من در قسمت نتایج پذیرش نتایج خودم رو در رابطه با VT نوشتم. تجربه به من نشون داد در VT مهمترین کلید پذیرش علاقه یک استاد به Profile شماست . .
من در قسمت نتایج پذیرش نتایج خودم رو در رابطه با VT نوشتم. تجربه به من نشون داد در VT مهمترین کلید پذیرش علاقه یک استاد به Profile شماست . .
كسي امسال عازم Virginia Tech هست؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من از دانشگاهی با نام college of william and mary در ویرجینیا، شهر williamsburg پذیرش دارم. آیا از شما دوستان کسی اطلاعی در مورد این دانشگاه داره. فکر کردم شاید دوستانی که در ویرجینیا زندگی میکنن ممکنه اطلاعاتی در مورد این دانشگاه داشته باشند. ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیار من هم بذارین.
سلام دوستان
شرایط من ایناست من میتونم برای MS or Ph.D اقدام کنم و فاند هم بگیرم یه نظری بندازید این دانشگاه برای من خوبه؟ اصلا اقدام بکنم یا هیچ امیدی هست؟
( اصلا بنظر شما مستقیم برای PhD اقدام کنم بهتر نیست؟ راحتتر بم فاند نمیدند?
GPA=15.65
Azadl islamic University
Civil engineering
من برای fall 2011میخوام اقدام کنم و احتمال زیاد یکی مقاله تا اون موقع میدم(شاید دو تا) احتمالا کنفرانس های داخلیه ولی سعی میکنم تو منفرانس های بین اللمللی هم بزور ببرمش!!
TOEFL & GRE دو ماه دیکه امتحان دارم تو نوامبر و دارم توپ میخونم که همون طور گفتی بالای 90و1100 بیارمشون
مهمترین سوال من اینه شما که اونجایی خبر از وضیعت مالی دانشگاه تو سال 2011 برای fall نداری چه جوریه؟ استادا راحت فاند میدن؟
سلام
اگه کسی در شهر ویرجینیا فک و فامیلی داشته باشد ، احتمال پذیرشش بیشتر میشه یا نه؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و به آن ایمان دارند
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
سلام
ایران نیست که همه چیز بر اساس آشنا و پار تی باشه.
پذیرش یک رقابت علمی است و آنچه مهم است سابقه علمی شما ودیگر هیچ
البته،شما اگر دوست و آشنایی در اونجا داشته باشید که در اون دانشگاه و بخصوص رشته شما درس بخونه یا اونجا استاد باشه ممکنه بتونه اطلاعاتی در اختیار شما بگذاره. که اینجور اطلاعات رو شما میتونید از سایت دانشگاه و بچه های همین سایت هم کسب کنید.
موفق باشید.
هیچ به فردا نیاندیش!!..فردا اندیشه ای برای خود دارد!!..رنج هر روز برای آن روز کافی است!!..
سلام
کسی میدونه طبق آخرین اطلاعات در این دانشگاه چه رشته هایی در چه مقاطعی تحصیل میشه؟
برای رشته ی مکانیک دکترا و فوق دکترا هم وجود داره ؟
کسی میدونه هزینه زدگی و تحصیل توی این دانشگاه برای مستر چقدر میشه؟
سالی چقدر باید هزینه کنیم.
اگر هیچ وقت شکست نخوردهاید، بدانید که به اندازه کافی تلاش نکردهاید.(کپی امضائ بابک)
سلام
من ليسانس مكانيك تبريز با معدل 14.85
فوق ليسانس دانشگاه تهران با معدل 17.25
تافل 93
gre 1150(البته دوباره ابان شركت ميكنم اينبار بايد نمره بهتري بيارم.)
يك مقاله ISI
مي خواهم براي اپلاي اقدام كنم اما نميدونم رزومم در حد چه دانشگاهي هستش. اصلا ميتونم براي داتشگاهي در حد ويرجيناتك شانس داشته باشم يا نه؟
ممنون از پاسختون
سلام
من با یکی از استادای VT مکاتبه داشتم که شدیدا منو تشویق به اپلای کرد. بعد از اینکه اپلای کردم بهش گفتم آ قا ما اپلای کردیم خلاصه هوای منو داشته باش.
حالا جواب داده من عضو کمیته پذیرش نیستم و بعد از تصمیم اونا من هم نتیجه رو خواهم دید. حالا به نظر شما این چه معنی می تونه داشته باشه؟؟؟؟؟!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)