لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...
بنظر شما من که الان عجله دارم برای گرفتن وقت (چون باید به ترم بهار برسم) و هم بخاطر مهندسی مواد بودنم و حساسیت مقالات نانوکامپوزیتی، بهتره برم واسه ارمنستان اقدام کنم یا برم دوبی بخاطر وقت کم؟
با سلام ممنون میشم اگر راهنمایی کنین برای کسی که میخواد ویزای توریستی بگیره کدوم سفارت بهتره ؟ من کارمند جایی نیستم و کار شخصی خودم رو دارم . و اینکه اگر از برادر یا اقوام در جاهای مختلف آمریکا دو سه دعوتنامه بگیرم کمکی میکنه یا اینکه استطاعت مالی نشون بدم کافیه .
با تشکر
پذيرش mba كانزاس گرفتم كلاساش ٣١ مارچ شروع ميشه. بعد تعطيلات i20 به دستم ميرسه. فاند ندارم دانشگامم معتبر نيست. كجا وقت بگيرم؟
سلام ، دوستان براي پذيرش كانديشنال اطلاع دارين كدوم سفارت بهتر كنار مياد با اين قضيه ؟
در صورت نداشتن سابقه کار مرتبط با صنعت نفت یا شرکتهای حساس و تحریمی و همچنین نداشتن سربازی سپاه، دبی رو پیشنهاد میکنم. البته باید حواستون به سوشیال تای هم باشه، مخصوصاً اگه یک یا چند نفر از بستگان درجه یک شما مقیم یا شهروند آمریکا باشند یا این پذیرش مستر دوم شما باشه. در این صورت آنکارا میتونه گزینه بهتری باشه ولی در نظر بگیرید که اگه کلیرنس بخورید کلیرنس آنکارا به طور میانگین از دبی حدود 10-15 روز طولانی تره.
ویرایش توسط zebarjadi : December 25th, 2013 در ساعت 02:34 AM
خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.
خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)