صفحه 329 از 5471 نخستنخست ... 2292793193203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393794298291329 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,281 تا 3,290 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان سلام
    قابل توجه دوستاني كه منتظر ايميل مديكال هستند
    DHL با دريافت مبلغ 48000 تومان و فايل نامبر و مشخصات متقاضي و آدرس مدارك مديكال را از سوريه دريافت كرده و به شما تحويل مي دهد.
    نياز به معرفي نماينده و نامه نگاري براي اينكه به سفارت اطلاع دهيد كه مدراك را به ايشان تحويل بدهيد هم نداريد.
    موفق باشيد
    ویرایش توسط VahidP : October 4th, 2009 در ساعت 09:48 AM

Junior Member Serena آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    من يك سوال خيلي فوري دارم كه فكر كنم نبايد اينجا مطرح كنم.
    در مورد آپلود عكس در سايت tehranielts ! ممنون ميشم اگه كسي در اين زمينه ميتونه كمكم كنه بهم پيغام بده تا من ازش راهنمايي بگيرم.
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    سلام دوستان<br>
    من يك سوال خيلي فوري دارم كه فكر كنم نبايد اينجا مطرح كنم.<br>
    در مورد آپلود عكس در سايت tehranielts ! ممنون ميشم اگه كسي در اين زمينه ميتونه كمكم كنه بهم پيغام بده تا من ازش راهنمايي بگيرم.
    <br>

شما بايد عكستون را با سايزي كه آنجا ميخواهد، كه فكر كنم 150 در 150 پيكسل است آپلود كنيد.
    ترجيحا تو فتوشاپ اينكار رو انجام بدهيد. براي اينكه حجمش هم زير 10 كيلوبايت كه گقته شده، بيايد، save for web‌كنيد و quality را پايين بياريد تا حجمش به حدود 9 كيلو بايت برسه و save‌كنيد.
    ویرایش توسط majidhajali : October 4th, 2009 در ساعت 10:40 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من يك سوال خيلي فوري دارم كه فكر كنم نبايد اينجا مطرح كنم.
    سلام دوست عزیز
    سایز عکس رو خیلی راحت با فوتوشاپ درست کن دقت کن که مثل عکس پاسپورتت نباشه.تو فتوشاپ موقع ذخیره کردن 150 در 150dpi بزنید
    ویرایش توسط بهادر : October 4th, 2009 در ساعت 10:40 AM

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    كارشناسي ارشد متالورژي - صنعتي اصفهان و اميركبير

ببخشيد يه سوال
    عكاسي خوب كه فرمت عكسهاي كانادا رو بدونه كجا رو پيشنهاد ميديد ؟
    من يه جايي كه وكيلم گفت رفتم عكس گرفتم ولي اصلا خوشم نيومده
    ميخوام ببينم شماهاجاي خاصي كه راضي باشيد رو مي شناسيد ؟

با سلام خدمت دوستان عزیز
    قابل توجه مهندسین
    همونطور که میدونید برای قبولی مدرک مهندسین در کانادا مثل پزشک ها که امتحانات خاص خودشون رو دارند مهندسین هم باید حتمآ عضو انجمن مهندسین کانادا و البته اون ایالتی که ساکن هستند بشوند تا به عنوان مهندس بتونند کار کنند و از حقوق مهندسی برخوردار بشوند.
    این به این معنی نیست که اگر عضو نشن کار گیرشون نمیاد ...
    درست مثل استرالیا که شما اول باید اسسمنت بگیرید از انجمن مهندسین استرالیا و وقتی اونجا برسید دیگه نیازی به این کار نیست و شما مثلا به عنوان Professional Engineer مدرک رو اول میگیرید و بعد میرید.
    البته کانادا اول باید برید بعد عضو بشید
    لینک زیر مربوط به ایالت آلبرتا میشه.به دوستان توصیه میکنم مطالعه کنید و مدارک لازم رو با خودتون ببرید (مثل ریز نمرات و...)
    http://www.apegga.org/Applicants/Engineers/toc.html
    ویرایش توسط بهادر : October 4th, 2009 در ساعت 11:44 AM

دوستان در فرمهایی که باید اعضای خانواده رو وارد کرد. وقتی فقط 1 نفر رو پر میکنید در اون دو جای خالی باید N/A بنویسیم یا همینطور خالی رهاشون کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    دوستان در فرمهایی که باید اعضای خانواده رو وارد کرد. وقتی فقط 1 نفر رو پر میکنید در اون دو جای خالی باید N/A بنویسیم یا همینطور خالی رهاشون کنیم؟
    حتمآ بنویس N/A
    Complete all sections. If any section is not applicable to you, write “N/A” (“Not applicable”). If your application is incomplete it will be returned to you, and processing will not begin. Do not leave any blanks.

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط شادي نمایش پست ها
    ببخشيد يه سوال
    عكاسي خوب كه فرمت عكسهاي كانادا رو بدونه كجا رو پيشنهاد ميديد ؟
    من يه جايي كه وكيلم گفت رفتم عكس گرفتم ولي اصلا خوشم نيومده
    ميخوام ببينم شماهاجاي خاصي كه راضي باشيد رو مي شناسيد ؟
    مفتح شمالي (بالاي مطهري) عكاسي ناظري
    تلفن: 88744518

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    حتمآ بنویس N/A
    Complete all sections. If any section is not applicable to you, write “N/A” (“Not applicable”). If your application is incomplete it will be returned to you, and processing will not begin. Do not leave any blanks.
    یعنی شما می فرمایید همه اون گزینه هایی که مربوط به نام و نام خانوادگی و بقیه مشخصات هست همش و N/A بنویسم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)