معدل 15 متوسط و بدون مشکل هست اما این 60 واحد آخر میتونه نکتۀ قابل توجهی باشه. موارد متعددی توی امریکا دیدم که براشون 60 واحد آخر اهمیت داره؛ بگرد اون موارد رو پیدا کن و روی همون موارد زوم کن.
نمرۀ تافل خیلی خوبی هست و امیدوارم نمرۀ اسپیکینگ حداقل 25 باشه تا شانس TA داشته باشی.
نمرۀ 316 توی GRE هم نمرۀ مناسبی هست که نکتۀ قابل قبولش اینه که نه نمرۀ کوانت توی ذوق میزنه و نه نمرۀ وربال. از این جهت، نمرۀ قابل قبولی هست و جای نگرانی نیست.
نداشتن مقاله میتونه روی فاند RA اثر منفی بگذاره؛ ترجمۀ کتاب چون عمدتاً با اجازۀ نویسنده و ناشر نیست و کپی رایت نقض میشه، نکتۀ مثبتی محسوب نمیشه.
پیشنهادم اینه که دنبال استادهای مورد نظرت باشی. ددلاین ها به سرعت داره میگذره و زمان برای پیدا کردن استاد، خیلی محدوده.
نکته: من چند مورد سراغ دارم که فقط به 60 واحد آخر لیسانس نگاه می کنند:
Florida International University, Miami, Florida رنک 140 تا 165 مکانیک
Florida A&M University - Florida State University, Tallahassee, Florida رنک 77 تا 83 مکانیک
University of California, Riverside, California رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.

Missouri University of Science and Technology, Rolla, Missouri رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)