نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 65 از 460 نخستنخست ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mamoosh68 نمایش پست ها
    مقطع فوق لیسانس
    فول فاند
    زبان Conditional
    کامپیوتر - نرم افزار( برنامه نویسی)
    سربازی: ارتش - پدافند نیروی هوایی
    هیچ فامیل و آشنایی هم در امریکا ندارم

کدوم سفارت شانس بهتری دارم که بتونم راحت تر ویزا بگیرم. به خدا تا اینجا موهام سفید شده اینقدر استرس مراحل رو تحمل کردم از اول تا الان

من به خاطر سربازی باکو رو پیشنهاد نمی کنم. چون اگر به اون آفیسر بیمار سیاه پوست بخورین 6 ماه رو شاخشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

مقطع: دکترا
    فول فاند
    تافل ۱۰۳
    سربازی: معافیت کفالت
    رشته: مهندسی مواد که دارم تو گرایش پزشکی فعالیت می کنم و هیچ اثری از انرژی تو کارم نیست و مدیکال کار کردم.
    دایی در ایالت کالیفرنیاس من خودم از بوستون اکی شدم.
    هیچ سفر خارجی نرفتم

For GPA Conversion See INJA

نقل قول نوشته اصلی توسط mahrash نمایش پست ها
    مقطع: دکترا
    فول فاند
    تافل ۱۰۳
    سربازی: معافیت کفالت
    رشته: مهندسی مواد که دارم تو گرایش پزشکی فعالیت می کنم و هیچ اثری از انرژی تو کارم نیست و مدیکال کار کردم.
    دایی در ایالت کالیفرنیاس من خودم از بوستون اکی شدم.
    هیچ سفر خارجی نرفتم
    دوست عزیز. اول از همه برا خودتون چند تا کشور رو جور کنید تا پروسه کمتر به روح و روانتون فشار بیاره!

اوضاع کلیرنس موادی ها اصلاً خوب نیست اخیراً ولی بوده توشون کسایی که برن!

واقعاً نمی تونم بهتون جای خاصی رو پیشنهاد بدم!

1.عشق آباد که کاملاً آشنایی پیدا کرده با بچه های مواد و حتی سوالات خیلی حرفه ای می پرسه راجع به زمینه های عجیب و غریب. یکی از بچه هایی که رو کامپوزیت های دندانی کار کرده بود بعد از مصاحبه مجدد ریجکت شد از عشق آباد!
    2. دبی رو هم اگر نگاه کنید یه تعداد زیادی مکانیکی موندن که زمینه کاریشون مواد (حتی بیو) بوده.
    3. باکو هم کلاً بد کلییر می کنه رشته های حساس رو! خیلی بد!
    4. بین ارمنستان و ترکیه یکی رو انتخاب کنید ولی کلاً اونجا هم اوضاع خیلی خوب نیست و اخیراً هم از ارمنستان و هم از ترکیه رد کرده اند موادی ها رو!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

بچه ها چرا درباره mba راهنمايي نميكنيد؟ ايا رشته حساسي هست؟ كدوم سفارت بهتر ويزا ميده مستر بدون فاندشو .. من احتمالا اي ٢٠ برسه چند روز ديگه دستم بايد سفارتشو از الان انتخاب كنم

نقل قول نوشته اصلی توسط saranaimi نمایش پست ها
    بچه ها چرا درباره mba راهنمايي نميكنيد؟ ايا رشته حساسي هست؟ كدوم سفارت بهتر ويزا ميده مستر بدون فاندشو .. من احتمالا اي ٢٠ برسه چند روز ديگه دستم بايد سفارتشو از الان انتخاب كنم
    من ندیدم کسی و به خاطر این رشته اذیت کنن به خصوص اگه زمینه کاری کاملا مدیریتی باشه .در مورد رشته تا میتونین اطلاعات داشته باشین که بتونی ساده بیان کنی برا آفیسر .
    .من دوبی رفتم و راضی بودم.
    موفق باشی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    EE in UTD

1-دایرکت پی اچ دی برق قدرت دانشگاه تگزاس ات دالاس
    2-فول فاند
    خانم-بدون فامیل در آمریکا
    ممنون میشم راهنماییم کنید از کدوم سفارت وقت بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط betocheh نمایش پست ها
    1-دایرکت پی اچ دی برق قدرت دانشگاه تگزاس ات دالاس
    2-فول فاند
    خانم-بدون فامیل در آمریکا
    ممنون میشم راهنماییم کنید از کدوم سفارت وقت بگیرم؟
    برق قدرت کمترین حساسیت رو داره و من دیدم از عشق آباد زیر 1 ماه گرفتن. جاهای دیگه هم همین باید باشه! چون فول فاندید دبی هم خوبه!
    با شرایط شما ارمنستان و ترکیه خوب نیستن چون یکم کند ترند. اما اگر حدود 100 روز فرصت دارید حتماً برید ترکیه و چیزی هم از انرژی و انرژی های نو نداشته باشیدتو رزومه و اس او پی

نقل قول نوشته اصلی توسط navaro_poaro نمایش پست ها
    من ندیدم کسی و به خاطر این رشته اذیت کنن به خصوص اگه زمینه کاری کاملا مدیریتی باشه .در مورد رشته تا میتونین اطلاعات داشته باشین که بتونی ساده بیان کنی برا آفیسر .
    .من دوبی رفتم و راضی بودم.
    موفق باشی
    زمينه كاري تو امريكا يا ايران؟ من تا حالا كاري تو mba انجام ندادم
    اطلاعات از كجا كسب كنم تو فروم نبود. ظاهرا متقاضي واسه mba كمه

نقل قول نوشته اصلی توسط saranaimi نمایش پست ها
    زمينه كاري تو امريكا يا ايران؟ من تا حالا كاري تو mba انجام ندادم
    اطلاعات از كجا كسب كنم تو فروم نبود. ظاهرا متقاضي واسه mba كمه
    زمینه کاری قبلیتون البته مهمه اما من در حین تحصیل منظورم بود .اینکه که رو چی میخواین ریسرچ داشته باشین و ...!
    در چه مورد اطلاعات لازم دارین دقیقا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط navaro_poaro نمایش پست ها
    زمینه کاری قبلیتون البته مهمه اما من در حین تحصیل منظورم بود .اینکه که رو چی میخواین ریسرچ داشته باشین و ...!
    در چه مورد اطلاعات لازم دارین دقیقا؟
    اينكه رشته ليسانسم عمران بوده و دارم تغير رشته ميدم. دانشگام رنك پايينه و فاند ندارم و اينكه برادرمم دانشجو تو امريكا ميخام ببينم اين مسائل مانع هستن؟!
    تا حالا كار تو زندگيم نكردم حتي يك روز هيچ سابقه خراب و فعاليت حساس برانگيزي ندارم سربازي هم با وثيقه از ايران اومدم بيرون و به عبارتي سربازي نرفتم.

با اين تفاسير دبي اوكي هستش؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)