بعضی جاها فقط می شه عدد نوشت وقتی از طریق کامپیوتر داریم وارد می کنیم اونجاها رو باید دستی N/A نوشت؟
بعضی جاها فقط می شه عدد نوشت وقتی از طریق کامپیوتر داریم وارد می کنیم اونجاها رو باید دستی N/A نوشت؟
فرم Application for permanent resident in canada
بخش Details of family members
شما می دونید راهنمایی و رانندگی به انگلیسی چی میشه؟ واسه قسمت خدمت نظام وظیفه می خوام.
مشكل اصلي در مورد عكس اينه كه وقتي با فتوشاپ عكسو 150*150 ميكني ، هنگام ذخيره عكس بصورت jpg سايز عكس بيشتر از 10 كيلو ميشه .
من اولش نتونستم عكسمو ايميل كردم به آدرس ايميل تهران آيلتس برام درست كردن و فرستادن. اما اونقدر بزرگ كرده بودنش كه انگار عكس بيني ميخوان . نه عكس آدم.
خودم سعي كردم مجدد و اينبار اول عكس 150 *150 بصورت jpg درست كردم . شد 26 كيلو . بعد با نرم افزار ACD see اونو تبديل كردم به gif . شد 13 كيلو . بعد دوباره اونو تبديل كردم به jpg كه شد حدود 9 كيلو.
زيادم كيفيتش پايين نيومد.
اما قبول هم كردن.
در ضمن هركي خواست و مطلب بالا هم نتونست كارشو راه بياندازه من حاضرم عكسشو براش تغيير سايز بدم براش بفرستم با پيام خصوصي برام بفرسته . لااقل اينكار از من بر مياد.
هركي هم نخواست ميتونه به ايميل تهران آيلتس ايميل بزنه براش درست كنن.ظرف كمتراز 24 ساعت جواب ميدهند . تو همون صفحه آپلود عكس ايميلش هست اگه يادم بياد اين بود بازم چك كنيد مطمئن نيستم:
photo@ieltstehran.com
ویرایش توسط بهادر : October 4th, 2009 در ساعت 12:39 PM
مرسی بهادر جان.
من دارم فرمهارو پر می کنم که ارسال کنم ببخشید اگه زیاد سوال میکنم.
یه سوال دیگه دارم و اون اینه که وقتی داریم تاریخ می نویسیم. مثلا برای کار
مثلا تاریخ هست 2005 تا اکنون و هنوز هم در همون جا مشغول به کار هستم. جای این تاریخ و خالی بزارم یا چیز دیگه ای باید نوشت؟
دریافت مدارک در سیدنی: 21 ژانویه 2010... فایل نامبر اول: 12 مارچ 2010 ... دریافت مدارک در دمشق: 4 جولای 2010 ... فایل نامبر دوم: 12 آگوست 2010
انتقال مدارک به ورشو: 20 دسامبر 2011 ... درخواست آپدیت: 21 فبریه 2012
کدرشته: 2143
علاقه مندی ها (Bookmarks)