صفحه 142 از 188 نخستنخست ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 1880

موضوع: وثیقه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : وثیقه

سلام من میخواستم بدونم اگه از یه دانشگاه بتونم پذیرش بگیرم و برای خروج وثیقه بذارم مدرک کارشناسی من آزاد میشه که بتونم از ایران خارجش کنم یا نه؟
    و بدونم مراحل آزاد سازی مدرکم چیه و آیا توی اون کشور میشه هم درس بخونم هم کار کنم؟
    ویرایش توسط westbound : February 10th, 2014 در ساعت 09:10 PM دلیل: کامل نبودن سوال

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط westbound نمایش پست ها
    سلام من میخواستم بدونم اگه از یه دانشگاه بتونم پذیرش بگیرم و برای خروج وثیقه بذارم مدرک کارشناسی من آزاد میشه که بتونم از ایران خارجش کنم یا نه؟
    بله .

Junior Member

لطفا راهنمایی کنین که مراحل آزاد شدن مدرک چطوری هستش و آیا من میتونم توی اون کشور با مدرکم هم درس بخونم هم کار کنم؟

Local Moderator

لطفا راهنمایی کنین که مراحل آزاد شدن مدرک چطوری هستش و آیا من میتونم توی اون کشور با مدرکم هم درس بخونم هم کار کنم؟
    دوست عزیز این موضوع پیشتر بارها توضیح داده شده، با مراجعه به تاپیک مرتبط (اینجا) و مطالعه ی مطالب ارسال شده پاسختون رو خواهید یافت.

Junior Member

معذرت میخوام یه سوال دیگه که دارم اینه که آیا میتونم بدون اینکه از جایی پذیرش بگیرم، وثیقه بذارمو مدرکمو آزاد کنم و برای کار به کشور خارجی برم؟

Local Moderator

معذرت میخوام یه سوال دیگه که دارم اینه که آیا میتونم بدون اینکه از جایی پذیرش بگیرم، وثیقه بذارمو مدرکمو آزاد کنم و برای کار به کشور خارجی برم؟
    فکر نمیکنم بدون پذیرش این کار شدنی باشه.
    با سپردن وثیقه میتونید از کشور خارج بشید ولی گرفتن مدرک نیاز داره که یا معافیت تحصیلی داشته یا سرباز باشید.
    باز هم صبر کنید شاید کسی پاسخ دقیق تری داشته باشه، من به پاسخی که دادم 100% مطمئن نیستم.

Junior Member

خوب من قصد دارم که به آلمان برم ولی اگه دانشجو باشم نمیتونم بیش تر از 180 نیم روز کار دانشجویی انجام بدم که اونم جوابگوی مخارج نیست و اگه نتونم کار کنم نمیتونم ماهی 800 یورو را به دانشگاه پرداخت کنم . از کجا میتونم بپرسم که امکان داره با وثیقه بدون پذیرش مدرکمو آزاد کنمو خارج بشم؟

Local Moderator

خوب من قصد دارم که به آلمان برم ولی اگه دانشجو باشم نمیتونم بیش تر از 180 نیم روز کار دانشجویی انجام بدم که اونم جوابگوی مخارج نیست و اگه نتونم کار کنم نمیتونم ماهی 800 یورو را به دانشگاه پرداخت کنم . از کجا میتونم بپرسم که امکان داره با وثیقه بدون پذیرش مدرکمو آزاد کنمو خارج بشم؟
    تهران، میدان فردوسی، ابتدای خیابان فرصت، اداره اعزام با هزینه ی شخصی (باجه رسیدگی به امور نظام وظیفه)
    شماره تماس: http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...contact_us.jsp

Junior Member

یه سوال
    من که میخوام پذیرش بگیرم باید اصل مدرکمو ترجمه کنم؟ خوب اگه اصل مدرکمو داشته باشم که وثیقه نمیخوام و اگه برای وثیقه حتما پذیرش میخواد و اگه بازم برای پذیرش مدرک میخواد که این خودش یه سیکل معیوب تکراری میشه که!!!
    چطور میشه با نداشتن اصل مدرک پذیرش گرفت که بعدش بشه وثیقه بذارم که مدرکمو بدن؟
    فقط با یه گواهی فارغ التحصیلی موقت و ریز نمرات میشه پذیرش گرفت؟

Junior Member

سلام
    من یه سوال در مورد وثیقه داشتم، آیا همون شرایط قبلی شامل 15 میلیون وثیقه و 2 میلیون اضافه جهت گرفتن سود بر قرار هست ؟ و این که بانک مورد نظر هر بانکی میتونه باشه یا نه؟
    چون من از یکی از بانکای خوصوصی که پرسیدم گفتن قبلا میدادیم، جدیدن نظام وظیفه فقط تو بانک قوامین قبول می کنه و سودم نمده!
    من نمی دونم این حرف درسته یا نه ؟ اگر کسی خبر داره ممنون میشم توضیح بدین.
    مرسی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)