پاسخ : اگه می خواستید دوباره اقدام کنید ، اتریش رو انتخاب می کردید ؟
من پشیمان نیستم که از ایران اومدم، من گفتم که اگر دوباره بخوام انتخاب کنم و توانشم داشته باشم اصلا اروپا را انتخاب نمبکنم و بیشتر روی آمریکا، کانادا یا استرالیا فکر میکنم. مشکل مالی اینجا برای همه هست و اگر پول حداقل یکسال اول رو ندارید، مشکل خواهید خورد. اینجا اوضاع کار خیلی بده و معمولا کارفرماها راضی به استخدام و ملده کردن دانشجویان بخصوص دانشجویان خارجی (با مشکل زبان) نمیشوند. من چون سابقه کار حرفه ای داشتم، توی این مدت بالای ۱۷۰ جا اپلای کردم و ۶ مصاحبه هم رفتم و ۳ تای اون ها ۱۰۰ درصد من را اوکی کرد ولی وقتی رسید به ملده اداره کار، کارفرما دید باید کلی وقت و هزینه و تعهد به اداره کار بده و کلا دانشجو هم زمان زیادی برای کار نداره و به بن بست خورد و من هم مجبور شدم برای یکیشون بصورت دورکاری (از منزل) کار کنم و پولی اندک بهم بده که لااقل بتونم دوار بیارم تا کاری خوب بگیرم. برای همین اکثر دوستان مجبور به کار کردن در جاهایی مثل مک دونالد میشن که دآمدی بسیار پایین و کاری برده وار دارد. دوست خودم، در مک دونالد کار میکنه و برای هفته ای ۲۰ ساعت فقط ۳۶۰ یورو میگیره و وقتی به کارفرماش گفته میخوام ۳ هفته برم ایران، طرف گفته اکر بیش از ۴ روز نیای، بجات سریع یکی رو میگذارم و همین طور هم شد. درکل به نظر من اونهایی که هنوز شروع به این تصمیم زندگی ساز نگرفته اند، در انتخاب اروپا کمی دقت کنند. فردا نگید کل زندگیمو فروختم و آمدم اینجا و مثلا بعد از ۱ سال هنوز هیچی! موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)