سلام ،
دوستان من دارم از دلشوره می میرم .نزدیک به 75 روزه که مدارک من رسیده سیدنی ولی خبری از فایل نامبر نیست . من با کد 0213 اپلای کردم. دوستانی که حتی 30-25 روز بعد از من فرستادن جواب گرفتن.
1- به نظر شما این طبیعی هستش ؟
2- آیا این زمانها برای کد های مختلف ناک متفاوته ؟
3- یه راه حل جلوی پای من بزارن اساتید فروم که چطوری میشه یه اطلاعی حاصل کرد.
4- اگه رفیوز بشه کیس بیشتر از حالت معمولی طول میکشه که خبر بدن ؟
نرم افزارهاي O ptical C haracter R ecognition و يا به اختصار O.C.R وجود دارند كه براي حروف چاپي لاتين و فارسي موجود هستند ولي براي دستنويس در فارسي كه نداريم در انگليسي هم دقتشان بالا نيست و ريسك زيادي دارند (تنوع دستنويس ها بسيار زياد است)
اامتحان آيلتس پاسخ نامه اش هم مثل كنكور نيست كه شما گزينه را سياه كنيد تا ماشين بخواند
من نقريبا مطمئنم كه به صورت دستي تصحيح مي شود و نقش ماشين در اين عمل دور از ذهن است.
دوست عزیز آقای رضا خان، در امتحان ielts شما باید با دست پاسخ ها رو بنویسی بنا براین چاره ای ندارن مگر اینکه انسان تصحیح کنه، مگر این که سیستم ocr برای تشخیص دستنوشته به کار بگیرن که این کار از مسوولین IELTS به اندازه ی حقیقت داشتن جوان شدن زلیخا بعید استآخه برادر من اینها اگه میخواستن پول برای تکنولوژی بدن که میرفتن مثل TOEFL همه چیز رو اینترنتی و ماشینی میکردن تا لازم نباشه موقع Writing برای اضافه کردن یک سطر دستت بیخودی به دنبال Enter رو کاغذ بگرده. نگران نباشید.
علي جان
من هفته پيش داشتم با خانم بختياري يكي از وكلا صحبت ميكردم ميگفت الان پرونده هاي ما انتظار فايل نامبرشون به سه ماه رسيده .
فقط پستو چك كن ببين رسيده دستشون يا نه .
ايميلتو هر روز چك كن . يك ايميل به سيدني و يك ايميل به سوريه بزن . من يك نامه غير متعارف ( دقت كن غير متعارف ) به سوريه زدم به من ظرف يكماه جواب دادن. شما سريع بزن كه لااقل اگه مداركتو بدون فوت وقت خواستن متوجه بشي.
ضمن اينكه مداركتو حتما آماده كن . فرض كن الان اومده و بهت گفتن يكماه وقت داري.
نگران نباش.
خوش باشي
دوستان File number اول من (از سیدنی) بعد از 49 روز از رسیدن مدارک به دستشون بالاخره برام ایمیل شد، چندتا سوال تو چک لیست بوکلت دمشق دارم کسی میتونه کمکم کنه؟
1. یکی از موارد چک لیست Fee Payment هستش من نمی فهمم مگه تو این مرحله هم دوباره باید پول فرستاد؟
2. پاسپورت من حدود 2 سال اعتبار داره، اما اینا گفتن 3 سال اعتبار داشته باشه به نظرتون چیکار کنم؟ الان هم که نمیشه تمدیدش کرد
3. برای سند مالی، میخوام یه مقدار پولی رو به صورت یکجا به حسابم منتقل کنم، به نظر شما اگه یه نامه از یه شرکت بگیرم مبنی بر این که یه پروژه انجام دادم و پولش پرداخت شده، آیا کفایت میکنه یا باید قرارداد رو هم ترجمه کنم؟ با در نظر گرفتن این که این قرارداد اصولا بین من و اون شرکته و نباید به جای دیگه ارایه بشه
مرسی از لطف همه
علاقه مندی ها (Bookmarks)