صفحه 343 از 359 نخستنخست ... 243293333334335336337338339340341342343344345346347348349350351352353 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,421 تا 3,430 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

سلام دوستان

من دانشجوی ارشد هستم دفاعم شهریور آینده است و بالطبع هنوز پایان نامه ای ندارم. مقاله سابمیت شده هم ندارم (ولی ایشالا تا آخر تحصیلم حداقل 4 تا دارم).
    به نظرتون امکان اقدام دارم یا بذارم برای ترم بهارشون؟ و اینکه ضرر نکنم بابت از دست رفتن فاند و اینا؟ رشتمم صنایعه

مخلص

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط mdi نمایش پست ها
    سلام واسه دکتری با فاند میشه راهنمایی کنید ؟
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : سجاد مشهد+ کامپیوتر سخت افزار+13.91
    2- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : آزاد قزوین + کامپیوتر - معماری کامپیوتر+19.13 شاگرد اول ارشد با نامه رسمی
    3- نمره زبان (آیلتس و تافل): 91 iBT و w25 s20 r23 l23
    4- V : 142, Q:153, W:3 GRE
    5- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله) 5 کنفرانس IEEE - و 2 کنفرانس ACM و 2 جورنال بین المللی
    6- سابقه کار 2 سال تدریس و 2 سال TA
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) rochester - University of georgia_ Nevada las vega
    8- موارد دیگر : کدوم دانشگاه ها با شرایتم بهتره؟ واسه GRE چکار کنم جا نمیده 2باره امتحان بدم تهران
    معدل لیسانس ضعیف باید جبران بشه تا بتونی از معدل ارشد خیلی خوبت استفاده کنی؛ در غیر اینصورت باید بری سراغ کشوری که خیلی زیاد به معدل ارشد بها میده و کمتر به معدل لیسانس نگاه میکنه؛ مثلاً کانادا.

نمرۀ تافل موجود، متوسط هست اما نداشتن نمرۀ بالای اسپیکینگ به معنای از دست رفتن TA هست؛ هر چند که رایتینگ 25 نمرۀ خوبی هست.
    نمرۀ 295 توی GRE یعنی نمرۀ ضعیف؛ پایین بودن کوانت هم که دیگه مزید بر علت میشه که بشه گفت که این نمره، تقریباً بی اثر خواهد بود.
    اوضاع مقالات، خوب و قابل قبول هست. اگر از سد پذیرش بتونید بگذرید، گرفتن RA از استاد، دور از دسترس نیست.

برای امریکا نمیدونم کجا میتونید پذیرش بگیرید؛ حالا فاند به جای خود. دلیلم هم رزومۀ نامتعادل شماست که بالانس منطقی توی آیتم هاش دیده نمیشه.

University of Georgia: ددلاینش 1 ژانویه بود و به صراحت میگه که روی رعایت ددلاینش سخت گیره.
    For assistantship, must be admitted by February 15; all general application admission materials must be received by January 1st.

Rochester Institute of Technology, Rochester, New York: رنک برق و مکانیکش بالای 170 هست و از این نظر، شاید بتونید ازش پذیرش بگیرید.

University of Nevada, Las Vegas: اطلاعی ندارم.

پیشنهاد کلی: نیاز خاصی به دادن مقالات بیشتر ندارید. ارتقای نمرۀ GRE و خصوصاً کوانت، ضروری هست. ارتقای نمرۀ تافل به حداقل 100 با نمرۀ 25 اسپیکینگ و رایتینگ هم توصیه میشه.
    البته اگر می خواید از رنک زیر 100 امریکا پذیرش بگیرید، روی تافل حداقل 100 و GRE حوالی 320 باید متمرکز بشید.

پیشنهاد دانشگاه: من فرض میکنم که بجای علوم کامپیوتر، مایل باشی که توی دپارتمان مهندسی کامپیوتر ادامۀ تحصیل بدی که خب با دپارتمان برق هم اشتراکاتی داره؛ چند تا پیشنهاد دارم که تقریباً به شرایط رزومۀ موجودت می خوره:

1) Oakland University, Rochester, Michigan توی رنکینگ مهندسی برق، بین 135 تا 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3 از 4 می خواد. GRE هم حیاتی نیست و برای جبران آیتم های ضعیف رزومه، لازم هست.

2) Florida Institute of Technology, Melbourne, Florida: توی رنکینگ مهندسی مکانیک، بین 140 تا 166 هست. دپارتمان مکانیکش معدل ارشد 3.5 از 4 می خواد. چک کن و ببین کامپیوترش چطوره.

3) Southern Illinois University Carbondale, Carbondale, Illinois: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 135 تا 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.25 از 4 می خواد.

4) Tennessee State University, Nashville, Tennessee: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 135 تا 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.3 از 4 می خواد.

5) The University of Tennessee, Knoxville, Tennessee: توی رنکینگ مهندسی مکانیک، بین 68 تا 76 هست. دپارتمان مکانیکش معدل ارشد 3.3 از 4 می خواد. چک کن و ببین کامپیوترش چطوره.

6) University of Denver, Denver, Colorado: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 135 تا 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3 از 4 می خواد.

7) University of Oklahoma, Norman, Oklahoma: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 90 تا 100 هست. دانشکدۀ برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.5 از 4 می خواد.

8) University of Texas at San Antonio, San Antonio, Texas: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 120 تا 135 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.3 از 4 می خواد.

9) Auburn University, Auburn, Alabama: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 50 تا 55 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد می خواد.

10) Southern Illinois University Edwardsville, Edwardsville, Illinois: توی رنکینگ مهندسی برق، بالای 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.5 از 4 می خواد.

11) Wichita State University, Wichita, Kansas: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 135 تا 175 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.25 از 4 می خواد.

12) Wayne State University, Detroit, Michigan: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 110 تا 120 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.6 از 4 می خواد.

13) University of Dayton, Dayton, Ohio: توی رنکینگ مهندسی برق، بین 120 تا 135 هست. دپارتمان برق و کامپیوترش با هم هست. معدل ارشد 3.25 از 4 می خواد.
    ویرایش توسط zebarjadi : January 15th, 2014 در ساعت 12:46 AM دلیل: حذف نقل قول پست حذف شده
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

سلام واسه ارشد با فاند میشه راهنمایی کنید ؟
    1- دانشگاه کاردانی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان+ کامپیوتر نرم افزار+17
    2- دانشگاه کارشناسی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان + کامپیوتر - تکنولوژی نرم افزار+18.10
    3- ندارم
    4- ندارم
    5- اینم ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) :
    University Of Pittssburgh
    8- موارد دیگر : کدوم دانشگاه ها با شرایتم بهتره؟ واسه GRE چکار کنم (حداقل چند بیارم خوبه ؟؟) ??

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkata نمایش پست ها
    سلام واسه ارشد با فاند میشه راهنمایی کنید ؟
    1- دانشگاه کاردانی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان+ کامپیوتر نرم افزار+17
    2- دانشگاه کارشناسی + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه زنجان + کامپیوتر - تکنولوژی نرم افزار+18.10
    3- ندارم
    4- ندارم
    5- اینم ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) :
    University Of Pittssburgh
    8- موارد دیگر : کدوم دانشگاه ها با شرایتم بهتره؟ واسه GRE چکار کنم (حداقل چند بیارم خوبه ؟؟) ??
    چون خیلی خاص پرسیدید من هم خیلی خاص جواب میدم

با یه سرچ تو سایت دانشگاه مورد نظر دیده شد که مینیمم ندادند... اما تو همه رشته ها تو GRE فرمت قبی معمولاً متوسط 780 بوده و GRE جدید هم 90% به بالا... یعنی باید Quan رو 165 6 به بالا بزنی که مطمئن شی کمبود نداری.... چون مسلماً وربال رو خوب نمیزنی هر چی می تونی ببر بالاتر Quan رو و واسه ریاض هم خودت رو بکش و حسابی چند تا کتاب رو بخور!

در مورد تافل هم برو رو 95 تا 100 برنامه ریزی کن

خیلی قسمت های سایت رو وربال خیلی تاکیید کرده که چرته و من دیدم کسی که با وربال داغون همین جا فول فاند رفت... البته استاد داشت و می خواستش

باز هم از من میشنوی من می گم حداقلی برای Quan در نظر نگیر اگر گرفتی 170 بگیر!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط kahat نمایش پست ها
    سلام دوستان

من دانشجوی ارشد هستم دفاعم شهریور آینده است و بالطبع هنوز پایان نامه ای ندارم. مقاله سابمیت شده هم ندارم (ولی ایشالا تا آخر تحصیلم حداقل 4 تا دارم).
    به نظرتون امکان اقدام دارم یا بذارم برای ترم بهارشون؟ و اینکه ضرر نکنم بابت از دست رفتن فاند و اینا؟ رشتمم صنایعه

مخلص
    هر چی با رزومه پرو پیمون تر اپلای کنی بهتره و من دیدم که بعضی دانشگاه ها رو بچه هایی که درسشون تموم نشده سخت گیری بی مورد می کنند... ترم بهار هم برای readmission و reapply ها هست بیشتر و معمولاً کمتر پذیرش با فاند میدن مگر این که استادی فاند داشته باشه و لنگ باشه وگرنه بعضاً دیده شده که صبر می کنند تا فال که دانشجوهای زیادی اپلای کنند و بتونند انتخاب کنند!

بنابراین این احتمال داره که بری برای فال 2016...

این رو هم بگم که شهریور اصولاً باید برای فال 2013 اقدام کنی... چون معمولاً ددلاین اپلیکشن بهار برای تابستون هست...

نکته آخر هم این که طوری برنامه ریزی کن از همین الان که ماکزیمم تا ماه مهر جی آر ای بدی... اگر بتونی تافل رو کمی زودتر بدی که حداقل دو سه هفته برای پاره پوره کردن خودت در GRE قسمت ریاضی وقت داشته باشی خوبه!

در ضمن شما از همین الان می تونید بررسی کنید دانشگاه و استاد پیدا کنید و به هیچ وجه زمان از دست نمیدید...

یه نصیحت هم به دوستان... اگر وقت زیاد دارین و سر فرصت هم اقدام می کنید و استادی بهتون گفت چقدر تو خوبی اپلای کن و از این حرفا به هیچ وجه امیدوار نشید... چون بعضاً دیده شده استاد متواری شده و دیگه جواب نداده... شما حتماً چندین جا دیگه مینیمم 5 جایی که بهتون ادمیشن رو بدن اقدام کنید و فکر صرفه جویی الکی نباشید... بنده 15 تا اپلای کردم 13 تا بدون فاند گرفتم و آخرش هم که در ویزا به خاطر نداشتن فاند ریجکت شدم تازه شروع کردن به فاند دادن و الان هم جالبه که جایی رو دارم می رم که نمی خواستم اپلای کنم چون فکر می کردم ریجکت میشم و پولم رو میریزم دور. می دونم ... هزینه ها سنگینه... منم اپلای هام همه با دلار هایی بود که 1100 خریده بودم ولی خب دیگه الان فاند رو گرفتم گذاشتم زیر سرم غصه اون رو نمی خورم...مثل من هم کار نکنید و حروم نکنید پولتون رو من اون دو جایی که رد شده بودم می دونستم دو سه سال گذشته زیاد رد کرده ولی احساسی عمل کردم گفتم 2 3 سال زیاد رد کردن امسال دیگه دانشجو کم دارن و جو گیر شدم اپلای کردم .... چند جا رو هم می دونستم 99% فقط ادمیشن بدون فاند میدن ولی زدم و پشیمون شدم... خیلی بررسی کنید و تحقیق کنید... و بعد اقدام کنید... دانشگاه هایی که زیاد ایرانی رفته بیشتر اقدام کنید چون خوشبینن به ایرانیا... و راحت تر قبول می کنند مخصوصاً اکثر سراسری های خوب رو می شناسن...

یه استادی بود که من باهاش کانتکت داشتم و بهم گفت این خیلی خوبه که از شریفی ولی من یه دانشجو از بو علی همدان دارم و چون دو تای دیگه هم از اونجا داشتم و خیلی راضی بودم می خوام اون رو بر دارم... اینطوری هم هست.. بو علی همدان مثلاً خیلی دیدم رفتن... اگر دانشگاهتون تهران نیست اصلاً نا امید نباشید... بگردید ببینید هم کلاسیاتون کجاها بیشتر رفتن... جای دیگه هم بود که میل زدم استاد گفت شریفی چند تا گرفتم ترم اول رفتن جای دیگه ولی امیر کبیری و دانشگاه تهرانی داشتم موندن... از این داستانا زیاده خلاصه... فکر نکنید کسی که شریفه خیلی کارش راحته....

نکته آخر هم این که معدل خیلی از دانشگاه مهم تره.... شاید یه نفر از شریفی با معدل پایین بتونه بالاخره بره... ولی یه نفر از دانشگاه نه چندان خوب با معدل پایین نمی تونه بره! یا سخت تر میره...ولی تجربه نشون داده اگر معدل خوب باشه خود دانشگاه زیاد مهم نیست... این بلا سرم اومد که استادی که به من قول داده بود کسی رو از یه دانشگاه خفن پایین تر برداشت به خاطر معدل بالاتر (2 نمره)!!!

خلاصه این هم تجربه ما بود
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014

سلام، ممنون میشم نظرتون رو بگین!

1- دانشگاه شریف، مهندسی صنایع، 15.72
    2- دانشگاه شریف، مهندسی صنایع، 15.98
    3- تافل: 111 (R30, L27, S28, W26)
    4- GRE وربال 151، کوانت 159، رایتینگ 3.5)
    5- مقاله : 0
    6- 3 سال سابقه کار مرتبط
    7- Pittsburgh، Minnesota، Massachusetts Amherst, Northeastern, Lehigh

ممنون میشم!

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط peykaf نمایش پست ها
    سلام، ممنون میشم نظرتون رو بگین!

1- دانشگاه شریف، مهندسی صنایع، 15.72
    2- دانشگاه شریف، مهندسی صنایع، 15.98
    3- تافل: 111 (R30, L27, S28, W26)
    4- GRE وربال 151، کوانت 159، رایتینگ 3.5)
    5- مقاله : 0
    6- 3 سال سابقه کار مرتبط
    7- Pittsburgh، Minnesota، Massachusetts Amherst, Northeastern, Lehigh

ممنون میشم!
    سد سال سیاه Lehigh پرونده اتو رو نگاه نمی کنه!! سد سال!! یه pre application داره که اگر پر کنی میگه قبول میشی یا نه اگر شرایط نداشته باشی می گن بی خودی اپلای نکن که ردی!

Northeastern شانس دارید...

Amherst هم با توجه به این که شهرش و جاش زیاد طرف دار نداره احتمال داره

Minnesota با توجه به رنک دانشگاه بعید می دونم

Pittsburgh هم یه مقدار رو GRE حساسه که کوانتون خیلی پایینه!

ضعف شما تو GRE هست که واقعاً کوانتون شاهکاره!!! مطمئنم که با این فرض رفتید که ریاضیش راحته و 170 رو میارید (اشتباه همه)

این قول رو میدم که اگر فقط این 159 رو بکنید 166 به بالا به غیر از Lehigh بقیه رو شانس بالایی دارید! خیلی هم بالا! با فاند تازه! الان با این نمره خیلی شانس بیارید بدون فاند....

ببینید مثلاً Pittsburgh و حتی دانشگاه سطح پایینی در مهندسی (مثل جرج واشنگتن) می گن که اگر می خوایین قبول شید دیگه می نیمم 90% باشه ریاضیتون... هر چی رو کوتاه بیان ریاضی رو کوتاه نمیان (مگر این که معدل مرگباری داشته باشین یا استاد خفن طلبه بشه..... که مورد دوم مهم تره {مورد داشتیم با معدل 17 و 18 از شریف با کوانتیتیتو 164 از Florida State که رنکش خیلی معمولیه با LOW GRE ریجکت شده} ).

شما الان 77% یا 750 قدیمی هستین اگر تازه پرسنتایل ها اخیراً جابجا نشده باشه... بنابراین در مورد شما من پیشنهادم GRE مجدد هست....

Junior Member

سلام خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

خیلی لطف می کنید اگه بگید واسه کدوم دانشگاههای آمریکا شانس دکترا با فاند دارم.
    من دارم اپلای میکنم اما واقعا گیج شدم که کجا بفرستم ممنون

1- دانشگاه صنعتی اصفهان، مهندسی شیمی/پلیمر 14.6
    2- دانشگاه شریف، مهندسی شیمی/بیو، 16.58
    3- تافل100
    4- GRE وربال 148، کوانت 159، رایتینگ3)
    5- مقاله : 1
    1-1 سال سابقه کار مرتبط
    7- ohio state university, michigan state unive, unive of florida, west virginia, new mexico state unive, northeastern university,
    univer of Illinois at chicago

Junior Member tourist_shirin آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مدیریت هتلداری دانشگاه مدیریت هتلداری سیاحت بناد

1- دانشگاه فوق دیپلم + رشته تحصیلی + معدل : علمی کاربردی مجمع + مدیریت جهانگردی + ۱۹.۵۰
    2- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : هتلداری و سیاحتی بنیاد (علمی کاربردی) + مدیریت هتل داری + ۱۸.۳۲
    3- نمره زبان (آیلتس و تافل) : هنوز ندارم
    4- نمره GRE : ندارم
    5- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله) :ندارم
    6- سابقه کار : ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) : یه دانشگاه در هر ایالتی که فول فاند بشه گرفت
    8- برای فول فاند تافل GRE یا G-MAT در چه حد باید باشه نمرم؟ چند مقاله ISI لازمه با چه ضریب تاثیری .

برای ادامه (فوق لیسانس) در کدامیک از دورشته ام میتونم ویا شانس بیشتری برای فول فاند دارم
    ¿?

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط tourist_shirin نمایش پست ها

1- دانشگاه فوق دیپلم + رشته تحصیلی + معدل : علمی کاربردی مجمع + مدیریت جهانگردی + ۱۹.۵۰
    2- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : هتلداری و سیاحتی بنیاد (علمی کاربردی) + مدیریت هتل داری + ۱۸.۳۲
    3- نمره زبان (آیلتس و تافل) : هنوز ندارم
    4- نمره GRE : ندارم
    5- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس و مجله) :ندارم
    6- سابقه کار : ندارم
    7- دانشگاه های مقصد مد نظر (اگر وجود دارد) : یه دانشگاه در هر ایالتی که فول فاند بشه گرفت
    8- برای فول فاند تافل GRE یا G-MAT در چه حد باید باشه نمرم؟ چند مقاله ISI لازمه با چه ضریب تاثیری .

برای ادامه (فوق لیسانس) در کدامیک از دورشته ام میتونم ویا شانس بیشتری برای فول فاند دارم
    ¿?
    Without GRE/TOEFL that is so hard to judge on
    come strong enough(TOEFL>100 +GRE>315) to increase your chance of acceptance

For GPA Conversion See INJA

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)