از دوستان اگه کسی هست که می خواد برای Fall 2014 مستر معماری اقدام کنه و بیاد اینجا و سوالی داره بپرسه خوشحال می شم راهنماییش کنم.
دوستان شما تو SOP اسم دانشگاه رو چی زدید؟
University at Buffalo The State University of New York-
University at Buffalo-
The State University of New York-
سپاس
They mainly refer to themselves as UNIVERSITY AT BUFFALO but their complete name is State University of New York at Buffalo
سلام دوستان
بچه ها کسی از please note to send your test scores electronically منظورش چیه؟ فرقش با پست عادی از ETS چیه؟
ممنون
سلام دوستانمنظورش
بچه ها کسی می دونهازplease note to send your test scores electronically چیه؟ فرقش با پست عادی از ETS چیه (report عادی)؟ آخه من همچین حالتی را توی قسمت ریپورت به صورت الکترونیکی ندیدم!
ممنون از پاسختون
Gelaخیلی وقته به اینجا سر نمی زنه برای همین من جواب می دم با اجازه ی شما.
توی آمریکا در کل ارشد را به عنوان مقطعی می دونند که دانشجو ها می خوان برای بازار کار درست و حسابی خودشون را آماده کنند. برای همین به دانشجو های ارشد در 90% مواقع هیچ فاندی داده نمی شه چون به این دسته از دانشجوها به چشم کسایی که می خوان دکترا بخونند نگاه نمی کنند. البته اگه بعد از 2-1 ترم استادی را مطقاعد کنید که می خواید باهاش کار تحقیقاتی انجام بدید می تونید ازش فاند بگیرید.
برای مقطع کارشناسی هم همین دید هست ولی تقریبا اصلا نمی تونید فاند بگیرید و شرایط خیلی سخت تره، مگر برای ترم های 7-6 به بعد.
سلام بچه ها
من اپلیکیشن انلاین این دانشگاهو پر کردم و feeرو هم پرداخت کردم. من ایمیل استادام رو هم درست وارد کردم اما میگن از طرف این دانشگاه هیچ ایمیلی بهشون نرسیده؛ کسی میدونه باید چیکار کنم؟ خیلی داره دیر میشه
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)