صفحه 342 از 359 نخستنخست ... 242292332333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,411 تا 3,420 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    TUG , Telecommunication Eng

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014

1-{ کاردانی : دولتی : معدل 13 - کامپیوتر نرم افزار - و کارشناسی(در حال تحصیل) غیرانتفاعی - مهندسی نرم افزار معدل این ترم 16.50 در کل میتونم تو یک ترم باقی مونده به 17 برسونم}
    2- ارشد: ###
    3- تافل : ### {میتونم نمره مورد نظر دانشگاه ها رو بیارم}
    4- GRE : ###
    5- تعداد مقاله : ###
    6- سابقه : فعالیت در یک شرکت فناوری اطلاعات تو شهرستان
    7-###
    8- مدارک سازمان فنی و حرفه و یک سری مدارک تخصصی شبکه از ایران (CCNA, ...)
    رشته مورد علاقه برای ادامه تحصیل : مدیریت سیستم های تحت شبکه و کلا رشته های شبکه و ارتباطات بیسیم
    -----------------------------------------------------------------
    باید بگم که من قصدم پذیرش برای ارشد اروپا (فنلاند) بود ولی نظرم عوض شد و به آمریکا امیدوارم تر شدم.
    اما هنوز هم نمیدونم دنبال اپلای ارشد باشم یا ارشد(IT-Network) رو تو ایران بخونم و هم برم دنبال مقاله و بعد واسه دکترا اقدام کنم.
    و یه سوالی که هست اینه که واسه ارشد اگه پردیس دانشگاه های دولتی بریم چطوره ؟ وضعیت مدرکشون چطوره؟
    چون چیزی که من دنبال کردم مثلا واسه پردیس دانشگاه گیلان نوشته بود در مدرک درج میشه "پردیس دانشگاه گیلان"
    و اینم بگم که دنبال پذیرش با فاند هستم.
    ممنون میشم که راهنماییم کنید ، که واسه ارشد اقدام کنم یا دکتری؟ و چقدر شانس پذیرش دارم ؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط mhsevered نمایش پست ها
    سلام

ممنون میشم راهنمایی کنید.

1- دانشگاه شیراز مهندسی مکانیک 15.5
    2- دانشگاه شریف مهندسی هوافضا 16
    3
    - تافل 95
    4- GRE ندارم
    5- 1 مقاله SHM journal و 2 کنفرانس

6- سابقه کار ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر
    ... شهر خوش آب و هوا و باحال ........طرفای فلوریدا و لس انجلس ........زیاد فرقی نمیکنه

نگرانی بنده ویزا هست ایا دوستی هست که با شرایط بنده پذیرش گرفته باشه
    پیشاپیش سپاسگزارم
    رزومه تون خوش آب و هوا و باحال نیست.

اوضاع معدل کاملاً متوسط هست؛ یعنی نه ضعف و نه قوت.
    نمرۀ تافل نسبتاً خوب هست؛ امیدوارم اسپیکینگ حداقل 25 باشه تا شانس TA داشته باشید.
    بدون GRE، تقریباً اکثر انتخاب های امریکا میره کنار.
    اگر منظورتون از مقالۀ ژورنالتون، مقاله توی ژورنال Structural Health Monitoring هست، با ایمپکت فکتور 1.614 میتونه مقالۀ مناسبی محسوب بشه و اگر دو مقالۀ کنفرانسی هم معتبر و بین المللی باشه، اوضاع مقالاتتون نسبتاً مناسب هست.

دو ایالت فلوریدا و کالیفرنیا، طیف گسترده ای از دانشگاه ها رو دارند؛ رنک تاپ، رنک متوسط، رنک پایین. پس جای نگرانی از این بابت نیست.
    ویزا هم زمانی ایجاد مشکل میکنه که بخواید برای دکترای هوافضا و حوزه هایی اپلای کنید که حساسیت برانگیز باشه.

پیشنهاد: به نمرۀ GRE حداقل 315 نیاز دارید تا بتونید با امیدواری بالایی به پیش برید. اگر تافل به نمرۀ حداقل 100 ارتقاء داده بشه هم بهتر میشه. در مورد نگرانی از ویزا هم پیشنهادم این هست که برید سراغ دکترای مکانیک و اگر مایلید هوافضایی کار کنید، حوزه های تحقیقاتی مشترک مکانیک و هوافضا رو انتخاب کنید یا با استادهای هوافضایی دپارتمانتون همکاری کنید. دردسرش کمتره.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

ApplyAbroad Guardian
    hpmoner آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. in Computer Science, Drexel University

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    چیزی که من تا الان دیدم، ددلاین موعد spring 2015 الان نیست؛ قطعاً بعد عید هست و نمرۀ GRE شما هم به موقع میاد. جای نگرانی نیست.

بر حسب تجربه، بهتر این هست که تا زمانی که آیتم های مؤثر توی رزومه نیست، با استاد کاری نداشته باشی.

شانس پذیرش به معدل و نمرۀ زبان و GRE و رکورد مقالات و توصیه نامه بستگی داره؛ باید تمام آیتم ها یا اکثریتشون موجود باشه یا وضعیتش مشخص باشه تا بشه شانسی قائل شد.

فعلاً تلاش کنید نمرۀ زبان و GRE بالایی بیارید. مقالات معتبر بین المللی هم فراموش نشه. در کنار اینها، توی زمان های استراحت روزانه، چک کنید که دپارتمان های مقصد، چه آیتم هایی نیاز دارند و ددلاین هاشون برای چه زمانی هست.
    ممنون
    من ترجیحا میخوام برای fall 2014 اقدام کنم اما خب با توجه به اینکه وضعیتم اینجوریه انگار زیاد شانسی نیست و اگه دنبال فول فاند هستم باید یک سال صبر کنم.
    برای ranking دانشگاه ها شما از این سایت استفاده می کنید؟
    http://colleges.usnews.rankingsandre...l-universities
    **دوستان کامپیوتری و برقی، اپلیکنت های امریکا، اگه دوست داشتید -> اینجا<- رو مطالعه بفرمایید**
    **سوالات محتمل روز مصاحبه سفارت امریکا**

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط hpmoner نمایش پست ها
    ممنون
    من ترجیحا میخوام برای fall 2014 اقدام کنم اما خب با توجه به اینکه وضعیتم اینجوریه انگار زیاد شانسی نیست و اگه دنبال فول فاند هستم باید یک سال صبر کنم.
    برای ranking دانشگاه ها شما از این سایت استفاده می کنید؟
    http://colleges.usnews.rankingsandre...l-universities
    برای ددلاین fall 2014 کمی دیر شده؛ هر چند که شانستون صفر نیست. مثلاً چند تا از دانشگاه های تگزاس ددلاینشون حوالی مارس هست. اگر فاند نخواید، اکثر دانشگاه ها هنوز موعدشون نگذشته.

بله، من هر صحبتی که در مورد شانس پذیرش از امریکا میکنم، بر اساس رنکینگ اختصاصی همون رشته توی US News هست. عمدۀ دوستانی که نظر میدند که کاربرها توی چه رنکی شانس دارند، منظورشون همینه.

Junior Member

سلام دوستان
    ممنون میشم نظرتونو در مورد رزومه من هم بگید
    1- لیسانس مکانیک علم و صنعت 14/5
    2- فوق خواجه نصیر 17/5
    3- تافل 107
    3- GRE: Q 169, V 151, AW 3.5
    4- مقاله 1 آی اس آی سابمیت
    5- سابقه کار مرتبط: 6 ماه
    6- لطف می کنید اگر نظرتونو در مورد شانسم برای U of Maryland و UC Irvine بنویسید

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamfar1361 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون میشم نظرتونو در مورد رزومه من هم بگید
    1- لیسانس مکانیک علم و صنعت 14/5
    2- فوق خواجه نصیر 17/5
    3- تافل 107
    3- GRE: Q 169, V 151, AW 3.5
    4- مقاله 1 آی اس آی سابمیت
    5- سابقه کار مرتبط: 6 ماه
    6- لطف می کنید اگر نظرتونو در مورد شانسم برای U of Maryland و UC Irvine بنویسید
    برای این دوتا شانس دارین.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member

سلام دوستان
    امکان پذیرش با فول فاند وجود داره
    ممنون میشم از راهنماییتون

1- دانشگاه لیسانس آزاد تهران مرکز رشته تحصیلی مکانیک ساخت و تولید معدل 15:12 ، 60 واحد آخر 18.30
    2- نمره زبان تافل 107
    3- نمره
    GRE: Q 165, V 151, AW 3
    4- تعداد مقالات داخلی و خارجی ندارم
    5- سابقه 3 سال مرتبط با رشته
    6- همکاری در ترجمه 1 کتاب
    7- 3مدرک مرتبط با رشته از فنی حرفه ای (طراحی و تحلیل و ساخت قطعه ) (catia , ansys , power mill)

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط amin_rad نمایش پست ها
    سلام دوستان
    امکان پذیرش با فول فاند وجود داره
    ممنون میشم از راهنماییتون

1- دانشگاه لیسانس آزاد تهران مرکز رشته تحصیلی مکانیک ساخت و تولید معدل 15:12 ، 60 واحد آخر 18.30
    2- نمره زبان تافل 107
    3- نمره
    GRE: Q 165, V 151, AW 3
    4- تعداد مقالات داخلی و خارجی ندارم
    5- سابقه 3 سال مرتبط با رشته
    6- همکاری در ترجمه 1 کتاب
    7- 3مدرک مرتبط با رشته از فنی حرفه ای (طراحی و تحلیل و ساخت قطعه ) (catia , ansys , power mill)
    معدل 15 متوسط و بدون مشکل هست اما این 60 واحد آخر میتونه نکتۀ قابل توجهی باشه. موارد متعددی توی امریکا دیدم که براشون 60 واحد آخر اهمیت داره؛ بگرد اون موارد رو پیدا کن و روی همون موارد زوم کن.

نمرۀ تافل خیلی خوبی هست و امیدوارم نمرۀ اسپیکینگ حداقل 25 باشه تا شانس TA داشته باشی.

نمرۀ 316 توی GRE هم نمرۀ مناسبی هست که نکتۀ قابل قبولش اینه که نه نمرۀ کوانت توی ذوق میزنه و نه نمرۀ وربال. از این جهت، نمرۀ قابل قبولی هست و جای نگرانی نیست.

نداشتن مقاله میتونه روی فاند RA اثر منفی بگذاره؛ ترجمۀ کتاب چون عمدتاً با اجازۀ نویسنده و ناشر نیست و کپی رایت نقض میشه، نکتۀ مثبتی محسوب نمیشه.

پیشنهادم اینه که دنبال استادهای مورد نظرت باشی. ددلاین ها به سرعت داره میگذره و زمان برای پیدا کردن استاد، خیلی محدوده.

نکته: من چند مورد سراغ دارم که فقط به 60 واحد آخر لیسانس نگاه می کنند:

Florida International University, Miami, Florida رنک 140 تا 165 مکانیک
    Florida A&M University - Florida State University, Tallahassee, Florida رنک 77 تا 83 مکانیک
    University of California, Riverside, California رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.
    Missouri University of Science and Technology, Rolla, Missouri رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    معدل 15 متوسط و بدون مشکل هست اما این 60 واحد آخر میتونه نکتۀ قابل توجهی باشه. موارد متعددی توی امریکا دیدم که براشون 60 واحد آخر اهمیت داره؛ بگرد اون موارد رو پیدا کن و روی همون موارد زوم کن.

نمرۀ تافل خیلی خوبی هست و امیدوارم نمرۀ اسپیکینگ حداقل 25 باشه تا شانس TA داشته باشی.

نمرۀ 316 توی GRE هم نمرۀ مناسبی هست که نکتۀ قابل قبولش اینه که نه نمرۀ کوانت توی ذوق میزنه و نه نمرۀ وربال. از این جهت، نمرۀ قابل قبولی هست و جای نگرانی نیست.

نداشتن مقاله میتونه روی فاند RA اثر منفی بگذاره؛ ترجمۀ کتاب چون عمدتاً با اجازۀ نویسنده و ناشر نیست و کپی رایت نقض میشه، نکتۀ مثبتی محسوب نمیشه.

پیشنهادم اینه که دنبال استادهای مورد نظرت باشی. ددلاین ها به سرعت داره میگذره و زمان برای پیدا کردن استاد، خیلی محدوده.

نکته: من چند مورد سراغ دارم که فقط به 60 واحد آخر لیسانس نگاه می کنند:

Florida International University, Miami, Florida رنک 140 تا 165 مکانیک
    Florida A&M University - Florida State University, Tallahassee, Florida رنک 77 تا 83 مکانیک
    University of California, Riverside, California رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.
    Missouri University of Science and Technology, Rolla, Missouri رنک 61 تا 67 مکانیک؛ البته دپارتمان برق رو چک کردم؛ خودت چک کن که آیا دپارتمان مکانیک هم قبول میکنه یا نه.
    University of Utah رو هم اضافه کن ... جایی تو اپلیکیشن میگه که 60 و 80 واحد آخرتون معدل چند بوده... مشکلش اینه که فاند TA اواخر تابستون مشخص میشه.. مگر این که بتونید RA بگیرید. البته در نظر بگیر در ارشد شانس فاند کمه مگر این که ریسک کنی بری استاد پیدا کنی دایرکت پی اچ دی کنیش... و رنک های پایین رو بزنی کلاً مثلاً 50 مکانیک به بالا (به سمت بدتر)
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام واسه دکتری با فاند میشه راهنمایی کنید ؟
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : سجاد مشهد+ کامپیوتر سخت افزار+13.91
    2- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : آزاد قزوین + کامپیوتر - معماری کامپیوتر+19.13 شاگرد اول ارشد با نامه رسمی
    3- نمره زبان (آیلتس و تافل): 91 iBT و w25 s20 r23 l23
    4- V : 142, Q:153, W:3 GRE
    5- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله) 5 کنفرانس IEEE - و 2 کنفرانس ACM و 2 جورنال بین المللی
    6- سابقه کار 2 سال تدریس و 2 سال TA
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) rochester - University of georgia_ Nevada las vega
    8- موارد دیگر : کدوم دانشگاه ها با شرایتم بهتره؟ واسه GRE چکار کنم جا نمیده 2باره امتحان بدم تهران

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)