صفحه 331 از 5471 نخستنخست ... 2312813213223233243253263273283293303313323333343353363373383393403413814318311331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,301 تا 3,310 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Serena نمایش پست ها
    ممنون از همه ظاهرا كه موفق شدم حالا تا ببينم فردا تاييد ميشه يانه...تاحالا دوبار به خاطر اين عكس به ثبت نام امتحان نرسيده بودم!!!
    نگران تمام اون تاریخهایی که بهت قبلآ گفتم نباش تا 2010 هنوز جا داره و دوباره باز میشه البته باید گوش بزنگ باشی.
    اگر تایید نشد یا من یا دوستان دیگه میتونند کمکت کنند.البته اگر عکس مشکل نداشته باشه وقتی آپلود میشه یعنی تاییده

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    ممنون میشم اسم فرم و شماره آیتم رو موقع سوالات قید کنی دوست عزیز
    فرمهای schedule1 backgroud declaration و schedule 3 economic classes

مرسی بهادر جان

سلام به همه دوستان
    مرسي از صحبتها و راهنمايتون
    من 2 تا سوال داشتم : ( رشته مكانيك )
    1- من در يك سال تحصيلي در دو واحد متفاوت دانشگاه آزاد در مجموع و در دو ترم 41 ساعت در هفته به طور قراردادي تدريس داشته ام. آيا مي تونم از طريق استاد كالج براي كانادا اقدام كنم ؟ احتمال پذيرشش چقدره ؟

2- در صورتي كه اقدام براي مهاجرت بكنم در كنارش و به موازات آن مي تونم براي پذيرش گرفتن از دانشگاه و ادامه تحصيل در مقطع دكترا از يكي از دانشگاههاي كانادا اقدام كنم تا پس از رفتن به كانادا بلافاصله ادامه تحصيل بدم؟
    ممنون مي شم اگه هر كس اطلاعات و نظر خودش رو درباره اين موضوع بنويسه و منو راهنمايي بكنه.

سلام به همه دوستای عزیز

من لیسانس تجارت ، با سابقه کار 1/5 ساله مرتبط با رشته تحصیل، سن 24 سال، مجرد، مدرک تافل 89،و مدرک مایکروسافت. تو سایت زدم برای Skill Level B — Occupations usually require college education or apprenticeship training گفت شانس دارم ولی باید job offer داشته باشم . میخواستم از دوستان راه حلی بهم نشون بدن که بتونم job offer بگیرم البته به غیر از وکیل .
    پیشاپیش تشکر میکنم.شاد باشید
    ویرایش توسط solix : October 4th, 2009 در ساعت 01:33 PM
    PEACE COMES WITHIN, DO NOT SEEK IT WITHOUT

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    مرسي از صحبتها و راهنمايتون
    من 2 تا سوال داشتم : ( رشته مكانيك )
    1- من در يك سال تحصيلي در دو واحد متفاوت دانشگاه آزاد در مجموع و در دو ترم 41 ساعت در هفته به طور قراردادي تدريس داشته ام. آيا مي تونم از طريق استاد كالج براي كانادا اقدام كنم ؟ احتمال پذيرشش چقدره ؟

2- در صورتي كه اقدام براي مهاجرت بكنم در كنارش و به موازات آن مي تونم براي پذيرش گرفتن از دانشگاه و ادامه تحصيل در مقطع دكترا از يكي از دانشگاههاي كانادا اقدام كنم تا پس از رفتن به كانادا بلافاصله ادامه تحصيل بدم؟
    ممنون مي شم اگه هر كس اطلاعات و نظر خودش رو درباره اين موضوع بنويسه و منو راهنمايي بكنه.
    ۲ ترم کمتر از ۱ سال میشه و سابقه بیش از ۳۷.۵ ساعت هم همان ۳۷.۵ میشه، شما باید از دانشگاه ۲ نامه با تاریخ های ۱ ساله نه کمتر بگیرید

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

فکر کنم چند ساعتی سایت خراب بود و بالا نمی‌آمد درسته؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط hrezab نمایش پست ها
    ta yek hafte bad az amadane file number nemishe vaziyate parvande ro tu site check kard shayad moshkelet in bashe.
    اِگزَکتلی درسته

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    درسته دوست عزیز
    بعد از اینکه Low quality و jpg ذخیره کردی یک بار تو Paint باز کن دوباره رو خودش سیو کن.یعنی فقط save بزن .حجم عکس نصف میشه.هر عکس jpg رو اینکار کنی حجمش کم میشه.اگر یه عکس دوربین مثلادیجیتال داری همین الان اینکارو بکن...
    من پیشنهاد می کنم دوستان عکسهاشون رو با نرم افزار Microsoft Picture Manager باز کنن، بالای صفحه Edit Picture رو بزنید و بعد از سمت راست resize رو انتخاب کنید. می تونید اونجا هم سایز عکس رو عوض کنید هم قبل از اینکه resize رو بزنید با استفاده از crop ابعاد عکس رو درست کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    فرمهای schedule1 backgroud declaration و schedule 3 economic classes

مرسی بهادر جان
    دوست عزیز
    منظورم این بود که برای هر سوالت دقیقآ مشخص کنی کدوم فرم و کدوم آیتم

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    فکر کنم چند ساعتی سایت خراب بود و بالا نمی‌آمد درسته؟
    کاملآ درسته

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)