دوستان کسی بوده که بعد از 11 دسامبر برای ویزای توریستی اقدام کرده باشه ؟ میخوام بدونم برای بایومتریک چی کار کردن .اصلا ازشون خواستن یا نه ؟
دوستان کسی بوده که بعد از 11 دسامبر برای ویزای توریستی اقدام کرده باشه ؟ میخوام بدونم برای بایومتریک چی کار کردن .اصلا ازشون خواستن یا نه ؟
مین : کارشناس ارشد شیمی 12 امتیازی / همراه : کارشناس ریاضی کاربردی 6 امتیازی
ارسال مدارک نوامبر 2010 / مصاحبه فوریه 2012 / فایل نامبر فدرال مارچ 2012 / مدیکال13 آگوست / وصول مدیکال 29 آگوست / پاس ریکوست 10 اکتبر
دوستان برای ویزا توریستی پدر مادر که انلاین شده پروسه به چه شکل هست؟ باید برای هر دو نفر پدر مادر ۱ اکانت جدا در mycic درست کنیم یا 1 اکانت برای هر دو نفر؟
مرسی
>>>
سلام من برای مادرم اول نوامبر برای سوپر ویزا اقدام کردیم و 10 روز پیش پاس رکوئست شد ولی امروز که ویزاش رو برام خوند 5 ساله ( دقیقا تا آخرین روز پاسپورتش ) دادن. در صورتی که تو سایت زده بود 10 ساله. یکی از همکاران من هم که بنگلادشی هست به والدینشون 10 ساله داده بودند. کسی میدونه آیا فقط به ایرانی ها 5 ساله میدن ؟ ممنون
ممنون از توضیحتون. الانم هم نامه را نگاه کردم دیدم حرف شما رو میزند:
Passport requirements
• Please provide your passport or travel document, with a copy of this letter.
• There must be at least one blank page in your passport.
• Your passport must be valid for the duration of your expected length of stay in Canada.
• Please note that we cannot issue a visa beyond the expiry date on the passport.
جالبه چون تو کل سایت در مورد ویزای 10 ساله صحبت میشه! احتملا بنگلادش مثل هند پاسپورتشان 10 ساله است.
سلام دوستان
با عذز خواهی از ادمین محتزم چون من هرچه گشتم صفحه مرتبط با سوالم را پیدا نکردم برای همین اینجا مطرح میکنم،
من pr کانادا رو دارم و 7 ماهه که باردارم میخواستم برای خواهرم از طریق ویزای توریستی اقدام کنم که بیاد اینجا از من مراقبت کنه ( مادرم هم بدلیل اینکه خودش بیمار هست نمیتونه که بیاد اینجا از من مراقبت کنه)
خواهرم شرایطش اینه : 27 سالشه و مجرده و به تازگی در رشته برق فارغ التحصیل شده ،ملکی هم بنامش نیست،نامه پزشکی دارم که بارداری پرخطر هستم و نیاز به مراقبت 24 ساعته دارم ، و در یک ماهه گذشته فقط 7 مرتبه در بیمارستان بستری شدم خیلی نگرانم چون هیچ فامیلی اینحا نداریم و همسرم هم تمام روز سرکاره با توجه به بالا بودن هزینه پرستار امکان گرفتن پرستار هم برایم نیست،حالا نمیدونم اگر بخوام برای خواهرم با توجه به این شرایط اقدام کنم بهش ویزا میدند یا نه؟ممنون میشم از دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارند راهنمایم کنند .
سلام دوست عزیز.اول اینکه اقدام کنید و ایشون ویزا نگیرن خیلی بهتر است که کلا اقدام نکنید! حداقل تلاش کردید. دوم اینکه پارسال عروسی یکی از دوستهای ایرانی ما بود اینجا تو کانادا و جز پدر و مادر , حتی خواهر برادر عمه خاله عمو همه ویزا گرفتند حتی پسر عموی 16 ساله هم ویزا گرفت! یعنی یه دلیل خوب داشته باشی شانس ویزا خیلی بیشتره. حتما شرایطتتون رو تو دعوت نامه بنویسید و با نامه دکتر و غیره و سعی کنید دعوتنتامه از طرف هم شما هم همسر باشد و امیدوارم نتیجه بگیرید . فقط زود زود اقدام کنید. من واقعا درکت میکنم چون خودم هم 6 ماهه باردار هستم البته بی خطر تا اینجا ولی واقعا دست تنها سخته.
علاقه مندی ها (Bookmarks)