نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 215 از 1841 نخستنخست ... 1151652052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252653157151215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,141 تا 2,150 , از مجموع 18408

موضوع: ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

پیش فرض پاسخ : ویزای موقت | توریستی | کنفرانس برای کانادا + مدارک لازم

دوستان کسی بوده که بعد از 11 دسامبر برای ویزای توریستی اقدام کرده باشه ؟ میخوام بدونم برای بایومتریک چی کار کردن .اصلا ازشون خواستن یا نه ؟
    مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
    ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : درخواست ویزای توریستی برای والدین

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidmed نمایش پست ها
    دوستان پس از ورود به كانادا و گرفتن كارت اقامت دايم ميتونيم براي اقامت والدين از طريق خشاوندي اقدام كنيم و هم زمان درخواست سوپر ويزا رو هم بديم؟
    واسه اقامت خیر کلی مدارک مالی از چند سال گذشته شما در کانادا لازمه. برای ویزای توریستی میتونین برای سوپر ویزا هم نیاز به ارائه مدارک شغلی است.
    افتتاح پرونده: ژوئیه 2005 دمشق
    دریافت ویزا: مارس 2011 ورشو

Member bestboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU

دوستان برای ویزا توریستی پدر مادر که انلاین شده پروسه به چه شکل هست؟ باید برای هر دو نفر پدر مادر ۱ اکانت جدا در mycic درست کنیم یا 1 اکانت برای هر دو نفر؟
    مرسی
    >>>

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Instrumentation Eng -NAIT

سلام من برای مادرم اول نوامبر برای سوپر ویزا اقدام کردیم و 10 روز پیش پاس رکوئست شد ولی امروز که ویزاش رو برام خوند 5 ساله ( دقیقا تا آخرین روز پاسپورتش ) دادن. در صورتی که تو سایت زده بود 10 ساله. یکی از همکاران من هم که بنگلادشی هست به والدینشون 10 ساله داده بودند. کسی میدونه آیا فقط به ایرانی ها 5 ساله میدن ؟ ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط negnegy نمایش پست ها
    سلام من برای مادرم اول نوامبر برای سوپر ویزا اقدام کردیم و 10 روز پیش پاس رکوئست شد ولی امروز که ویزاش رو برام خوند 5 ساله ( دقیقا تا آخرین روز پاسپورتش ) دادن. در صورتی که تو سایت زده بود 10 ساله. یکی از همکاران من هم که بنگلادشی هست به والدینشون 10 ساله داده بودند. کسی میدونه آیا فقط به ایرانی ها 5 ساله میدن ؟ ممنون
    ویرا رو فقط تا تاریخ پایان اعتبار پاسپورت میدن. چون تاریخ اعتبار پاسپورتهای ایران 5 ساله است در نتیجه ویزاها هم حداکثر پنج ساله میشه.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط bestboy نمایش پست ها
    دوستان برای ویزا توریستی پدر مادر که انلاین شده پروسه به چه شکل هست؟ باید برای هر دو نفر پدر مادر ۱ اکانت جدا در mycic درست کنیم یا 1 اکانت برای هر دو نفر؟
    مرسی
    یک اکانت برای هر دو نفر کافی است.

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    ویرا رو فقط تا تاریخ پایان اعتبار پاسپورت میدن. چون تاریخ اعتبار پاسپورتهای ایران 5 ساله است در نتیجه ویزاها هم حداکثر پنج ساله میشه.
    ممنون از توضیحتون. الانم هم نامه را نگاه کردم دیدم حرف شما رو میزند:
    Passport requirements

• Please provide your passport or travel document, with a copy of this letter.

• There must be at least one blank page in your passport.

• Your passport must be valid for the duration of your expected length of stay in Canada.

• Please note that we cannot issue a visa beyond the expiry date on the passport.

جالبه چون تو کل سایت در مورد ویزای 10 ساله صحبت میشه! احتملا بنگلادش مثل هند پاسپورتشان 10 ساله است.

سلام دوستان
    با عذز خواهی از ادمین محتزم چون من هرچه گشتم صفحه مرتبط با سوالم را پیدا نکردم برای همین اینجا مطرح میکنم،
    من pr کانادا رو دارم و 7 ماهه که باردارم میخواستم برای خواهرم از طریق ویزای توریستی اقدام کنم که بیاد اینجا از من مراقبت کنه ( مادرم هم بدلیل اینکه خودش بیمار هست نمیتونه که بیاد اینجا از من مراقبت کنه)
    خواهرم شرایطش اینه : 27 سالشه و مجرده و به تازگی در رشته برق فارغ التحصیل شده ،ملکی هم بنامش نیست،نامه پزشکی دارم که بارداری پرخطر هستم و نیاز به مراقبت 24 ساعته دارم ، و در یک ماهه گذشته فقط 7 مرتبه در بیمارستان بستری شدم خیلی نگرانم چون هیچ فامیلی اینحا نداریم و همسرم هم تمام روز سرکاره با توجه به بالا بودن هزینه پرستار امکان گرفتن پرستار هم برایم نیست،حالا نمیدونم اگر بخوام برای خواهرم با توجه به این شرایط اقدام کنم بهش ویزا میدند یا نه؟ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارند راهنمایم کنند .

Member bestboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    یک اکانت برای هر دو نفر کافی است.
    خیلی ممنون جناب ghlobe گرامی. شما اطلاع دارین برای دادن biometric که در انکارا و استانبول هست باید از قبل وقت بگیریم؟
    >>>

Member negnegy آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط hasti_star90 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    با عذز خواهی از ادمین محتزم چون من هرچه گشتم صفحه مرتبط با سوالم را پیدا نکردم برای همین اینجا مطرح میکنم،
    من pr کانادا رو دارم و 7 ماهه که باردارم میخواستم برای خواهرم از طریق ویزای توریستی اقدام کنم که بیاد اینجا از من مراقبت کنه ( مادرم هم بدلیل اینکه خودش بیمار هست نمیتونه که بیاد اینجا از من مراقبت کنه)
    خواهرم شرایطش اینه : 27 سالشه و مجرده و به تازگی در رشته برق فارغ التحصیل شده ،ملکی هم بنامش نیست،نامه پزشکی دارم که بارداری پرخطر هستم و نیاز به مراقبت 24 ساعته دارم ، و در یک ماهه گذشته فقط 7 مرتبه در بیمارستان بستری شدم خیلی نگرانم چون هیچ فامیلی اینحا نداریم و همسرم هم تمام روز سرکاره با توجه به بالا بودن هزینه پرستار امکان گرفتن پرستار هم برایم نیست،حالا نمیدونم اگر بخوام برای خواهرم با توجه به این شرایط اقدام کنم بهش ویزا میدند یا نه؟ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارند راهنمایم کنند .

سلام دوست عزیز.اول اینکه اقدام کنید و ایشون ویزا نگیرن خیلی بهتر است که کلا اقدام نکنید! حداقل تلاش کردید. دوم اینکه پارسال عروسی یکی از دوستهای ایرانی ما بود اینجا تو کانادا و جز پدر و مادر , حتی خواهر برادر عمه خاله عمو همه ویزا گرفتند حتی پسر عموی 16 ساله هم ویزا گرفت! یعنی یه دلیل خوب داشته باشی شانس ویزا خیلی بیشتره. حتما شرایطتتون رو تو دعوت نامه بنویسید و با نامه دکتر و غیره و سعی کنید دعوتنتامه از طرف هم شما هم همسر باشد و امیدوارم نتیجه بگیرید . فقط زود زود اقدام کنید. من واقعا درکت میکنم چون خودم هم 6 ماهه باردار هستم البته بی خطر تا اینجا ولی واقعا دست تنها سخته.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)