتن ویزا مناسبتر می دانید؟

من یک سوالی دارم:من یکبار اقدام کردم برای لیسانس بیولوژی(با وجودیکه یک لیسانس غیرمرتبط داشتم) و ریجکت شدم.الان اگر بخوام اقدام کنم برای مستر applied sociology به نظرتون بهترین سفارت کجاست؟شانس ویزا گرفتنم چطوریه؟؟بار دوم دوتا رشته غیر مرتبط....

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    من یک سوالی دارم:من یکبار اقدام کردم برای لیسانس بیولوژی(با وجودیکه یک لیسانس غیرمرتبط داشتم) و ریجکت شدم.الان اگر بخوام اقدام کنم برای مستر applied sociology به نظرتون بهترین سفارت کجاست؟شانس ویزا گرفتنم چطوریه؟؟بار دوم دوتا رشته غیر مرتبط....
    من ترکیه رو پیشنهاد می کنه. لیسانس مجدد هم دیدیم که گرفت!! به غیر مرتبط بودن کاری ندارن. برقی بوده که رفته هنر... موسیقی میشناسم رفته کامپیوتر!

اگر فاند بگیرید که دیگه اصلاً رو شاخشه که بگیرید!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Kami41 نمایش پست ها
    سلام بر Heisenberg7 عزیز و سایر دوستان

واقعا از وقتی که برام میگذارید ممنونم.
    پس تا اینجا من اینطوری نتیجه گیری می کنم که:

۱) اینکه دانشجوی دکتری هستم را به هیچ وجه ابراز نکنم.
    ۲) اگر فول فاند داشته باشم ابراز اینکه فامیل در آمریکا دارم مهم نیست و بهتره که صادقانه اعلام کنم.
    ۳) ازدواج مصلحتی رو - برای اینکه نشان بدم چیزی یا کسی در اینجا هست که بخوام بخاطرش برگردم- رو بی خیال بشم و خودم رو برای بار دوم
    تو دردسر نندازم . مخصوصا اگر ریجکت هم بشم که دیگه هیچی!!! (با عرض معذرت از دوستان متاهل)
    ۴) در ضمن من MS مجدد نمی خوام بگیرم بلکه مستقیم برای PhD اپلای کردم. اگرچه بعضی از دانشگاه های آمریکا در بعضی رشته ها اصلا MS ندارند و
    یک ضرب برای PhD پذیرش میدن.

آیا برداشت من درسته؟

با تشکر فراوان
    کاملاً درسته و در مورد سوم هم که کلاً بهش پایبند باشید چه ایران موندین چه آمریکا رفتین چه مریخ!! :دی

شما تمام تلاش رو روی فاند بذارید و فاند رو که گرفتین دیگه مسئله ویزا حله! اما کلیرنس یه چیز دیگست و یه مقوله دیگه!

اگر باز چیزی پرسیدید و من جواب ندادم بهم خصوصی بزنید . زیاد به این تاپیک سر نمی زنم!

نقل قول نوشته اصلی توسط omidhamooni نمایش پست ها
    اگه من همزمان برای دو یا سه سفارت اقدام کنم برای مصاحبه با چند روز یا هفته اختلاف، مشکلی نداره..؟
    داره! بزرگش داره!

1. یا درجا به دلیل داشتن بیشتر از یک وقت فعال ردتون می کنند.

2. دیده شده که تو ترکیه (حداقل) بعد از دو ماه تو کلیرنس طرف رو رد کردند!! گفتند وقت داشتی ( البته دوباره رفته و گرفته ... اما زمان از دست داده...)

3. بعضی وقت ها هم اگر مثلاً عشق آباد وقت داشته باشید و ترکیه بگیرید هم یکیش اتوماتیک کنسل میشه! نمی دونم دقیقش چیه! اما با شماره پاسپورت به راحتی میشه فهمید کجاها وقت گرفتین! خلاصه کار خطرناک نکنید و یه بار مثل بچه های (خوب) درست سفارت رو انتخاب کنید و برید برای مصاحبه!

نقل قول نوشته اصلی توسط rezami48 نمایش پست ها
    سلام به دوستان گلم
    من تازه با این سایت آشنا شدم چون واقعا یه سوال داشتم گشتم تا این سایتو پیدا کردم ممنون میشم کمکم کنید
    عموم و پسر عموم در آمریکا زندگی میکنن و پسر عموم از آمریکا میخواد برای تابستون 93 برای من و یکی دیگه از پسر عموهام دعوت نامه بفرسته من 22 ساله هستم و پاسبورد دارم ولی ویزای هیچ کشوری رو هم ندارم و پسر عموم هم همین طور ولی اون 19 ساله است آیا با این شرایطی که ما داریم به ما ویزای آمریکا از طریق دعوتنامه را میدهند یا همان ویزای دیدار اقوام
    اگر ویزا میدن کدوم سفارت بهتره من تعریف سفارت آمریکا رو در ترکیه را خیلی شنیدم
    خواهشا جواب سوالمو بدین
    خواهشا به ایمیلم اطلاعاتو بنویسین
    rezami48@yahoo.com
    من هیچی از ویزاهای توریستی نمی دونم جز این که خیلی بی حساب کتاب تر از ویزای دانشجوییه و خیلی به آفیسر و شرایطتون ربط داره. اینجا هم هر کسی بهتون جواب بده کمکی در این رابطه نمی تونه بکنه شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که شروع کنید این تاپیک ها رو بخونید و خودتون نتیجه گیری کنید:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...B3%D8%AA%DB%8C

http://www.applyabroad.org/forum/sho...B3%D8%AA%DB%8C

http://www.applyabroad.org/forum/sho...8%A7%D8%B2-USA

کلاً خیلی تاپیک های پر و پیمونی نیست ولی از بی جواب موندن سوالتون بهتره!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    من ترکیه رو پیشنهاد می کنه. لیسانس مجدد هم دیدیم که گرفت!! به غیر مرتبط بودن کاری ندارن. برقی بوده که رفته هنر... موسیقی میشناسم رفته کامپیوتر!

اگر فاند بگیرید که دیگه اصلاً رو شاخشه که بگیرید!!
    من از اون لحاظ گفتم که یکبار برای بیولوژی رفتم حالا برای یک رشته دیگه...مشکوک نیست؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط Nastarann نمایش پست ها
    من از اون لحاظ گفتم که یکبار برای بیولوژی رفتم حالا برای یک رشته دیگه...مشکوک نیست؟!
    از ذهن ما ایرانیا که خیلی دوست داریم همه چیز رو پیچیده کنیم چرا خیلی مشکوکه و شما فقط می خوای یجوری بری آمریکا بمونی!! سفارت های غیر اصلی هم احتمال زیاد این فکر رو می کنند!

اما کلاً سفارت های اصلی از بس از این کیس ها دیدن خیلی عادی شده... شما کیست رو قوی بکن... تاپیک چه جوابی به سوالات آفیسر بدم رو حسابی بخون، 51 سوال رو هم بخون.... و با اعتماد بنفس پات رو تو سفارت بذار و بقیه اش حله! من ترکیه رو به شما پیشنهاد می کنم.

اگر فاند جور کنی هم که دیگه می تونی قبولی درمصاحبه اولیه رو کاملاً روش شرط بندی کنی!

Junior Member

من لیسانس هوافضا دارم الان میخوام طراحی داخلی بخونم، 3سال هم از لیسانس اولم میگذره!کدوم سفارت برم؟

Junior Member

دوستان سلام،
    من لیسانس مهندسی صنایع دارم، پذیرش MBA از یه دانشگاه public دارم برای spring 2014 فعلا بدون فانده ولی دانشگاه یه قول هایی داده.
    سربازی هم وسطش بودم که پذیرش گرفتم، ارتش بودم
    من سفر به سودان داشتم قبلا، پدرم اونجا مامور بود، منم رفتم واسه دیدار خانواده و 6 ماهم اونجا بودم
    یه بار هم برای ویزای دانشجویی اروپا ریجکت شدم
    به نظرتون کدوم سفارت برم بهتره برای گرفتن ویزا؟
    با توجه به اینکه ترم Jan 15 شروع میشه، به نظرتون ممکنه به ترم برسم؟
    هنوز میشه باکو هم رفت؟
    به نظرتون بهتره که پاسپورتم رو قبل از مراجعه به سفارت عوض کنم؟(یعنی اثری از سودان نمونه)
    پیشاپیش ممنون

پیش فرض پاسخ : دعوت از پدر و مادر یا سایر اعضای خانواده برای سفر به آمریکا

سلام

مادر و برادر من می خواهند برن امریکا با دعوت نامه خواهرم واسه 2-3 ماه .خواهرم اونجاا استاد دانشگاه هستش

می خواستم بدونم چه سفارتی به نظر شما احتمالا تو این شرایط راحت تر ویزا میده؟ و مهم تر اینه که اگه کلیرینس بخورن چند روز بعد از مصاحبه می تونن برگردن ایران (یعنی پاسپورتشون آزاد میشه) ؟ و معمولا کلیرنس تو این شرایط چند ماه طول می کشه ؟

ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)