صفحه 355 از 359 نخستنخست ... 255305345346347348349350351352353354355356357358359 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,541 تا 3,550 , از مجموع 3587

موضوع: شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاده شود)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial and Systems Engineering‏

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

سلام به همه دوستان

مهندسی صنایع-صنایع
    معدل لیسانس :15.76بجنورد
    معدل ارشد :17.98 تربیت معلم
    GRE : وربال:142، کوانت:162، رایتینگ:3
    تافل:103
    2 مقاله ISI
    1 مقاله کنفرانس داخلی

دانشگاه های مقصد :
    Arizona state university,
    VIRGINIA POLY INST STATE UNIV ,
    Auburn University
    ,Texas A&M,
    North Carolina State University
    Oklahama state University
    University of North Carolina at Charlotte
    University of Iowa

لطفا نظرتون رو درباره پذیرش با فاند بفرمایید
    با تشکر

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش و بورس از دانشگاههای آمریکا برای Fall 2014 (از الگوی پست اول استفاد

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    نمرۀ قابل توجه در GRE سابجکت ریاضی خصوصاً توی دانشگاه های تاپ حائز اهمیت هست و من خودم دیدم که توصیه شده دانشجوی اینترنشنال، این نمره رو هم ارائه بده بهتره. برای گرفتن پذیرش و جلب نظر کمیتۀ تصمیم گیر، احتمالاً GRE سابجکت، وزن بیشتری از مقالۀ ISI داره؛ اما برای گرفتن فاند RA که معمولاً نیاز به جلب نظر استاد داره، احتمالاً مقالۀ معتبر ISI وزن بیشتری داره.

در کل، نمیشه گفت که کدوم مهمتر هست؛ باید دید که هدف از GRE سابجکت چیه. اگر جبران معدل کارشناسی مورد نظر باشه، مقالۀ ISI کار خاصی نمیتونه بکنه و GRE سابجکت مهمتره.

پیشنهاد: با توجه به 4 مقالۀ موجود و یک مقالۀ در حال داوری، به نظر میاد دیگه نیاز جدی به مقاله نداشته باشید و بجاش، تکرار GRE جنرال به قصد گرفتن نمرۀ حداکثر از کوانت و دادن GRE سابجکت ریاضی و تلاش برای گرفتن نمره ای حدودای 900، میتونه تلاش مؤثری باشه برای بالا بردن شانس پذیرش و فاند از دانشگاه های رنک زیر 100.
    ممنون از بابت وقتی که گذاشتین
    فقط یه سوال دارم
    من که رشته ام برقه آیا با GREسابجکت ریاضی می تونم کمبود معدل لیسانسم رو جبران کنم ؟
    رشته ما که جی آر ای سابجکت نداره

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedbaghali64 نمایش پست ها
    ممنون از بابت وقتی که گذاشتین
    فقط یه سوال دارم
    من که رشته ام برقه آیا با GREسابجکت ریاضی می تونم کمبود معدل لیسانسم رو جبران کنم ؟
    رشته ما که جی آر ای سابجکت نداره
    صحبت سر جبران معدل نیست؛ هیچ چیزی نمیتونه باعث جبران معدل بشه. در واقع، بهتر اینه که بگیم باید رزومۀ فرد متقاضی، وزین باشه؛ البته این وزین بودن هم برای هر دانشگاه و دپارتمانی، یک جور خاصی تعریف میشه و لزوماً قابل تعمیم نیست.

زمانی که معدل لیسانس و نمرۀ زبان و GRE در حد خوبی وجود داره، وزن رزومه در حد قابل قبولی هست. زمانی که معدل موجود نمیتونه وزن لازم رو به رزومه بده تا شانس گرفتن پذیرش بالا بره، متقاضی باید یا توقع خودش رو تا حد رزومۀ موجودش پایین بیاره، یا اینکه باید با ابزارهای معتبر و مورد قبول دیگری وزن رزومۀ خودش رو بالا ببره. یکی از این آیتم های معتبر و مؤثر در بالا بردن وزن رزومۀ بچه های مهندسی، GRE سابجکت ریاضی هست.

نکتۀ قابل توجه اینکه برای اپلای کردن به دانشگاه های تاپ، تنها داشتن معدل و نمرۀ زبان و GRE جنرال خوب، ممکنه نتونه تضمین کنندۀ پذیرش فول فاند باشه؛ دلیلش هم قدرت رزومۀ رقباست و نه لزوماً سخت گیری دپارتمان ها. بنابراین، GRE سابجکت ریاضی میتونه ابزار قابل قبولی برای بالا بردن قدرت رقابت دانشجوهای مهندسی با رقبای بین المللی باشه؛ چه برای بالا بردن پذیرش از دانشگاه های تاپ و چه برای جبران کاهش وزن رزومه ناشی از معدل نه چندان قوی مقطع لیسانس.

نکتۀ دیگری هم که لازمه گفته بشه، این هست که هر چقدر نمرۀ تافل و GRE جنرال و سابجکت یک فرد، بالا باشه، باز هم ممکنه در رقابت با رقبای قدرتمند بین المللی برای گرفتن پذیرش فول فاند از دانشگاه های تاپ، موفقیتی حاصل نشه؛ بنابراین، این تلاش ها فقط برای بالا بردن شانس فرد متقاضی هست و تضمین 100 درصدی نمیده. هر چند که میتونه باعث افزایش قابل توجه شانس متقاضی بشه.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

سلام.خسته نباشید

1- مهندسی مکانیک سیالات+دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز+معدل کل17.3(معدل74 واحد آخر18.3)
    3- تافل92
    5- 1عدد کنفرانس داخلی به صورت انگلیسی که در ساینس دایرکت ایندکس شده
    6- سن 22
    7- دانشگاه های کانادا و آمریکا
    8- فقط فول فاند
    لطفا بفرمایید شانسم چقدره که تصمیم بگیرم برای ارشد داخل بخونم یا...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    به نظر من اصلاً پولت رو تو delaware حروم نکن!
    بقیه رو داری...
    شانس فاند از IIT خیلی کمه چون وضعشون خوب نیست!

اگر زمینه کاری هم می گفتید بهتر می تونستم بگم بهتون... مثلاً A&M برای کنترل خیلی استاد داره ولی NE فقط یکی دو تا داره... به نظرم چند تا دانشگاه خوب دیگه بزنید
    ممنون
    Delaware از چه نظر پول حروم کردنه؟ سطحش یا این که فاند نمیدن؟
    زمینه کاری من بیشتر متریال و بایو هست.
    دیگه چه دانشگاه هایی اپلای کنم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط goodlouce نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

مهندسی صنایع-صنایع
    2 مقاله ISI
    1 مقاله کنفرانس داخلی

دانشگاه های مقصد :
    Auburn University
    ,Texas A&M,
    University of Iowa

با تشکر
    خوب شما منطقی اپلای کردید یعنی از دانشگاه هایی مثل Virginia Tech که به احتمال خیلی زیاد ریجکت میشید تا دانشگاه هایی که به احتمال خیلی زیاد اکسپت میشید رو اپلای کردید. به نظر من همونطور که گفتم روی VT خیلی حساب نکنید ولی کار خوبی کردید که کمی هم بلند پروازی کردید (بعدا دلتون نمیسوزه!). برای بقیه هم شانس شما به ترتیب زیر هستش از بالاترین شانس تا پایین ترین شانس:

1) Oklahama state University
    2)
    3)
    Texas A&M
    4) North Carolina State University
    5)
    Auburn University
    6) Arizona state university
    7) University of Iowa
    8)
    Virginia Tech

متاسفانه این احتمال هست که پذیرش فول فاند نگیرید مگر اینکه استادی پیدا بشه که توی زمینه کاری اون شما مقاله ISI دارید. دلیل شانس کم فاند شما نمره غیر رقابتی GRE و تا حدی معدل کارشناسی غیر رقابتی هستش. کافی بود که نمره GRE شما بصورت V:+155, Q:+168, AW:+3.5 میشد تا بگم که داستان متفاوت میشه و کلاً دست پایین اپلای کردید! اگه دانشگاه های فوق رو بدون نظر استاد اپلای کردید باز هم امید به خدا ان شاء الله پذیرش فول فاند از بعضیاش میگیرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط goodlouce نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان

مهندسی صنایع-صنایع
    2 مقاله ISI
    1 مقاله کنفرانس داخلی

دانشگاه های مقصد :
    Auburn University
    ,Texas A&M,
    University of Iowa

با تشکر
    این دوتا قطعیه
    Arizona state university

این هم احتمالش زیاده

Texas A&M

بقیه رو نمیدونم

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsentalebi نمایش پست ها
    با سلام و تشکر بابت وقتی که به بنده اختصاص می دید.
    ارشد شیمی آلی از دانشگاه شیراز 14.5
    لیسانس شیمی: دانشگاه شیراز 13.63
    2 مقاله ISI به impact factor 3
    IELTS 6.5 w:6 l:5.5 r:7 s :6.5
    3 توصیه نامه عالی
    GRE: 299, v:145 q:154 w: 2.5
    دانشگاه ها:
    Texas san Antonio, north texas, texas Arlington, Houston, Georgia state , Illinois tech, Cincinnati, Umass Amherst, meryland Baltimore county, Rochester,

پیشاپیش ازتون واقعا ممنونم.
    ببین دختردایی من از Umass Amherst با این GRE پذیرش ارشد بی فاند گرفت. بوستون شهر گرونیه و میدونم اوائل ماهی 10 میلیون براش میفرستادن. ولی TA یا RA شد بعد یه دو ترم. الان کمتر پول میفرستن واسش. به نظرم برای دانشگاهی مثل Clarkson و یوتا استیت اقدام کن که کمتر متقاضی داره و شانست میره بالا. شهراشون هم ارزون هست. خودم هم این دوتا رو زدم واسه دکتری عمران.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط rmn_990 نمایش پست ها
    سلام.خسته نباشید

1- مهندسی مکانیک سیالات+دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز+معدل کل17.3(معدل74 واحد آخر18.3)
    3- تافل92
    5- 1عدد کنفرانس داخلی به صورت انگلیسی که در ساینس دایرکت ایندکس شده
    6- سن 22
    7- دانشگاه های کانادا و آمریکا
    8- فقط فول فاند
    لطفا بفرمایید شانسم چقدره که تصمیم بگیرم برای ارشد داخل بخونم یا...
    معدلتون قابل قبول هست و حتی میتونید برای دکترای مستقیم هم اقدام کنید.
    نمرۀ تافل مناسبی دارید.
    رکورد مقالات چندان چشمگیری ندارید؛ هر چند که برای فارغ التحصیل مقطع لیسانس، یک مقاله هم بد نیست.

متأسفانه بدون نمرۀ GRE، بخش اعظم شانس امریکا از بین میره.

برای گرفتن پذیرش فول فاند مقطع ارشد، نیاز به رزومۀ وزین تری دارید. در حال حاضر نمرۀ GRE ندارید و کلاً شانس امریکا خیلی ضعیف هست. پیشنهاد میکنم که برای نمرۀ GRE مجموع 315 تا 320 تلاش کنید و در صورت امکان، برای گرفتن نمرۀ 100 تافل هم اقدام کنید. در اون صورت میتونید حتی امیدوار به گرفتن پذیرش با فاند برای مقطع دکتری مستقیم از دانشگاه رنک زیر 100 باشید.

چاپ مجدد حداقل یک مقالۀ بین المللی معتبر هم میتونه برای رایزنی با استاد و گرفتن فاند RA کمکتون کنه.

در مورد کانادا هم این تاپیک جای توضیح دادن نیست و باید در تاپیک مربوطه، بپرسید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

سلام دوستان با این رزومه چه دانشگاه های خوبی رو آفر میدید
    دانشگاه صنعت نفت مهندسی شیمی معدل کارشناسی 17.5
    تافل 95
    جی آر ای 1200
    6 مقاله آی اس آی با ایمپکت بالای 2 (دو مورد اسم اول)
    در ضمن برا بعد سربازیم میخوام اقدام کنم fall2015
    مرسی از کمکتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)