سلام دوستان ممکنه بگید برای دوره ی دکترا چقدر فاند می دن معمولا؟ هزینه ی دانشگاه (tutition fee) هم داره؟ در مورد دپارتمان بیولوژیشم دوستی هست که اطلاعی داشته باشه؟ خیلی لطف می کنید جواب بدید ممنونم
سلام دوستان ممکنه بگید برای دوره ی دکترا چقدر فاند می دن معمولا؟ هزینه ی دانشگاه (tutition fee) هم داره؟ در مورد دپارتمان بیولوژیشم دوستی هست که اطلاعی داشته باشه؟ خیلی لطف می کنید جواب بدید ممنونم
آقا این دانشگاه کسی اپلای نکرده؟؟؟؟؟اینا که بی نهایت کندن،بعد از سه ما که از ریپورت نمره تافلم گذشته،ایمیل زدن که نمره تو بفرست.من همزمان برای چندتا دانشگاه دیگه هم فرستاده بودم،اونا بهم پذیرش دادن تموم شد رفت ولی اینجا........
کسی از سیستم اینا خبر نداره؟کی جوابا رو میدن؟؟؟گفتن بعد از ثبت نام ترم بهار،رولینگ به پرونده ها رسیدگی میکنیم.واقعا که گندش رو در آوردن.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
نه من از یک استاد یه نیم چه اکی گرفتم و بعد اپلای کردم.با اینکه استادی که بهم اکی داده استاد تمامه و گرجوئیت کردینیتور گروهه،اینه اوضاع.حالا ببین اگر نبود چی میشد.خیلی کندن.گندشو در آوردن.بعد از سه ماه به من اینطوری گفتن:
We have a large back log of applications and mail that we have received at this time due to the fact that our university was closed for 2 weeks for winter holidays. So we may have received your supporting documents in our office, but we process all mail and applications according to date order received in our office. But as soon as we get to your documents we will email you and inform you of the status of your application. Please be patient with us as we work to get all applications and mail processed for the term you have applied for in a timely manner.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
سلام
من هنوز اپلیکشنم رو کامل نکردم. ولی قول گرفتم که به محضی که نمره ی جی آر ای بیاد وضعیتم رو مشخض کنن!
از استادم. بیولوژی
سلام دوستان. میخواستم بدونم deadline این دانشگاه برای دانشکده برق 1Feb هست؟!!! deadline که برای فاند در نظر گرفته بشیم رو منظورم هست. ممنون میشم یکی کمکم کنه. آخه تو سایتش چند تا ددلاین دیدم گیج شدم.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)