یوزر: refigh60
مصاحبه: 14 می 2013 - ریجکت: 28 اکتبر 2013
محل ضربت خوردن: دوبی
شرایط: لیسانس و فوق لیسانس کامپیوتر سخت افزار از دانشگاه تهران و شریف بودن. تو مصاحبه بهشون یه گیری داده بوده که رمزنگاری کار کردی؟ اینجا . سابقه کاری حساس از شرکت خصوصی بدنام داشته. پیپر نداشته حتی یه دونه! به همکاریش با دانشگاه شریف حساس بوده و گیر داده چرا انقدر لوگوی دانشگاه رو به کار بردی؟ چند بار پرسیده که TA بودی یا استاد هم بودی... و حساسیت نشون داده خود ایشون فکر می کنند که به خاطر دستگیری یکی از اساتید بوده... اینجا ولی به نظر من دلیلش نکته زیره:
نکته هایزنبرگی: سه نفر از دوستان شریفی که رفته بودن مصاحبه دوبی و دو تاشون با آفیسر سبزه رو بودن و یکیشون با بلونده... که با refigh60 میشن 4 نفر به شخص به من با زبان های مختلف گفتن که آفیسر رو مسئله همکاری با دانشگاه شریف حساس شده. مثلاً یکیشون گفت آفیسر انقدر بی سواد بود که گفت TA بودی؟ من که گفتم آره گفتش رو چی تحقیق می کردی زمان TA بودنت. که این دوستمون گفتن اصلاً نمی دونند TA چیه RA چیه. بعد یکی دیگه گفت که من TA بودم و گیر داد فقط TA بودی یا تحقیق هم می کردی؟! به نفر بعدی هم به طور مشابه گیر دادند... البته این 3 نفر کلییر شدند چون فقط TA بودند و البته بیشترین گیر سر اینه که استخدام نباشی و به قولی استاد شریف نباشی و به غیر از دانشجویی، تحقیقات مرتبط با تز و حل تمرین کاری نکرده باشی!! خلاصه این تجربه منه. دلیلش هم اینه که دانشگاه شریف تحریمه. اگر از دانشگاه تحریمی تشریف میبرید تو رزومه خیلی رو اسم دانشگاه مانور ندید و یه جوری نشون بدید که درس خوندید و اومدید بیرون.
ادامه شرایط: از نکات منفی دیگه ای که اشاره شده بوده: پردازش صوت
که در TAL عنوان شده. 7 سال سابقه کارش مخابراتی بوده و استاد شریفش هم رئیسش بوده که آفیسر گیرکی داد بوده! اینجا تمام شرایط رو از زبان خودشون بشنوید: اینجا اینم متن مصاحبه: اینجا
بررسی هایزنبرگی: گرچه همه موارد تا بدین جا کیس رو تا حدود زیاد حساس می کنه. ولی اگر دقت کنید به غیر از مورد پردازش صداز تا به حال کسی با این مشخصات 212 نخورده بوده. حالا نکته اینجاست که
استاد آینده ایشون فاند های دفاعی و حساس زیاد داشتن. چند نمونه: دارپا که فاند های عجیب قریب و حساس زیاد داره و اون "د" اولش از همون دیفنس میاد. شرکت هوافضایی لاکهید مارتین که 100% نظامیه. چندید national lab خیلی خفن. national lab ها خیلی حساسند و حتی اگر در آینده کسی هم سیتیزن آمریکا بشه باز محدودیت هایی برای کار در اونجاها وجود داره. مرکز تجهیزات جنگی زیر آب نیرو دریایی. در این حد بگم که ناسا غیر حساسه بوده. زمینه های کاری استاد فضایی و هسته ای هم بوده و کلاً خطری بوده و خدا رحم کرده که به ایشون ویزای گوانتانامو ندادند.
سوال از هایزنبرگ: آقا چه ربطی داره؟ از کجا مطمئنی به خاطر این موضوع بوده؟ اصلاً مگه به استاد هم کار دارند؟
جواب هایزنبرگی: بله که چک می کنند. یکی از کاربرهای دیگه که کیسشون کاملاً غیر حساس بوده از همین استاد همزمان با refigh60 پذیرش داشتند و دقیقاً با همین بند رد شدند که در پایین می خونید. فعلاً مقدماتش رو اینجا بخونید:
اینجا
محتمل ترین دلیل ریجکت: دلیل اصلی دسترسی استاد به فاند ها و پروژهای دفاعی و نظامی و فعالیت در زمینه های فوق خطرناک. دلایل فرعی احتمالاً رمز نگاری و پردازش صدا.
====================
یوزر: ali_kiani
مصاحبه:
3 جون 2013 -
ریجکت:
6 نوامبر 2013
شرایط: زمینه کاری ایشون FPGA بوده و با همون استاد refigh60 که حساس بوده کار می کردند. ایشون TA بودند و اگر اشتباه نکنم گفتن که RP رو خودشون به آفیسر دادن و نخواسته بوده... ممکنه اشتباه کنم. تایید کردند که استاد کار هوافضایی و هسته ای میکرده:
اینجا
بررسی هایزنبرگی: گرچه بالا گفته بودم بازم میگم برای تاکید که جا نیافته. استاد آینده ایشون فاند های دفاعی و حساس زیاد داشتن. چند نمونه: دارپا که فاند های عجیب قریب و حساس زیاد داره و اون "د" اولش از همون دیفنس میاد. شرکت هوافضایی لاکهید مارتین که 100% نظامیه. چندید national lab خیلی خفن. national lab ها خیلی حساسند و حتی اگر در آینده کسی هم سیتیزن آمریکا بشه باز محدودیت هایی برای کار در اونجاها وجود داره. مرکز تجهیزات جنگی زیر آب نیرو دریایی. در این حد بگم که ناسا غیر حساسه بوده. زمینه های کاری استاد فضایی و هسته ای هم بوده و کلاً خطری بوده. ممکن بوده اگر RP رو نمیدادند با توجه به TA بودن و این که دوبی اگر TA باشی گیری به RP نمیده و فکر می کنه که هنوز تز تعریف نشده.... ممکن بود کلییر بشن.
محتمل ترین دلیل ریجکت: دلیل اصلی دسترسی استاد به فاند ها و پروژهای دفاعی و نظامی و فعالیت در زمینه های فوق خطرناک.
====================
یوزر: material63
مصاحبه: جون 2013 -
ریجکت: 27 دسامبر 2013
محل ضربت خوردن: آنکارا
شرایط: لیسانس و فوق لیسانس موادی بودند و میرفتن مکانیک. 2 تا ISI داشتند.
اینجا . سوال 16 رو نتونستند برای آنکارا جور کنند و خودشون RP نوشتند. فاند نداشتند. از دو جا شنیدم که کارشون
نانو بوده. اگر جوابی گرفتم ازشون آپدیت می کنم.
محتمل ترین دلیل ریجکت: زمینه کاری موادی - نانو
====================
یوزر: Javadfadaie
مصاحبه: 18 جون 2013 - ریجکت: 24 دسامبر 2013
محل ضربت خوردن: آنکارا
شرایط: لیسانس و فوق لیسانس ریاضی محض بودن میرفتن دکتری برق. مصاحبه با خانم مو مشکی چشم آبی بوده. زمینه کاری اینجاشون حل معادله ریاضی شبه بنچ مارک (که حساس هم نبوده اصلاً) با استفاده از کنترل بهینه بوده (بازم اصلاً حساس نبوده). کارای استادشون در آمریکا هم خیلی خیلی خفن محضی بوده و بیشترش به درد کنترل روبات های swarm بوده. RP رو استاد به صورت کلی نوشته بوده و فقط 6 7 تا تاپیک کنترل توش عنوان شده بوده به این صورت: optimal control, adaptive control, robust control... و چیزی از این نوع ریسرچ نوشته نشده بوده. اگر صفحه استاد رو ببینید تعدادی مقاله راجع به navigation داشتش که خیل قدیمی بودند و بیشتر کارش network robotics & swarm & agents بوده. حالا سوالی که پیش میاد اینه که آیا کسی با این زمینه ها ریجکت شده تا الان؟! باید بگم از آمریکا نه! ولی از کانادا با ذکر حساسیت swarm ها ریجکت شده. از طرفی 3 الی 4 نفر هستند که طولانی مدت با این زمینه منتظر کلیرنس هستند. نکته نهایی اینه که فاند های این نوع ریسرچ معمولاً از طریق دارپا تامیین میشه که یه سازمان دفاعی و حساس هست. همه این در حد speculation باقی میمونه چون استاد هم سورس فاندینگش رو ننوشته. خودشون نظرشون این بوده که co-author های استاد خیلی خطرناک هستن الان و جاهای خفن و خطرناک کار می کنند. من که بررسی کردم دیدم دانشجو های 10 سال پیشش بودن که سر از جاهای خطری در آوردن بعید می دونم این بوده باشه... اگر بوده باشه واقعاً در حق ایشون ظلم شده. سابقه کار و سربازی هم نداشتند.
توصیه هایزنبرگی: به دوستانی که امسال چندین آفر دارند و یکیش هم در رابطه با swarm ها حتی در حد الگوریتم هست پیشنهاد میشه ریسک نکنند.
محتمل ترین دلیل ریجکت: نامشخص، مگر این که زمینه swarm robotics و multi agents ها حساس شده باشه
====================
یوزر: faredu
مصاحبه: 19 می 2013 - ریجکت: 4 نوامبر 2013
شرایط: مکانیک. بقیه نا مشخص. منبع جدول دوبی!
محتمل ترین دلیل ریجکت: نامشخص
====================
یوزر: esipelase
مصاحبه اول: 13 جون 2013 - ریجکت: 4 نوامبر 2013
شرایط: لیسانس و فوق لیسانس مواد متالوژِی با 5 مقاله نانو: اینجا
مصاحبه دوم: 5 دسامبر 2013
شرایط: مطمئن نیستم. شاید اشتباه کنم! ولی فکر کنم بهشون مسج دادم و به من گفتن که آفیسر گفته چون با همون شرایط قبلی اومدی واشنگتن پرونده ات رو درست حسابی بررسی نمی کنه. متاسفانه من مسج هام رو پاک کردم و مطمئن نیستم اما قویاً احتمال میدم که این جواب رو داده باشن بهم. اینجا هم گفتن.
محتمل ترین دلیل ریجکت: زمینه کاری موادی - نانو
====================
یوزر: payam007
مصاحبه: 18 جون 2013 - ریجکت: 4 نوامبر 2013
شرایط: مشخص نیست ولی نساجی میرفتن. یکی از دوستان می گفتن که نساجی ها هم کارای موادی و پلیمری می کنند. مشخص نیست ولی. منبع جدول دوبی.
محتمل ترین دلیل ریجکت: احتمال داره کارشون موادی بوده باشه.
====================
یوزر: alibeatefe
مصاحبه: 2 جولای 2013 - ریجکت: 18 دسامبر 2013
شرایط: قبلاً هم 212 خورده بودند. منبع جدول دوبی.
محتمل ترین دلیل ریجکت: کاملاً نامعلوم
====================
یوزر: k_mehdi
مصاحبه: 24 جولای 2013 - ریجکت: 17 دسامبر 2013
شرایط: در لیسانس گرایش نداشتند فوق رو هم thermo fluid اقدام کرده بودند. مقاله نداشتند و دروس اختیاری لیسانس هم بیشتر CFD بوده. تماس گرفتم. به محض گرفتن جواب آپدیت می کنم. علایق هم بیشتر انتقال حرارت عنوان شده بوده. RP و استاد هم نداشتند.
محتمل ترین دلیل ریجکت: کاملاً نامعلوم
علاقه مندی ها (Bookmarks)