صفحه 54 از 70 نخستنخست ... 4444546474849505152535455565758596061626364 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 693

موضوع: درخواست CSQ برای همسر و یا فرزند

پیش فرض پاسخ : درخواست CSQ برای همسر

نقل قول نوشته اصلی توسط MZR نمایش پست ها
    با سلام به دوستان حاضر در فروم
    من دسامبر 2011 فايل نامبر دريافت كردم و تا بحال اتفاقي براي پرونه ام نيفتاده است.سه ماه پيش ازدواج كرده ام .آنطور كه در ويكي خواندم اين طور برداشت كردم كه بايد تا زمان مصاحبه و دريافت CSQ صبر كنم و بعد از دريافت CSQ مدارك همسرم را ارسال كنم .آيا اين طور است يا هم اكنون بايد مدارك همسرم را ارسال كنم(آيا هزينه مربوطه را هم بايد همين موقع ارسال كنم؟).يا اينكه با توجه به طولاني شدن پروسه پرونده ام صبر كنم زماني كه درخواست آپديت مدارك را كردند وضعيت جديدم را اطلاع دهم.
    ممنون از راهنمايي شما
    هر تغیراتی توی پروندتون به وجود میاد باید قبل از یک ماه اطلاع دهید
    مدارک همسرتان را با مانی اردر مربوط به همسرتان را باید ارسال کنید

csq Quebec: october 2010, , pass request : 29 october 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس الكترونيك

با سلام
    آيا مي شود با فايل نامبر از وضعيت پرونده بصورت آنلاين مطلع شد؟در ويكي لينكي در اين مورد گذاشته شده تحت عنوان "چك كردن وضعيت پرونده" ولي نتوانستم اطلاعاتي ازش كسب كنم. آيا كسي در اين مورد اطلاعي دارد؟
    فايل نامبر:22 دسامبر2011 رشته12 امتیازی جدید (صفر امتیازي قدیم!) دريافت نامه آپديت juin 2015 - ارسال آپديت و افزودن همسر SEP2015 -ثبت تغييرات و نامه انتظار مجدد NOV2015 - دریافت نامه انتظار مصاحبه MAI2016 - آپدیت مجددو افزودن فرزندFEB2017

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    متالورزی - سهند تبریز

با سلام
    از دوستانی که بعد از گرفتن ویزا صاحب فرزند شدن تقاضا دارم در مورد تکمیل و ارسال مدارک به کبک و فدرال بنده روراهنمایی کنن
    سپاسگذارم.

Junior Member

لطفا اگر کسي اطلاعات خوبي داره جواب اين پست را بده چون سوال من هم هست.

با سلام
    فایل نامبر فدرال بنده هم امروز اومد !
    رشته مهندسی شیمی ، مصاحبه 28 اکتبر 2013 ، ارسال مدارک 20 نوامبر 2013
    از اونجایی که تازه ازدواج کردم و باید زیر 1ماه همسرم رئ اضافه کنم چند تا سوال داشتم :

1- تغییرات رو به صورت ایمیل فوری هم باید به کبک اعلام کنم و هم فدرال و سپس فرم ها و مدارک رو ارسال کنم ؟ ایمیل هرکدوم چی هست و متن ایمیل چی باید باشه ؟
    در ضمن در پایین ایمیل فایل نامبر من نوشته هر تغیری رو به ویزا آفیس اعلام کن ، منظور چه آدرسی هست ؟ Veuillez informer le bureau des visas de tout changement concernant votre demande (naissance ou adoption d’un enfant, mariage ou conjoint de fait, nouvel emploi ou employeur, changement d’adresse, changement d’adresse courriel, changement de représentant en immigration, etc.)

2- فرم های خودن هم باید آپدیت کنم ؟یا فقط برای همسر ؟ CSQ خودم هم همراه مدارک همسر بفرستم ؟

3- پرداخت هزینه های همسرم باید یه 162$ و یه 550$ باشه ؟ از طریق آنلاین میشه پرداخت کرد ؟ من لینکی که 160 $ رو پرداخت کنم پیدا نکردم ولی 550$ رو دیدم که میشه آنلاین پرداخت کرد. اگه نمیشه آنلاین سریعترین راه چیست ، چون الان زمان زیادی نداریم
    یا تو ابن مرحله فقط 162$ رو پرداخت کنم و اگر CSQ همسر اومد بقیه داستان ؟

4-مدارک همسرم : شناسنامه - کارت ملی - پاسپورت - مدرک لیسانس حسابداری - ریز نمرات دانشگاه - مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
    ایا مدارک زیر هم لازمه ؟
    -ریز نمران 3 سال دیبرستان و ریز نمرات پیشدانشگاهی
    -نامه سابقه کار از همه شرکتها در 5 سال گذشته
    -سابقه بیمه
    -فیش حقوقی

5 - اگه الان ما ایمیل بزنیم و تغییرات رو اعلام کنیم ولی مدارک بجای 30 روز ، مثلا 40 روزه بدستشون برسه ایراد داره ؟

دوستاتنی که تجربش رو دارن لطفا راهنمایی کنن شاید سوال شخص دیگری هم باشه ، ممنون

6 دسامبر سی اس کیو ما صادر شده اما هنوز دستم نرسیده....کم کم دارم نگران می شم :-(
    CSQ: Dec2009
    File Federal:17 August 2010
    Update:10May2013/Update received:14May2013
    Medical:27August2013****Medical received:3september2013****Pass Request:22JAN2014

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط payam_jovi2 نمایش پست ها
    6 دسامبر سی اس کیو ما صادر شده اما هنوز دستم نرسیده....کم کم دارم نگران می شم :-(
    اصلا نگران نباش. هنوز دیر نشده . مال بعضی از بچه ها حدودا یک ماه و 10 روز هم شده که طول کشیده باشه. لطفا وقتی رسید به من هم اطلاع بده مال من 12 دسامبر صادر شده

نقل قول نوشته اصلی توسط fathimahsa نمایش پست ها
    اصلا نگران نباش. هنوز دیر نشده . مال بعضی از بچه ها حدودا یک ماه و 10 روز هم شده که طول کشیده باشه. لطفا وقتی رسید به من هم اطلاع بده مال من 12 دسامبر صادر شده
    حتما اطلاع می دم... نمیدونم بخاطر تعطیلات ژانویه شاید دیر شده نه؟ بلاخره یه هفته دنیا تعطیل بوده
    Medical:27August2013****Medical received:3september2013****Pass Request:22JAN2014

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط payam_jovi2 نمایش پست ها
    حتما اطلاع می دم... نمیدونم بخاطر تعطیلات ژانویه شاید دیر شده نه؟ بلاخره یه هفته دنیا تعطیل بوده
    آره پیام جان . نگران نباش . حالا که رسید پولت رسیده مطمئنا سی اس کیو هم می رسه . منتها سر تعطیلات طولانی تر شده این زمان . جهت اطلاع دوستان . من خودم همیشه میگفتم باید سی اس کیو ربرا پاریس پست شه و نباید با ایمیل فرستاد ولی یکی از دوستان با ایمیل اسکن سی اس کیو رو فرستاده و بعد ایمیل زده به پاریس که این اوکیه یا با پست بفرستم و پاریسم گفته همین اوکیه و چند روز بعدم پاس رکوئست شده . من دیر اینو فهمیدم و خودم پست کرده بودم ولی شما هم می تونید این کارو امتحان کنید .
    ارسال مدارک :2010 26 aug .فايل نامبر : 2010 13 oct . مصاحبه و سي اس كيو : 20 juin 2012 فایل نامبر فدرال : 22 اوت 2012 و اضافه کردن همسر به پرونده : 2 جولای 2013 و مدیکال 27 سپتامبر و رسیدن مدیکال 19 اکتبر , صدور سی اس کیو جدید 22 نوامبر 2013 , پاس رکوئست :29 ژانویه 2014, لند در مونترال : 4 جون 2014

بچه ها ببینید پاریس چه ایمیلی زده برا ما....
    Dear Applicant

Additional information is required.

Please send us :

- We note that we have not received your updated Certificates of Selection for Québec for yourself and your spouse. If you have received them, kindly send us copies by scan. If not, we would appreciate that you contact MICC in Montréal.

Please reply by e-mail within maximum 10 days.

شانس مارو ببین...امروز شد 40 روز هنوز نیومده این سی اس کیوها

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)