سلام من میخواستم بدونم اگه از یه دانشگاه بتونم پذیرش بگیرم و برای خروج وثیقه بذارم مدرک کارشناسی من آزاد میشه که بتونم از ایران خارجش کنم یا نه؟
و بدونم مراحل آزاد سازی مدرکم چیه و آیا توی اون کشور میشه هم درس بخونم هم کار کنم؟
سلام من میخواستم بدونم اگه از یه دانشگاه بتونم پذیرش بگیرم و برای خروج وثیقه بذارم مدرک کارشناسی من آزاد میشه که بتونم از ایران خارجش کنم یا نه؟
و بدونم مراحل آزاد سازی مدرکم چیه و آیا توی اون کشور میشه هم درس بخونم هم کار کنم؟
ویرایش توسط westbound : February 10th, 2014 در ساعت 09:10 PM دلیل: کامل نبودن سوال
خروج از کشور مشمولین | تعرفههای وثیقه | سامانه سجاد (نشا) | سامانه میخک (تاک)
روند دریافت معافیت حین خدمت (بیشتر) | آیین نامه معافیت های نظام وظیفه - مصوب 10 مرداد 1392 | کتاب قانون نظام وظیفه
لطفا پیام خصوصی ارسال نفرمایید.
لطفا راهنمایی کنین که مراحل آزاد شدن مدرک چطوری هستش و آیا من میتونم توی اون کشور با مدرکم هم درس بخونم هم کار کنم؟
دوست عزیز این موضوع پیشتر بارها توضیح داده شده، با مراجعه به تاپیک مرتبط (اینجا) و مطالعه ی مطالب ارسال شده پاسختون رو خواهید یافت.
روند دریافت معافیت حین خدمت (بیشتر) | آیین نامه معافیت های نظام وظیفه - مصوب 10 مرداد 1392 | کتاب قانون نظام وظیفه
معذرت میخوام یه سوال دیگه که دارم اینه که آیا میتونم بدون اینکه از جایی پذیرش بگیرم، وثیقه بذارمو مدرکمو آزاد کنم و برای کار به کشور خارجی برم؟
خوب من قصد دارم که به آلمان برم ولی اگه دانشجو باشم نمیتونم بیش تر از 180 نیم روز کار دانشجویی انجام بدم که اونم جوابگوی مخارج نیست و اگه نتونم کار کنم نمیتونم ماهی 800 یورو را به دانشگاه پرداخت کنم . از کجا میتونم بپرسم که امکان داره با وثیقه بدون پذیرش مدرکمو آزاد کنمو خارج بشم؟
تهران، میدان فردوسی، ابتدای خیابان فرصت، اداره اعزام با هزینه ی شخصی (باجه رسیدگی به امور نظام وظیفه)
شماره تماس: http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...contact_us.jsp
یه سوال
من که میخوام پذیرش بگیرم باید اصل مدرکمو ترجمه کنم؟ خوب اگه اصل مدرکمو داشته باشم که وثیقه نمیخوام و اگه برای وثیقه حتما پذیرش میخواد و اگه بازم برای پذیرش مدرک میخواد که این خودش یه سیکل معیوب تکراری میشه که!!!
چطور میشه با نداشتن اصل مدرک پذیرش گرفت که بعدش بشه وثیقه بذارم که مدرکمو بدن؟
فقط با یه گواهی فارغ التحصیلی موقت و ریز نمرات میشه پذیرش گرفت؟
سلام
من یه سوال در مورد وثیقه داشتم، آیا همون شرایط قبلی شامل 15 میلیون وثیقه و 2 میلیون اضافه جهت گرفتن سود بر قرار هست ؟ و این که بانک مورد نظر هر بانکی میتونه باشه یا نه؟
چون من از یکی از بانکای خوصوصی که پرسیدم گفتن قبلا میدادیم، جدیدن نظام وظیفه فقط تو بانک قوامین قبول می کنه و سودم نمده!
من نمی دونم این حرف درسته یا نه ؟ اگر کسی خبر داره ممنون میشم توضیح بدین.
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)