دوستان توى اين فرم ، پيجى هست كه درمورد ِشرايط گرفتن ويزاى توريستى كانادا از كشورهاى اروپاى باشه؟
درمورد مدارك مورد نياز و ..
ممنون مى شم راهنمايى كنيد؛)
دوستان توى اين فرم ، پيجى هست كه درمورد ِشرايط گرفتن ويزاى توريستى كانادا از كشورهاى اروپاى باشه؟
درمورد مدارك مورد نياز و ..
ممنون مى شم راهنمايى كنيد؛)
خانواده خواهر من همگی پاس رکوئست شدند. من براشون مالتیپل اقدام کردم. جواب خیلی سریع اومد، زیر ۲۰ روز.
حالا من برام سوال پیش اومده:
اگر شوهر خواهر من بخواد بره برای پیکاپ ویزا برای خودش و خانواده، آیا غیر از نامههای پاس رکوئست و فرم رپرزنتیو، مدرک دیگهای هم لازمه با خودش ببره؟ مثل وکالت از طرف خواهرم؟
آیا برای بچهها که زیر ۱۰ سال هستند هم باید فرم رپرزنتیو پر بشه؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار من بذاره.
من که برای پدر و مادرم 28 نوامبر اقدام کرده بودم امروز ایمیل پاس ریکوئستشون اومده.
دوستان پس از ورود به كانادا و گرفتن كارت اقامت دايم ميتونيم براي اقامت والدين از طريق خشاوندي اقدام كنيم و هم زمان درخواست سوپر ويزا رو هم بديم؟
سلام به همه دوستان
1) میشه توضیح بدید که بعد از تکمیل فرم های آنلاین ، چقدر مهلت هست که برای انگشت نگاری برن ترکیه ؟آیا روز خاصی رو مشخص میکنند یا مهلتی تعیین میکنند؟
2) من شنیدم که کسانی که دانشجو هستند ، یه دعوت نامه از دانشگاه میگیرند که همون به عنوان دعوت نامه کفایت میکنه ( یعنی در واقع دانشگاه اونا رو دعوت میکنه ). کسی در این مورد اطلاعی دارد ؟
با تشکر
مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر
2. این که خودتون بنویسید یا دانشگاه تفاوتی نمی کنه. اگر نامه ی خودتون باشه، به هر حال برای توضیح وضعیت تحصیلیتون در کانادا مدارکی رو از جمله گواهی اشتغال به تحصیل/کارنامه و همین طور study permit ضمیمه می کنید.
پاسخ سوال اولتون رو نمی دونم.
{اگر کسی بعد از 11 دسامبر اپلای کرده و دستورالعمل مربوط به biometric رو دریافت کرده، لطفن با ما به اشتراک بذاره.}
لطفَن به جای فرستادنِ پیام خصوصی، پرسش ها یا نظراتتون رو در تاپیک های مربوط بیان کنید. در بخش کانادای ویکی این سایت اطلاعات تقریبن جامع و به روزی از شیوه ی درخواست ویزای دانشجویی و توریستی کانادا آورده شده. لطفَن پیش از ارسال پرسش این صفحه از ویکی را مطالعه کنید.
راستی من برای برادرم ویزای توریستی اقدام کرده بودم. 20 نوامبر سابمیت کردیم و 11 دسامبر پاسپورت ریکوئست شدبرادرم مجرده و 25 سالشه. ایران شاغله.
تقریبا همه بهم گفته بودند واسش اقدام نکنم چون حتما ریجکت می شه. اما چند نفر توی این فروم گفتند که شرایط مشابهی داشته اند و ویزا گرفته اند و باعث شدند منم اقدام کنم![]()
مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر
به نظر من اینا رو بذارین:
دعوتنامه از طرف خودتون
مدارکی که درآمدتون رو نشون بده (مثلا فرم های تکس)
کارت پی آر
گواهی اشتغال به تحصیل
نامه بورس یا هر کمک مالی از دانشگاه
bank statement
من برای برادرم که اقدام کردم پی آر بودم. فرم های تکس رو یادم رفت بگذارم ولی نامه اشتغال به تحصیل و فاندینگم رو گذاشتم و bank statement. ویزا هم گرفت
علاقه مندی ها (Bookmarks)