لطفاً برای اطلاعات بیشتر
توصیههایی در مورد انتخاب سفارت برای مصاحبه
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
مقطع: دکترا
فول فاند
تافل ۱۰۳
سربازی: معافیت کفالت
رشته: مهندسی مواد که دارم تو گرایش پزشکی فعالیت می کنم و هیچ اثری از انرژی تو کارم نیست و مدیکال کار کردم.
دایی در ایالت کالیفرنیاس من خودم از بوستون اکی شدم.
هیچ سفر خارجی نرفتم
دوست عزیز. اول از همه برا خودتون چند تا کشور رو جور کنید تا پروسه کمتر به روح و روانتون فشار بیاره!
اوضاع کلیرنس موادی ها اصلاً خوب نیست اخیراً ولی بوده توشون کسایی که برن!
واقعاً نمی تونم بهتون جای خاصی رو پیشنهاد بدم!
1.عشق آباد که کاملاً آشنایی پیدا کرده با بچه های مواد و حتی سوالات خیلی حرفه ای می پرسه راجع به زمینه های عجیب و غریب. یکی از بچه هایی که رو کامپوزیت های دندانی کار کرده بود بعد از مصاحبه مجدد ریجکت شد از عشق آباد!
2. دبی رو هم اگر نگاه کنید یه تعداد زیادی مکانیکی موندن که زمینه کاریشون مواد (حتی بیو) بوده.
3. باکو هم کلاً بد کلییر می کنه رشته های حساس رو! خیلی بد!
4. بین ارمنستان و ترکیه یکی رو انتخاب کنید ولی کلاً اونجا هم اوضاع خیلی خوب نیست و اخیراً هم از ارمنستان و هم از ترکیه رد کرده اند موادی ها رو!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
بچه ها چرا درباره mba راهنمايي نميكنيد؟ ايا رشته حساسي هست؟ كدوم سفارت بهتر ويزا ميده مستر بدون فاندشو .. من احتمالا اي ٢٠ برسه چند روز ديگه دستم بايد سفارتشو از الان انتخاب كنم
1-دایرکت پی اچ دی برق قدرت دانشگاه تگزاس ات دالاس
2-فول فاند
خانم-بدون فامیل در آمریکا
ممنون میشم راهنماییم کنید از کدوم سفارت وقت بگیرم؟
برق قدرت کمترین حساسیت رو داره و من دیدم از عشق آباد زیر 1 ماه گرفتن. جاهای دیگه هم همین باید باشه! چون فول فاندید دبی هم خوبه!
با شرایط شما ارمنستان و ترکیه خوب نیستن چون یکم کند ترند. اما اگر حدود 100 روز فرصت دارید حتماً برید ترکیه و چیزی هم از انرژی و انرژی های نو نداشته باشیدتو رزومه و اس او پی
اينكه رشته ليسانسم عمران بوده و دارم تغير رشته ميدم. دانشگام رنك پايينه و فاند ندارم و اينكه برادرمم دانشجو تو امريكا ميخام ببينم اين مسائل مانع هستن؟!
تا حالا كار تو زندگيم نكردم حتي يك روز هيچ سابقه خراب و فعاليت حساس برانگيزي ندارم سربازي هم با وثيقه از ايران اومدم بيرون و به عبارتي سربازي نرفتم.
با اين تفاسير دبي اوكي هستش؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)