صفحه 125 از 191 نخستنخست ... 2575115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135175 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,241 تا 1,250 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    سلام

دوستان من کارت زرد رو میل کردم واسه دانشگاه ولی میگه باید فرمی رو هم که توی سایت هست، پر کنی. همونطور هم که می دونید این فرم باید توسط کسی که واکسن رو زده پر شه، تماس گرفتم می گم پر می کنید؟ عین ماشین فقط می گه: "ما فقط کارت زرد میدیم!"

بقیه دوستان شیرازی چی کار کردن؟ این فرم رو کجا باید پر کرد؟!
    برای دوستان تهرانی که با خوندن این پست نگران شدن باید بگم پاستور اول از در که وارد میشی می گه نامه دانشگاهت کو!!! بدون پول صادر می کنند.. اگر کارت واکسیناسیون رو بخوایید با 15 تومان صادر می کنند... هرچی مدرک واکسیناسیون هم ببرید واردش می کنند و کاری به جزئیاتش ندارند! :-)
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

دوستانی که لنگ واکسن مننژیت و دیفتری کزاز هستن... یه دفترچه آماده به خدمت بگیرید و رایگان از مراکز واکسیناسیون مشمولان واکسینه بشید!
    دکتر دفترچه شما رو مهر می کنه. با همون برید پاستور و براتون وارد می کنند... کلاً فکر کنم باید 2 هزار تومان پول دفترچه بدید!!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    دوستانی که لنگ واکسن مننژیت و دیفتری کزاز هستن... یه دفترچه آماده به خدمت بگیرید و رایگان از مراکز واکسیناسیون مشمولان واکسینه بشید!
    دکتر دفترچه شما رو مهر می کنه. با همون برید پاستور و براتون وارد می کنند... کلاً فکر کنم باید 2 هزار تومان پول دفترچه بدید!!
    واکسنی که واسه سربازی زده میشه دزش فرق می کنه دانشگاه ها قبولش نمی کنن. ولی دیفتری کزاز قبول می کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Lenient نمایش پست ها
    واکسنی که واسه سربازی زده میشه دزش فرق می کنه دانشگاه ها قبولش نمی کنن. ولی دیفتری کزاز قبول می کنند.
    والا این قضیه دوز قبلاً هم شده بود سر مننژیت... ما که فرستادیم مشکلی پیش نیومد... اگر نوعش فرق نکنه فکر کنم بشه دوزش رو با چک و چونه با کسی که میزنه واکسن رو حل کرد... یا دو تا دفترچه گرفت.... ایرانی بازی!

آپدیت اول:

الان کارت واکسن پاستور رو چک کردم دیدم تاریخ واکسیناسیون رو تو Meningitis ACYW وارد کرده که 4 دوز هست!!!

آپدیت دوم:

این کلمه دوز، بیشتر ذهن آدم رو میبره سمت حجم و میزان! گویا اینجا این دو و چهار که همون AC و ACYW هست نوع سوش هاش هستش!! یعنی گونه های مختلفی که هر کدوم می تونند مننژیت رو ایجاد کنند. پس حتماً به این نکته دقت کنید!

آپدیت سوم:

الان یادم افتاد من که رفتم پاستور گواهی واکسیناسیون سربازی رو نداشتم اما بهش گفتم تو این بازه زمانی زدم و خودش وارد کرد و زد. البته کارت سربازی رو نشونش دادم که باور کنه. خودش یک ضرب رفت تو ACYW نوشت.

آپدیت چهار:
    من مال چند تا دانشگاه رو که خیلی رو مننژیت گیر بودند رو نگاه کردم و دیدم اکثریت نوعش رو مشخص نکردند! گویا دلیلش هم اینه که در آمریکا همه واکسن های مننژیت ACYW هستند.. حالا من نمی دونم این حرفایی که هلال احمر هم میزنه راست می گه یا نه!! یا دوست دارن واکسن خودشون رو بفروشن! بهترین کار اینه که به یکی دو تا از همین درمانگاه ها زنگ بزنم بپرسم بیام خبر بدم! اینم از ویکی پدیا!

Quadrivalent (Serogroups A, C, W-135 and Y)[edit]

There are currently three vaccines available in the US to prevent meningococcal disease, all quadrivalent in nature, targeting serogroups A, C, W-135 and Y:

Mencevax (GlaxoSmithKline) and NmVac4-A/C/Y/W-135 (JN-International Medical Corporation) are used worldwide, but have not been licensed in the United States.
    Nimenrix (GlaxoSmithKline), a new quadrivalent conjugate vaccine against serogroups A, C, W-135 and Y is currently available in the states of the European Union and some additional countries.
    The first meningococcal conjugate vaccine (MCV4), Menactra, was licensed in the U.S. in 2005 by Sanofi Pasteur; Menveo, was licensed in 2010 by Novartis. Both MCV4 vaccines have been approved by the Food and Drug Administration (FDA) for people 2 through 55 years of age. Menactra received FDA approval for use in children as young as 9 months in April 2011[2] while Menveo received FDA approval for use in children as young as 2 months in August 2013.[3] The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has not made recommendations for or against its use in children less than 2 years.
    Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV4), Menomune, has been available since the 1970s. It may be used if MCV4 is not available, and is the only meningococcal vaccine licensed for people older than 55. Information about who should receive the meningococcal vaccine is available from the CDC.[4]

ویرایش توسط Heisenberg7 : January 13th, 2014 در ساعت 02:38 AM

دوستانی که لنگ واکسن ذات الریه یا pneumococcal vaccine هستن بعد از مدت ها نایاب بودن داروخانه 13 آبان همین دیروز آورده و م تونید به قیمت 65 تومان تهیه کنید نوعش هم pnemovax 23
    تو خود آمریکا اگر بخوایید بزنید مینیمم 65 دلار باید بدید چیزی که CDC میگه ولی تا 200 دلار هم آب خورده... معمولاً کمترین دانشگاهی بخواد ولی اگر بخواهید در آینده بیمه شید مجبور میشید بزنید احتمال زیاد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    والا این قضیه دوز قبلاً هم شده بود سر مننژیت... ما که فرستادیم مشکلی پیش نیومد... اگر نوعش فرق نکنه فکر کنم بشه دوزش رو با چک و چونه با کسی که میزنه واکسن رو حل کرد... یا دو تا دفترچه گرفت.... ایرانی بازی!

آپدیت اول:

الان کارت واکسن پاستور رو چک کردم دیدم تاریخ واکسیناسیون رو تو Meningitis ACYW وارد کرده که 4 دوز هست!!!

آپدیت دوم:

این کلمه دوز، بیشتر ذهن آدم رو میبره سمت حجم و میزان! گویا اینجا این دو و چهار که همون AC و ACYW هست نوع سوش هاش هستش!! یعنی گونه های مختلفی که هر کدوم می تونند مننژیت رو ایجاد کنند. پس حتماً به این نکته دقت کنید!

آپدیت سوم:

الان یادم افتاد من که رفتم پاستور گواهی واکسیناسیون سربازی رو نداشتم اما بهش گفتم تو این بازه زمانی زدم و خودش وارد کرد و زد. البته کارت سربازی رو نشونش دادم که باور کنه. خودش یک ضرب رفت تو ACYW نوشت.

آپدیت چهار:
    من مال چند تا دانشگاه رو که خیلی رو مننژیت گیر بودند رو نگاه کردم و دیدم اکثریت نوعش رو مشخص نکردند! گویا دلیلش هم اینه که در آمریکا همه واکسن های مننژیت ACYW هستند.. حالا من نمی دونم این حرفایی که هلال احمر هم میزنه راست می گه یا نه!! یا دوست دارن واکسن خودشون رو بفروشن! بهترین کار اینه که به یکی دو تا از همین درمانگاه ها زنگ بزنم بپرسم بیام خبر بدم! اینم از ویکی پدیا!

Quadrivalent (Serogroups A, C, W-135 and Y)[edit]

There are currently three vaccines available in the US to prevent meningococcal disease, all quadrivalent in nature, targeting serogroups A, C, W-135 and Y:

Mencevax (GlaxoSmithKline) and NmVac4-A/C/Y/W-135 (JN-International Medical Corporation) are used worldwide, but have not been licensed in the United States.
    Nimenrix (GlaxoSmithKline), a new quadrivalent conjugate vaccine against serogroups A, C, W-135 and Y is currently available in the states of the European Union and some additional countries.
    The first meningococcal conjugate vaccine (MCV4), Menactra, was licensed in the U.S. in 2005 by Sanofi Pasteur; Menveo, was licensed in 2010 by Novartis. Both MCV4 vaccines have been approved by the Food and Drug Administration (FDA) for people 2 through 55 years of age. Menactra received FDA approval for use in children as young as 9 months in April 2011[2] while Menveo received FDA approval for use in children as young as 2 months in August 2013.[3] The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has not made recommendations for or against its use in children less than 2 years.
    Meningococcal polysaccharide vaccine (MPSV4), Menomune, has been available since the 1970s. It may be used if MCV4 is not available, and is the only meningococcal vaccine licensed for people older than 55. Information about who should receive the meningococcal vaccine is available from the CDC.[4]

آپدیت 5:

تا خودم ته و توش رو در بیارم این رو ببینید... و اگر فکر می کنید ممکنه دانشگاه قبول نکنه همون هلال احمر بزنید. ولی چیزی که من دیدم این بود که خود پاستور واسم ACWY وارد کرد... گویا هم ACWY می گن.. هم ACYW!! حالا 80 صفحه تاپیک نزنین که ACWY خواسته دانشگاه ولی هلال احمر ACYW میزنه!

واکسن مننژیت :با توجه به پتانسیل همه گیری بیماری مننژیت در شرایط تجمع، واکسن دو ظرفیتی علیه گروه هایA و C مننگوکوک برای کلیه سربازان جدید الورود، کلیه واحدهای اموزشی نظامی ارتش،س... و نیروی انتظامی وساکنین اردوگاه ها تزریق گردد.برنامه واکسیناسیون برای کلیه افراد بالای دو سال(یکسال و11 ماه 29 روز) شامل یک دز واکسن به مقدار 5/0 میلی لیتر در زیر جلد است.لازم به ذکر است برای کودکان زیر دو سال دو دز واکسن به فاصله 3-2 ماه تجویز می گردد. همچنین کاربرد این واکسن در زنان باردار منعی ندارد.با توجه به مقررات کشور عربستان سعودی، حجاجی که عازم ان کشور هستند تاریخ واکسیناسیون مننژیت آنها نباید بیش از سه سال و یا کمتر از ده روز قبل از ورود به عربستان باشد.در ضمن واکسن مورد درخواست ان کشور برای کلیه حجاج عمره و تمتع، واکسن مننژیت چهار ظرفیتی(ACYW 135) میباشد.توجه: در حال حاضر واکسیناسیون مننژیت چهار ظرفیتی برای زائرین بیت الله الحرام توسط هلال احمر انجام می گردد.
    منبع اینجا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    law university of tehran

سلام دوستان! من چند روز دیگه دارم میرم ولی دانشگاه اصن ازم کارت واکسیناسیون و اینا نخواسته. دیفتری و کزاز و مننژیتو ولی زدم چون یه بار رفتم حج. چه کنم؟ من که اینارو زدم. بازم میگم دانشگاه نه تو سایت نه جایی دیگه هیچی نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط shadzi نمایش پست ها
    سلام دوستان! من چند روز دیگه دارم میرم ولی دانشگاه اصن ازم کارت واکسیناسیون و اینا نخواسته. دیفتری و کزاز و مننژیتو ولی زدم چون یه بار رفتم حج. چه کنم؟ من که اینارو زدم. بازم میگم دانشگاه نه تو سایت نه جایی دیگه هیچی نداره.
    سلام

باید توی سایت دانشگاه باشه ولی اگه نبود بهتره که ایمیل بزنید به health center دانشگاه و بپرسید، هر چند اگه هم بگن باید بزنید، شما فقط به دز اول می رسید!
    ممنون و سپاسگزار از مدیران سایت و همه دوستانی که همیشه حاضر هستن و راهنمایی می کنن

Member FARSHAD_CANADA آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

سلام دوستان. من الان درآمریکا هستم. رفتم دانشگاه واسه واکسیناسیون. گفتم من بعضیها رو توی ایران وقتی بچه بودم زدم. میگن مدرک بیار. حالا از کجا مدرک 30 سال پیش رو بیارم. این چه کاریه؟ حالاباید چی کارکنم؟ من بیمه دانشگاه رو هم گرفتم. برم از اول همه رو بزنم یا راهی داره واسه دورزدن تحریمها؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط FARSHAD_CANADA نمایش پست ها
    سلام دوستان. من الان درآمریکا هستم. رفتم دانشگاه واسه واکسیناسیون. گفتم من بعضیها رو توی ایران وقتی بچه بودم زدم. میگن مدرک بیار. حالا از کجا مدرک 30 سال پیش رو بیارم. این چه کاریه؟ حالاباید چی کارکنم؟ من بیمه دانشگاه رو هم گرفتم. برم از اول همه رو بزنم یا راهی داره واسه دورزدن تحریمها؟
    سلام
    از شما بطور خاص چه واكسن هايي خواسته شده؟ برخي از اينها زدن دوباره اش با نظر پزشك خوب هم هست خصوصا در محيط مالتي كاچرال دانشگاهتون. شما ببينيد اصرار بر كدوم واكسن ها دارند و بعد از پزشك همون هلث سنتر بپرسيد اگر زده باشيد در كودكي تكرارش براتون ضرري نداره؟
    اين مدارك رو بايد قبل از رفتن آماده ميكرديد. بدن تجويز پزشك واكسني رو تكرار نكنيد.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)