صفحه 330 از 5471 نخستنخست ... 2302803203213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403804308301330 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,291 تا 3,300 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

بعضی جاها فقط می شه عدد نوشت وقتی از طریق کامپیوتر داریم وارد می کنیم اونجاها رو باید دستی N/A نوشت؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    یعنی شما می فرمایید همه اون گزینه هایی که مربوط به نام و نام خانوادگی و بقیه مشخصات هست همش و N/A بنویسم؟
    شما کدوم فرم رو دارید پر میکنید دوست عزیز؟به هر حال Do not leave any blanks

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط شادي نمایش پست ها
    ببخشيد يه سوال
    عكاسي خوب كه فرمت عكسهاي كانادا رو بدونه كجا رو پيشنهاد ميديد ؟
    من يه جايي كه وكيلم گفت رفتم عكس گرفتم ولي اصلا خوشم نيومده
    ميخوام ببينم شماهاجاي خاصي كه راضي باشيد رو مي شناسيد ؟
    اينكه ميخواهي عكست خيلي خوب بشه زياد وسواس نداشته باش. عكسهاي پرسنلي كه در آينده در خارج خواهي گرفت همينطوري خواهد شد. چون اونجا روتوش نميكنند.
    اما در مورد سايزو اين چيزا حتما وسواس داشته باش

فرم Application for permanent resident in canada
    بخش Details of family members

شما می دونید راهنمایی و رانندگی به انگلیسی چی میشه؟ واسه قسمت خدمت نظام وظیفه می خوام.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    سایز عکس رو خیلی راحت با فوتوشاپ درست کن دقت کن که مثل عکس پاسپورتت نباشه.تو فتوشاپ موقع ذخیره کردن 150 در 150dpi بزنید

مشكل اصلي در مورد عكس اينه كه وقتي با فتوشاپ عكسو 150*150 ميكني ، هنگام ذخيره عكس بصورت jpg سايز عكس بيشتر از 10 كيلو ميشه .
    من اولش نتونستم عكسمو ايميل كردم به آدرس ايميل تهران آيلتس برام درست كردن و فرستادن. اما اونقدر بزرگ كرده بودنش كه انگار عكس بيني ميخوان . نه عكس آدم.
    خودم سعي كردم مجدد و اينبار اول عكس 150 *150 بصورت jpg درست كردم . شد 26 كيلو . بعد با نرم افزار ACD see اونو تبديل كردم به gif . شد 13 كيلو . بعد دوباره اونو تبديل كردم به jpg كه شد حدود 9 كيلو.
    زيادم كيفيتش پايين نيومد.
    اما قبول هم كردن.
    در ضمن هركي خواست و مطلب بالا هم نتونست كارشو راه بياندازه من حاضرم عكسشو براش تغيير سايز بدم براش بفرستم با پيام خصوصي برام بفرسته . لااقل اينكار از من بر مياد.
    هركي هم نخواست ميتونه به ايميل تهران آيلتس ايميل بزنه براش درست كنن.ظرف كمتراز 24 ساعت جواب ميدهند . تو همون صفحه آپلود عكس ايميلش هست اگه يادم بياد اين بود بازم چك كنيد مطمئن نيستم:
    photo@ieltstehran.com

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مشكل اصلي در مورد عكس اينه كه وقتي با فتوشاپ عكسو 150*150 ميكني ، هنگام ذخيره عكس بصورت jpg سايز عكس بيشتر از 10 كيلو ميشه .
    من اولش نتونستم عكسمو ايميل كردم به آدرس ايميل تهران آيلتس برام درست كردن و فرستادن. اما اونقدر بزرگ كرده بودنش كه انگار عكس بيني ميخوان . نه عكس آدم.
    خودم سعي كردم مجدد و اينبار اول عكس 150 *150 بصورت jpg درست كردم . شد 26 كيلو . بعد با نرم افزار ACD see اونو تبديل كردم به gif . شد 13 كيلو . بعد دوباره اونو تبديل كردم به jpg كه شد حدود 9 كيلو.
    زيادم كيفيتش پايين نيومد.
    اما قبول هم كردن.
    در ضمن هركي خواست و مطلب بالا هم نتونست كارشو راه بياندازه من حاضرم عكسشو براش تغيير سايز بدم براش بفرستم با پيام خصوصي برام بفرسته . لااقل اينكار از من بر مياد.
    هركي هم نخواست ميتونه به ايميل تهران آيلتس ايميل بزنه براش درست كنن.ظرف كمتراز 24 ساعت جواب ميدهند . تو همون صفحه آپلود عكس ايميلش هست اگه يادم بياد اين بود بازم چك كنيد مطمئن نيستم:
    photo@ieltstehran.com
    درسته دوست عزیز
    بعد از اینکه Low quality و jpg ذخیره کردی یک بار تو Paint باز کن دوباره رو خودش سیو کن.یعنی فقط save بزن .حجم عکس نصف میشه.هر عکس jpg رو اینکار کنی حجمش کم میشه.اگر یه عکس دوربین مثلادیجیتال داری همین الان اینکارو بکن...
    ویرایش توسط بهادر : October 4th, 2009 در ساعت 12:39 PM

فرم Application for permanent resident in canada
    بخش Details of family members

شما می دونید راهنمایی و رانندگی به انگلیسی چی میشه؟ واسه قسمت خدمت نظام وظیفه می خوام.
    اداره راهنمایی و رانندگی:Traffic department

اداره راهنمایی و رانندگی:Traffic department
    مرسی بهادر جان.
    من دارم فرمهارو پر می کنم که ارسال کنم ببخشید اگه زیاد سوال میکنم.

یه سوال دیگه دارم و اون اینه که وقتی داریم تاریخ می نویسیم. مثلا برای کار
    مثلا تاریخ هست 2005 تا اکنون و هنوز هم در همون جا مشغول به کار هستم. جای این تاریخ و خالی بزارم یا چیز دیگه ای باید نوشت؟

Junior Member Serena آواتار ها

درسته دوست عزیز
    بعد از اینکه Low quality و jpg ذخیره کردی یک بار تو Paint باز کن دوباره رو خودش سیو کن.یعنی فقط save بزن .حجم عکس نصف میشه.هر عکس jpg رو اینکار کنی حجمش کم میشه.اگر یه عکس دوربین مثلادیجیتال داری همین الان اینکارو بکن...
    ممنون از همه ظاهرا كه موفق شدم حالا تا ببينم فردا تاييد ميشه يانه...تاحالا دوبار به خاطر اين عكس به ثبت نام امتحان نرسيده بودم!!!
    دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
    انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
    کدرشته: 2143

مرسی بهادر جان.
    من دارم فرمهارو پر می کنم که ارسال کنم ببخشید اگه زیاد سوال میکنم.

یه سوال دیگه دارم و اون اینه که وقتی داریم تاریخ می نویسیم. مثلا برای کار
    مثلا تاریخ هست 2005 تا اکنون و هنوز هم در همون جا مشغول به کار هستم. جای این تاریخ و خالی بزارم یا چیز دیگه ای باید نوشت؟
    ممنون میشم اسم فرم و شماره آیتم رو موقع سوالات قید کنی دوست عزیز

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)