صفحه 352 از 359 نخستنخست ... 252302342343344345346347348349350351352353354355356357358359 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,511 تا 3,520 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsentalebi نمایش پست ها
    با سلام و تشکر بابت وقتی که به بنده اختصاص می دید.
    ارشد شیمی آلی از دانشگاه شیراز 14.5
    لیسانس شیمی: دانشگاه شیراز 13.63
    2 مقاله ISI به impact factor 3
    IELTS 6.5 w:6 l:5.5 r:7 s :6.5
    3 توصیه نامه عالی
    GRE: 299, v:145 q:154 w: 2.5
    دانشگاه ها:
    Texas san Antonio, north texas, texas Arlington, Houston, Georgia state , Illinois tech, Cincinnati, Umass Amherst, meryland Baltimore county, Rochester,

پیشاپیش ازتون واقعا ممنونم.
    سلام دوست عزیز
    بدون ذره ای تردید ، هیوستون ، آرلینگتون ، ایلینویز تک و راچستر ریجکت میشید ، برای بقیه هم شانستون در حد 10-30 درصده ...
    دوست عزیز با معدلی در این سطح نباید با جی آر ای کمتر از 320 اپلای کنید (حداقل برای زیر 140) ، نمره کوانتتون هم که اصلاً نشون دهنده یه اپلاید ساینسی نیست ...
    فقط و فقط یک جنرالی بالا (که کوانت از 165 کمتر نباشه) و سابجکت شیمی که کمتر از 90 درصد نباشه میتونه براتون پذیرش بسازه ...

از رک گوییم پوزش می خوام
    موفق باشید
    گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری
    دانی که رسیدن هنر گام زمان است

Senior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط baharm66 نمایش پست ها
    سلام دوستان می خواستم بدونم برای رشته ی معماری هم شانسی برای پذیرش گرفتن وجود داره؟؟ لیسانس بهشتی دارم ولی ارشدم دانشگاه خوبی نیست احتمالا برای ارشد اقدام می کنم.ممنون میشم اگه کمکم کنید
    سلام دوست عزیز
    بله برای معماری هم شانس پذیرش وجود داره و با پورتفیلیو خوب و معدل و جی آر ای مناسب می تونید پذیرش داشته باشید ...
    برای مستر مجدد تقریباً هیچ دانشگاهی بهتون پذیرش نمیده و اگر هم بده به احتمال قریب به یقین سفارت بهتون ویزا نخواهد داد ، فقط باید برای دکتری اقدام کنید ، اگر معدل لیسانستون بالای 17.5 هست و در کل به لحاظ اسکیل وضعیت خوبی دارید با هماهنگی ادمیشن و استاد برای دایرکت پی اچ دی اقدام کنید ...
    موفق باشید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط yeahright نمایش پست ها
    کارشناسی :
    مهندسی نرم افزار خواجه نصیر معدل : 17.05 ( رتبه 3 از 38 نفر)

کارشناسی ارشد :
    هوش مصنوعی خواجه نصیر معدل : 17

مقاله : 1 isi

زبان : تافل = 107
    GRE = وربال 141 کوانت 165 رایتینگ 3.5

چه دانشگاههایی اقدام کنم که بتونم فاند بگیرم ؟
    سلام دوست عزیز
    اگر بتونید دوباره آزمون جی آر ای بدید و نمره بهتری بدست بیارید (315 به بالا) به احتمال خیلی زیاد می تونید از رتبه های 40 تا 60 پذیرش بگیرید (اگر بالای 320 بگیرید احتمالاً 30-40 هم می تونید پذیرش و فاند داشته باشید) ولی در حال حاضر من رتبه مطمئنی بهتر از 70 نمی تونم بهتون پیشنهاد کنم ، با این حال اگر می تونید برای بیش از 5-6 مورد اقدام کنید حتماً یکی دو مورد 50-70 هم در گزینه هاتون قرار بدید ...
    موفق باشید

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alipsps نمایش پست ها
    دانشگاه کارشناسی : سراسری سمنان
    معدل کارشناسی :15.28
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسی برق-الکترونیک
    دانشگاه کارشناسی ارشد :دانشگاه فردوسی مشهد (سراسری)
    معدل کارشناسی ارشد تا به اینجا :18.12 (شاگرد اول)
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :مهندسی مخابرات
    تعداد مقالات : یکی (ieee (ISI
    تعداد توصیه نامه: 3 - 4 تا
    تالیف و یا ترجمه کتاب :ندارم
    نمره زبان انگلیسی TOEFL 108 GRE V:148 Q:164 w:3

از دانشگاه north carolina state university پذیرش بی فاند داشتم برای اسپیرینگ که نرفتم ....
    شانسم رو چطور میبینید دوستان برای جاهای بهتر از رنک 30 ( north carolina رنکش 30 بود)
    سلام دوست عزیز
    بجز نمره جی آر ایتون که اصلاً رقابتی نیست بقیه مواردتون خیلی خوبه ...
    در حدود رنک 30 من فکر نمی کنم شانس فاند داشته باشید (مگر تگزاس ای اند ام و یا یو سی ایرواین) ولی با این رزومه فکر میکنم از رتبه های 50-70 حتماً می تونید فاند بگیرید ، حتماً تگزاسی ها ، کالیفرنیایی ها و ایلینویزی ها رو مد نظر داشته باشید ...
    در ضمن زیاد دنبال رنک نباشید ، استاد با سواد و با تجربه پبدا کنید ...
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط haydar نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    بجز نمره جی آر ایتون که اصلاً رقابتی نیست بقیه مواردتون خیلی خوبه ...
    در حدود رنک 30 من فکر نمی کنم شانس فاند داشته باشید (مگر تگزاس ای اند ام و یا یو سی ایرواین) ولی با این رزومه فکر میکنم از رتبه های 50-70 حتماً می تونید فاند بگیرید ، حتماً تگزاسی ها ، کالیفرنیایی ها و ایلینویزی ها رو مد نظر داشته باشید ...
    در ضمن زیاد دنبال رنک نباشید ، استاد با سواد و با تجربه پبدا کنید ...
    موفق باشید
    خیلی خیلی خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتید....
    به غیر از ایلینویزی ها ، دو مورد دیگه مد نظره خودم هم بود و خوشحالم که در انتخاب دانشگاهای هدف اشتباه نکردم....
    در رابطه با اینکه استاد مهم تر هستش هم ، دقیقا همین طوره و من کارولینای شمالی رو صرفاً به خاطر جوان بودن استادش رد کردم...
    اما یه سوال که ممنون می شم جواب بدین...
    می دونم که شانسم زیاد نیست ، اما نظرتون راجع به UC-San diego چی هست؟ صرفه نظر از فاند ، آیا اصلاً شانسی برای گرفتن پذیرش دارم؟
    باز هم ممنون

با عرض سلام خدمت دوستان می خواستم اگر امکانش هست نظرتون رو در مورد شانس خودم بدونم
    و اگر توصیه ای در مورد بهتر کردن رزومه و یا هر راهنمایی دیگه ای که محبت کنید ممنون می شم
    البته برام مهم نیست که مجبور شم برم دوباره مستر بخونم بعد ترنسفر کنم یا همون مستقیم برا PHD اپلای بگیرم
    فقط فاند کامل برام مهمه

دانشگاه کارشناسی : سراسری تبریز
    معدل کارشناسی :12.58
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسی برق
    دانشگاه کارشناسی ارشد :دانشگاه آزاد تبریز
    معدل کارشناسی ارشد تا به اینجا :17.34 بدون پایان نامه
    تعداد مقالات : 2 تا داخلی و 2 تا ISI
    تعداد توصیه نامه: فعلا ندارم
    نمره زبان انگلیسی TOEFL 114 GRE V:161 Q:158 w:4

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedbaghali64 نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان می خواستم اگر امکانش هست نظرتون رو در مورد شانس خودم بدونم
    و اگر توصیه ای در مورد بهتر کردن رزومه و یا هر راهنمایی دیگه ای که محبت کنید ممنون می شم
    البته برام مهم نیست که مجبور شم برم دوباره مستر بخونم بعد ترنسفر کنم یا همون مستقیم برا PHD اپلای بگیرم
    فقط فاند کامل برام مهمه

دانشگاه کارشناسی : سراسری تبریز
    معدل کارشناسی :12.58
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسی برق
    دانشگاه کارشناسی ارشد :دانشگاه آزاد تبریز
    معدل کارشناسی ارشد تا به اینجا :17.34 بدون پایان نامه
    تعداد مقالات : 2 تا داخلی و 2 تا ISI
    تعداد توصیه نامه: فعلا ندارم
    نمره زبان انگلیسی TOEFL 114 GRE V:161 Q:158 w:4
    اول معدل کارشناسی تون رو با دقت به سیستم 0-4 تبدیل کنید ببینید حداقل معدل یعنی 3 رو میارید یا نه. اگه نه دنبال دانشگاه هایی باشید که معدل کارشناسی شما رو قبول می کنن. در مرحله بعد تنها نیاز دارید که نمره کوانت رو به 170 برسونید. در این حالت و درصورتی که دانشگاه مربوطه معدل کارشناسی شما رو بپذیره وضعیت شما خوب هست و خیلی شانس دارید. بقیه رزومه شما نقاط قوت زیادی داره و به امید خدا نتیجه خواهید گرفت.

نقل قول نوشته اصلی توسط ucb نمایش پست ها
    اول معدل کارشناسی تون رو با دقت به سیستم 0-4 تبدیل کنید ببینید حداقل معدل یعنی 3 رو میارید یا نه. اگه نه دنبال دانشگاه هایی باشید که معدل کارشناسی شما رو قبول می کنن. در مرحله بعد تنها نیاز دارید که نمره کوانت رو به 170 برسونید. در این حالت و درصورتی که دانشگاه مربوطه معدل کارشناسی شما رو بپذیره وضعیت شما خوب هست و خیلی شانس دارید. بقیه رزومه شما نقاط قوت زیادی داره و به امید خدا نتیجه خواهید گرفت.
    بسیار ممنونم بابت راهنماییتون
    چون من برا سال بعد می خوام اپلای کنم حدود یه سال وقت دارم برا ترمیم رزومه
    می خواستم ببینم به جز GRE رو چی تمرکز کنم که بتونم برا top 100 شانس بیشتری داشته باشم ؟
    ( یه دونه مقاله هم برا داوری دارم ) در ضمن اگر امکانش باشه نظرتون رو در مورد master or phd هم اگه بفرمایین ممنون می شم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haydar نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    اگر بتونید دوباره آزمون جی آر ای بدید و نمره بهتری بدست بیارید (315 به بالا) به احتمال خیلی زیاد می تونید از رتبه های 40 تا 60 پذیرش بگیرید (اگر بالای 320 بگیرید احتمالاً 30-40 هم می تونید پذیرش و فاند داشته باشید) ولی در حال حاضر من رتبه مطمئنی بهتر از 70 نمی تونم بهتون پیشنهاد کنم ، با این حال اگر می تونید برای بیش از 5-6 مورد اقدام کنید حتماً یکی دو مورد 50-70 هم در گزینه هاتون قرار بدید ...
    موفق باشید
    سلام
    به نظرتون اگه جی آر ای 315 بیارم رتبه های 40 تا 60 بهم فاند هم بدن یا فقط پذیرش ؟ چون فاند برای من خیلی مهمه میخوام یه جا باشه که حتما بهم فاند بدن

با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedbaghali64 نمایش پست ها
    بسیار ممنونم بابت راهنماییتون
    چون من برا سال بعد می خوام اپلای کنم حدود یه سال وقت دارم برا ترمیم رزومه
    می خواستم ببینم به جز GRE رو چی تمرکز کنم که بتونم برا top 100 شانس بیشتری داشته باشم ؟
    ( یه دونه مقاله هم برا داوری دارم ) در ضمن اگر امکانش باشه نظرتون رو در مورد master or phd هم اگه بفرمایین ممنون می شم
    باید بچه های رشته برق تایید کنن ولی به نظر من جی آر ای سابجکت ریاضی میتونه معدل کارشناسی رو تا حدود خوبی جبران کنه و از مقاله مهمتره ولی مقاله رو هم جدی بگیرید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)