نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 214 از 1841 نخستنخست ... 1141642042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242643147141214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,131 تا 2,140 , از مجموع 18408

موضوع: ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

دوستان توى اين فرم ، پيجى هست كه درمورد ِشرايط گرفتن ويزاى توريستى كانادا از كشورهاى اروپاى باشه؟
    درمورد مدارك مورد نياز و ..
    ممنون مى شم راهنمايى كنيد؛)

Junior Member future آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط future نمایش پست ها
    درود دوستان

می‌خواستم نظرتون رو بپرسم راجع به اقدام برای ویزای ویزیتوری برای خانواده خواهرم.

ایشون و همسرشون حدودا ۳۵ تا ۴۰ سال دارند و ۲ فرزند زیر ۱۰ سال.

دفعه اول هست که می‌خوام بعد از ۶ سال زندگی‌ در کانادا براشون اقدام کنم.

۲ سال هست که اقامت گرفتیم با همسرم.

با توجه به اینکه درآمد و دارائی اصلی‌ خانواده متعلق به همسر خواهرم می‌شه برای ایشون به عنوان متقاضی اصلی‌ پرونده باز کردم.

سفرهای تفریحی خارجی‌ به همراه خانواده چند تائی‌ دارند. ساپورت مالی و وابستگی کاری و خانواد‌گی خوبی‌ دارند(حساب بانکی‌، سند ملک، صاحب تجارت شخصی‌، تمام اعضای خانواده ساکن ایران، ...).

با توجه به این شرایط آیا بهتر هست که براشون سینگل اقدام کنم یا مالتیپل؟ کسی‌ هست که خانواده خواهر یا برادرش با شرایط تقریبا مشابه ویزا گرفته باشند همگی‌؟

ممنون میشم اگر کسی‌ تجربه‌ای در این زمینه داره راهنمای کنه.

خانواده خواهر من همگی‌ پاس رکوئست شدند. من براشون مالتیپل اقدام کردم. جواب خیلی‌ سریع اومد، زیر ۲۰ روز.

حالا من برام سوال پیش اومده:

اگر شوهر خواهر من بخواد بره برای پیکاپ ویزا برای خودش و خانواده، آیا غیر از نامه‌های پاس رکوئست و فرم رپرزنتیو، مدرک دیگه‌ای هم لازمه با خودش ببره؟ مثل وکالت از طرف خواهرم؟

آیا برای بچه‌ها که زیر ۱۰ سال هستند هم باید فرم رپرزنتیو پر بشه؟

ممنون میشم اگر کسی‌ اطلاعاتی‌ داره در اختیار من بذاره.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

من که برای پدر و مادرم 28 نوامبر اقدام کرده بودم امروز ایمیل پاس ریکوئستشون اومده.

پیش فرض پاسخ : درخواست ویزای توریستی برای والدین

دوستان پس از ورود به كانادا و گرفتن كارت اقامت دايم ميتونيم براي اقامت والدين از طريق خشاوندي اقدام كنيم و هم زمان درخواست سوپر ويزا رو هم بديم؟

سلام به همه دوستان
    1) میشه توضیح بدید که بعد از تکمیل فرم های آنلاین ، چقدر مهلت هست که برای انگشت نگاری برن ترکیه ؟آیا روز خاصی رو مشخص میکنند یا مهلتی تعیین میکنند؟
    2) من شنیدم که کسانی که دانشجو هستند ، یه دعوت نامه از دانشگاه میگیرند که همون به عنوان دعوت نامه کفایت میکنه ( یعنی در واقع دانشگاه اونا رو دعوت میکنه ). کسی در این مورد اطلاعی دارد ؟
    با تشکر
    مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
    ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط نونا1362 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    1) میشه توضیح بدید که بعد از تکمیل فرم های آنلاین ، چقدر مهلت هست که برای انگشت نگاری برن ترکیه ؟آیا روز خاصی رو مشخص میکنند یا مهلتی تعیین میکنند؟
    2) من شنیدم که کسانی که دانشجو هستند ، یه دعوت نامه از دانشگاه میگیرند که همون به عنوان دعوت نامه کفایت میکنه ( یعنی در واقع دانشگاه اونا رو دعوت میکنه ). کسی در این مورد اطلاعی دارد ؟
    با تشکر
    2. این که خودتون بنویسید یا دانشگاه تفاوتی نمی کنه. اگر نامه ی خودتون باشه، به هر حال برای توضیح وضعیت تحصیلیتون در کانادا مدارکی رو از جمله گواهی اشتغال به تحصیل/کارنامه و همین طور study permit ضمیمه می کنید.

پاسخ سوال اولتون رو نمی دونم.

{اگر کسی بعد از 11 دسامبر اپلای کرده و دستورالعمل مربوط به biometric رو دریافت کرده، لطفن با ما به اشتراک بذاره.}
    لطفَن به جای فرستادنِ پیام خصوصی، پرسش ها یا نظراتتون رو در تاپیک های مربوط بیان کنید. در بخش کانادای ویکی این سایت اطلاعات تقریبن جامع و به روزی از شیوه ی درخواست ویزای دانشجویی و توریستی کانادا آورده شده. لطفَن پیش از ارسال پرسش این صفحه از ویکی را مطالعه کنید.

Junior Member

سلام به همه دوستان
    با تشکر
    سلام

منظورتون ویزای توریستی والدین هست زمانی که خودتون دانشجو هستین؟ یا ویزای دانشجویی؟
    من زمانی که دانشجو بودم برای والدینم اقدام کردم. یه دعوتنامه خودم نوشتم و نامه اشتغال به تحصیل، فاندینگ، استادی پرمیت و bank statement امو ضمیمه اش کردم.

Junior Member

راستی من برای برادرم ویزای توریستی اقدام کرده بودم. 20 نوامبر سابمیت کردیم و 11 دسامبر پاسپورت ریکوئست شد برادرم مجرده و 25 سالشه. ایران شاغله.

تقریبا همه بهم گفته بودند واسش اقدام نکنم چون حتما ریجکت می شه. اما چند نفر توی این فروم گفتند که شرایط مشابهی داشته اند و ویزا گرفته اند و باعث شدند منم اقدام کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط lily_p نمایش پست ها
    سلام

منظورتون ویزای توریستی والدین هست زمانی که خودتون دانشجو هستین؟ یا ویزای دانشجویی؟
    من زمانی که دانشجو بودم برای والدینم اقدام کردم. یه دعوتنامه خودم نوشتم و نامه اشتغال به تحصیل، فاندینگ، استادی پرمیت و bank statement امو ضمیمه اش کردم.
    من الان پی آر هستم و دانشجو .البته کار پاره وقت هم دارم . برای مادرم میخوام ویزای توریستی بگیریم .
    مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
    ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر

Junior Member

من الان پی آر هستم و دانشجو .البته کار پاره وقت هم دارم . برای مادرم میخوام ویزای توریستی بگیریم .
    به نظر من اینا رو بذارین:
    دعوتنامه از طرف خودتون
    مدارکی که درآمدتون رو نشون بده (مثلا فرم های تکس)
    کارت پی آر
    گواهی اشتغال به تحصیل
    نامه بورس یا هر کمک مالی از دانشگاه
    bank statement

من برای برادرم که اقدام کردم پی آر بودم. فرم های تکس رو یادم رفت بگذارم ولی نامه اشتغال به تحصیل و فاندینگم رو گذاشتم و bank statement. ویزا هم گرفت

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)