دوستان کسی اطلاع داره که حداکثر زمانی که از زمان اکسپت ویزا میشه برای پیکاپ اقدام کرد چقدر هست؟
دوستان کسی اطلاع داره که حداکثر زمانی که از زمان اکسپت ویزا میشه برای پیکاپ اقدام کرد چقدر هست؟
سلام دوستان یه سوالی من این پنج شنبه میخوام برم واسه پیکاپ چه مدارکی باید ببرم و این قضیه ی پست چیه چجوری و کجا باید ادرس پستی رو انتخاب کنم. ممنون از راهنماییاتون
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
بنا به گزارش خبرنگار اعزامی واحد خبر... هوای آنکارا فوق العاده سرده این هفته و از مسکو هم سرد تره... منفی 10 الان که چک کردم... حتماً لباس گرم ببرید!
سلام دوستان من امروز سفارت بودم و ویزام approved شد فقط برای اینکه از پست بگیرم گفته باید شماره SWB داشته باشی ولی وقتی وارد حسابم تو سایت usvis-info می شک همچین شماره ای پیدا نمیکنم داستان چیه؟ ممنون
Picking up documents at a EMPOST location
Following the appointment, applicants may check this Web site for the Shipment Waybill (SWB) Number and the status of the return of the documents.
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring a government-issued form of identification to the selected EMPOST Service Point location within 30 days to retrieve the documents. For easier pick-up, the applicant can also present the Shipment Waybill (SWB) Number in addition to their identification. (SWB number can be found in the applicant’s profile at http://usvisa-info.com)
به نقل از اینجا
آهان ! چیزی که من خوندم این بود که این اواخر بچه ها می گفتن که تو آنکارا طرف اسم رو از لیست میدیده بعد عکس رو از رو پاسپورت با صورت تطبیق میداده و پاس رو تحویل میداده... بد نیست کپی پاس رو آدم ببره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)