نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: تاپیک جامع مراحل گرفتن معافیت تحصیلی، گذاشتن وثیقه، گرفتن اجازه ی خروج و پاسپورت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Local Moderator

پیش فرض پاسخ : تاپیک جامع مراحل گرفتن معافیت تحصیلی، گذاشتن وثیقه، گرفتن اجازه ی خروج و پاسپو

توجه:

طبق تجربه ی اخیر یکی از دوستان که برای سپردن سند به عنوان وثیقه به چندین بانک مختلف در تهران و شهرستان مراجعه کرده بودند، متاسفانه باخبر شدیم بانکها از پذیرفتن وثیقه ی ملکی سرباز میزنند!
    هر چند که ظاهرا این موضوع هنوز فراگیر نشده و تجربیات سایر دوستان نشان از فراهم بودن این امکان داره.

شرح داستان رو از زبان خودشون بخونید:

نقل قول نوشته اصلی توسط madridista_ نمایش پست ها
    دوستان سلام!
    من اولین نامه معرفی وزارت علوم به نظام وظیفه رو گرفتم و بردم نظام وظیفه و برای ضمانت نامه بانکی برای یک شعبه ی بانک ملت (رییس شعبه آشنا بود قبلا باهاش صحبت کرده بودم گفت سند خونه قبول می کنن) نامه گرفتم و برگشتم ار تهران و امروز نامه رو بردم همون شعبه، ولی با سرپرستی که صحبت کردند بهم گفتن مثل اینکه قانون جدید همه ی بانک ها (اینو ممکنه پرونده باشه و برای همه بانک ها نباشه) هست که برای ضمانت نامه هایی که به نظام وظیفه مربوط هست فقط و فقط 100 درصد پول رو باید نقدی گزاشت تا ضمانت بدن!!! یعنی اینهمه تا تهران رفتم و نامه رو برای این شعبه آوردم هیچی به هیچی!
    منم فقظ سند خونه رو الان می تونم بزارم و نقدی نمی خوام بزارم. بعد از اون رفتم بانک ملی و صادرات و مسکن هم پرسیدم، همه گفتن الان چند وقتی هست که گفتن برای نظام وظیفه فقط نقدی قبول می شه..
    امروز شعبه مرکزی چند تا بانک رفتم همه جواب سر بالا دادن فردا هم میرم سرپرستی هاشون می پرسم ببینم چی میگن.
    من الان از سرپرستی بانک ملی تو استان گیلان میام. با رییس دایره معاملات بانک که مسئول ضمانت نامه های بانکی هست صحبت کردم.. خیلی واضح و با اطمینان برام توضیح داد که قضیه از این قراره:
    حدود 5 ماه پیش از بانک مرکزی برای همه ی بانک ها دستور اومده که ضمانت نامه های مربوط به نظام وظیفه رو فقط و فقط در قبال وجه نقد یا سپرده (مثلا سپرده های بلند مدت چندساله ای که از قبل داشته باشین) صادر می کنند و به هیچ وجه دیگه بعد از اومدن این قانون سند یا سفته قبول نمی کنند!

این چیزی بود که بنده به ایشون گفت و جوری که ایشون با اطمینان می گفت من دیگه امیدمو واسه سند گزاشتن از دست دادم. اگه حرفش درست باشه (که ظاهرا هست) دیگه هر مشمولی می خواد واسه تحصیل بره حتما از الان باید اون 15 تومن رو بده از الان بزاره.
    ظاهرا به خاطر درصد بالایی از این ضمانت نامه ها که آخرش ضبط شدن و رفتن تو حساب نظام وظیفه و اینکه دردسرش برای بانک ها بوده، دیگه بانک مرکزی خیال خودشون و همه بانک ها رو راحت کرده با این قانون.!
    خب امروز دیگه همه چی معلوم شد. اون بانک ملی شعبه خواجه نصیر رو رفتم امروز با رییس شعبه اقای معصومی هم صحبت کردم. ظاهرا مدتی هست که این قانون همه جا اجرا شده و دیگه نه بانک ها اجازه دارن جز وجه نقد یا سپرده بانکی ضمامت نامه برای نظام وظیفه بدن و نه نظام وظیفه سند قبول می کنه. یعنی کلا گزینه ی سند یا سفته توی بانک و همچنین سند توی خود نظام وظیفه حذف شده و هر کی می خواد بره رسما باید 15 میلیون تومان رو از همین الان بده و خلاص! توی هر شعبه ای هم هر کی بهتون گفت سند قبول می کنن تو بانک، باور نکنین چون احتمالا خبر ندارن از قانونی که بانک مرکزی به همه بانک ها داده و ازشون بخواین با سرپرستی تماس بگیره و بپرسه قبل اینکه به این امید اقدامی انجام بدین و مثل من دو بار پاشین بیاین تهران و بعدش هیچی به هیچی...

و این هم نمونه ای از یک تجربه ی موفق:
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1313 نمایش پست ها
    بنده خودم کمترز دو هفتست با سفته ضمانت نامه گرفتم و رفتم نظام وظیفه و هیچ مشکلی هم نبود. اون آقاهه تو بایگانی امور مالیشون فقط ازم پرسید "خودش تمدید میشه دیگه؟" منم تو متن بهش نشون دادم که قابل تمدید و معاف شدم.
    به طور کلی در زمان ارسال این مطلب وثیقه ها به شکل جدول موجود در لینک زیر هستند و بانک ها موظف به دریافت وثیقه های ملکی در موارد مشخص شده هستند:
    http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&...25&pageid=3073

طبق اخباری که جدیدا از دوستان به دست رسیده، گویا سپردن وثیقه ی ملکی 3 شرط مهم دارد:

نقل قول نوشته اصلی توسط arash7258 نمایش پست ها
    [...]
    1 شش دانگ باشه
    2 زراعی نباشه( مسکونی یا تجاری باشه)
    3 مشاع نباشه [...]
    ضمنا زمزمه هایی مبنی بر افزایش سقف وثیقه از 15 میلیون تومان به 20 میلیون تومان به گوش می رسد.
    هر چند که هنوز در وب سایت اصلی نظام وظیفه مبلغ 15 میلیون تومان درج شده است ولی گزارش ها حاکی از اجرایی شدن وثیقه‎ی 20 میلیون تومان است!

نقل قول نوشته اصلی توسط arash7258 نمایش پست ها
    [...]مجبور شدم برای معافیت تحصیلی 20 تومن وثیقه یا ضمانت + 2 وجه الضمانه +540 هزار تومن کار مزد بذارم که ایم آخری قابل برگشت نیست در کل 22540000 پول بی زبون رو دادم رفت[...]

* بخش هایی از نقل قول ها -بدون تغییر مضمون کلی- حذف شده است، برای مشاهده ی متن نقل قول ها بدون تغییر بر روی فلش کوچک در انتهای خط نخست هر نقل قول کلیک کنید.
    ویرایش توسط darklord : September 26th, 2016 در ساعت 04:45 PM دلیل: اضافه کردن لینک به جدول وثیقه ها

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)