صفحه 414 از 534 نخستنخست ... 314364404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424464514 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,131 تا 4,140 , از مجموع 5333

موضوع: آرشیو شده: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان GRE

پیش فرض پاسخ : ( دیتابیسGRE ) با ذکر برنامه ریزی و کتابهای خوانده شده

دوستمون pooria روش خوبی رو ارائه کردن که تا حالا تو فوروم به این شکل به آن پرداخت نشده بود و چون خودشون نمره بسیار عالی گرفتن از ایشون خواهش میکنیم که کم کار نشن و سعی کنن بیشتر دوستان رو راهنمایی کنن مخصوصا الان که پذیرش هم گرفتن می تونن در قسمت برنامه ریزی برای جی آر ای هم پست های مفیدی ارائه کنند . با تبریک به این دوست عزیز در مورد یادگیری لغات مطالبی رو میخواستم عرض کنم .
    همه میدونیم که یادگیری شکل های مختلفی داره و فقط کسی که روشی رو تجربه کرده میتونه در مورد اون بهترین نظر رو بده و ممکنه که با دو روش به نتیجه مشابه دست یافت . روش دوستمون پوریا یک نکته کلیدی داره که خودشون به عنوان شاخص و کلید اون رو مطرح نکردن و فقط اشاره داشتند . تجربیات اینجانب که چندین روش رو امتحان کردم (البته فعلا تا میانه راه رفتم) ولی برای همین مقدار از چند روش نسبت به یادگیری لغات اقدام نمودم که اشاره خواهمکرد بهترینش کدام بود ولی قبل از آن میخواهم اون کلید رو معرفی کنم . کلید زمان هست حالا با هر روشی . هر قدر زمان از اولین بار شنیدن لغت بگذرد به شرط تکرار در بین این فاصله زمانی ، لغت بیشتر در ذهن نقش خواهد بست .پس هدف اینه که لغت رو یاد بگیریم یعنی چی یعنی این که لغت بره حافظه بلند مدت ، لغت وقتی میره حافظه بلند مدت که تکرار بشه در فاصله های زمانهای مختلف ، هرچه این فاصله زمانی طولانی تر بشه لغت بیشتر در حافظه بلند مدت تثبیت میشه . پس وقتی که کلا نمیخواهیم بیشتر از 3 یا 4 ماه برای لغت وقت بذاریم چاره ای جز خوندن لیست نداریم.
    کتاب داستان رو به صورت متنی من هیچوقت تست نکردم قبلا برایم منطقی نبوده چون حدس میزدم شاید سی درصد لغاتی که من نیاز دارم بشه با این روش به دست آورد ولی بعدها مطمئن شدم به بهترین گزینه بودنش البته در طولانی مدت چون دو مثال ناب دیگری هم در آشنایانم با این روش وجود داشت که نتیجه عالی گرفته بودند !!بسیار عالی!! این نفرات هیچوقت لیست نخوانده بودند ولی قدرت زبانشون رو من تو عمرم ندیدم یکیشونو خواستم تست کنم چند لغت از لیست لغات رو که پرسیدم یکی رو بی پاسخ نذاشت جالبه که حتی نمیدونست جی آر ای چیه و فقط علاقه به خواندن داشت.. راز موفقیت این افراد و دوستمون پوریا خواندن کتابهای خاص زیاد در طول چندین سال بوده (چند تا از این خاص ها رو دوستمون پوریا معرفی کردن) .در این روش دیگر نیازی به مطالعه جدا برای ریدینگ و رایتینگ وجود نخواهد داشت و طرف آنقدر حرفه ای شده که مشکلی نداشته باشد. ولی متاسفانه و صد حیف که خود من و اکثر دوستانی که در این فوروم مشغول مطالعه جی آر ای هستند در بهترین حالت یک سال یا یک سال و نیم حاضرند وقت بگذارند آنهم نه فقط برای لغت بلکه کتابهای مهم دیگر جی آر ای و همچنین ریاضی و رایتینگ .پس به نظر من با نهایت احترام مجبوریم این روش رو کنار بذاریم .

حال روشهایی رو که امتحان کردم توضیح میدم .
    A - پادکست: از سالها پیش پادکست گوش میدادم لیسینینگم رو خوب بالا برده . پادکست های مختلفی وجود دارند که اکثرا برای سطح اینتر مدییت مناسبند . خوبی پادکست و همچنین اودیو بوک این هست که شما هیچ تلاشی برای یادگیری انجام نمیدید مثلا وقتی که قراره آهنگ گوش بدید عوضش از پادکست و اودیو بوک استفاده میکنید. منتها بدیش این هست که خیلی آهسته آهسته شما رو پیش می بره ولی چون نه زمان و نه تلاش بهش اختصاص نمیدید پس در هر حال سود می برید.
    سه مدل استفاده از فایل صوتی وجود داره 1 - پادکست های موضوعی :پادکست های موضوعی به درد جی آر ای نمیخوره و برای تقویت زبان به شکل عمومی موثر هست
    2- اودیو بوک داستانی :همان مسیر دوستمون پوریا که در دراز مدت خوب هست
    3 - پادکست های لغت : دو پادکست خوب برای لیست لغات جی آر ای وجود دارد یکی just vocabulary و دیگری word master500 . هر دو خوبند ولی تجربه چند ساله که با این سری پادکست ها(لیست لغت) به دست آوردم نشون داد که تا روزی که به دیکشنری مراجعه نشود کامل نخواهد شد و فقط بخشی یا شمه ای به شما نفوذ خواهد کرد بعضی لغاتش رو اونقدر گوش داده بودم که توضیحاتشو حفظ شده بودم منتها چون هیچوقت در دیکشنری ندیده بودمش کامل برایم ملموس نبود اخیرا یه کار جالب با این روش کردم وورد مستر با 500 لغت رو روی سی دی زدم و گذاشتم تو سی دی رام ماشینم و لیستش رو هم پرینت کردم و تک تک به دیکشنری مراجعه کردم چون قبلا همه شون رو شنیده بودم و شمه ای هم در ذهنم داشتم بسیار سریعتر یاد گرفتم و هر بار هم که موقع سوار شدن به ماشین برایم تکرار میشود بیشتر در ذهنم فرو میروند نتیجه . استفاده از پادکست لغات باید سه مرحله ای بشه قبل از مراجعه به دیکشنری ، مراجعه به دیکشنری ، بعد از مراجعه به دیکشنری. خوبی این روش --> برای تکرار و مرور نیاز نیست که مجدد به ورژن کاغذی مراجعه بشه و خود پادکست در اوقات مرده شما رو پیش می بره/

B-استفاده از ویدیو : بیشتر برای زبان عمومی مناسب هست و لیسینینگ و اسپیکینگ .
    برای جی آر ای غیر از ویدیوهایی که مستقیما به این منظور تولیدشدند مثل ویدیوهای مگوش و ویدیوهای princetonدر سایت skydrive مناسب نیستند
    ولی برای لیسسنینگ و اسپیکینگ روشی که استفاده کردم فوق العاده موثر بودند و اینجا فقط میخوام اشاره کنم . استفاده از تالک شو ها و اینتویو هایی که با افراد مشهور در بعضی تالک شو ها انجام میشه چند مورد رو معرفی میکنم tonight show with jay leni , Late Show With David Letterman , saturday night live . کسانی که میخوان لیسینینگ و اسیکینگ رو تقویت کنند بسیار توصیه میکنم به استفاده از اینها.

C-خواندن لیست لغات : در این قسمت استفاده از روشی برای مطالعه بسیار مهم هست و استفاده از روش غلط می تواند زمان یادگیری یک لیست 1000 لغتی را از یک ماه به سه ماه افزایش دهد. خودم به عینه این مورد رو تجربه کردم و با تغییر در روش مطالعه به نتیجه ای به مراتب بهتر رسیدم.
    در استفاده از روش مسئله مهم دیگری نیز وجود دارد و اون موجود بودن منابع برای بهترین روش هست . در مواقعی میدونی بهترین روش چیه ولی منبع کافی برای اون وجود نداره. پس ما باید ابتدا منابع مون رو مشخص کنیم و سپس بهترین روش برای خوندن اون رو انتخاب و شروع کنیم
    بهترین روش استفاده از نرم افزار فلش کارت هست ..منتها حتما باید دیتابیسی که ما میخواهیم برای نرم افزار فلش کارت موجود باشد و حتما نرم افزار باید قابلیت ادیت و کامنت گذاری داشته باشد. انکی در این مورد خیلی خوب هست . لیست های خوبی برای این نرم افزار وجود دارد .
    مورد بعدی استفاده از تصویر برای لغت هست که یکی از بهترین روش های یادگیری می باشد. متاسفانه در این مورد منابع بسیار کم هستند. اخیرا سایت golda.ir نرم افزار فلش کارت ایرانی بسیار فوق العاده ای طراحی کرده که تمامی نیازهای نرم افزاری فلش کارت را تقریبا رفع کرده یعنی به نظرم طرف خودش برای اینکه بتونه لغت رو به بهترین شکل یاد بگیره این نرم افزار رو ساخته منتها دیتا بیسش هنوز ناقص هست و فعلا فقط برای 504 اینکار رو کرده . من باهاشون تماس گرفتم میگه قراره به زودی برای 1100 هم بانک خوبی طراحی کنه. در این نرم افزار فلش کارت امکان ادیت برای هر لغت و اضافه کردن کامنت خودت وجود داره و عالیترین قسمتش لینک مستقیم به bluedict هست که در انکی با استفاده از شیر قابل دسترسی هست ولی اینجا لینک مستقیم . نکته جالب دیگه اش دیتا بیس تصویریشه که البته گفتم فعلا فقط برای 504 هست.

لیست هزار لغت مگوش یک فلش کارت اندروید خوب دارد ولی این فلشکارت چون قابلیت ادیت ندارد موقع مطالعه ما بارها لغت رو فراموش میکنیم و مجبوریم به دیکشنری مراجعه کنیم. از طرفی لیست مگوش برایمان خیلی مهم است ولی نرم افزارش ایده آل نیست برای رفع این مشکل من از روش پرینت استفاده کردم که درسته کار سختی بود ولی سرعتم رو به مراتب بالا برد هر پارتش رو در یک فایل وورد لیست کردم و یکبار معنی ش رو از دیکشنری نگاه کردم و چکیده لازم برای خودم رو جلوی لغت نوشتم و پرینت کردم.

همونطور که اشاره کردم برای هر منبعی یک روش بهترین هست مثلا من برای یک لیست direct hits از انکی استفاده کردم و برای لیست وورد مستر از پادکست و پرینت کاغذی استفاده کردم و برای لیست مگوش از فلش کارت مگوش و پرینت آن استفاده کردم هر کدوم از این لیستها یه چیز خوبی داشت که من با روش کمکی از نکته مثبت اون لیست استفاده کردم .
    تجربه دیگرم این هست که اون لیست انکی رو که اول از همه و چند ماه پیش مطالعه کرده بودم الان خیلی بیشتر از آخرین لیستی که مطالعه کردم در حافظه بلند مدتم نقش بسته و این به همون کلید گذشت زمان بر میگردد .

امیدوارم مفید بوده باشه

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

پیش فرض پاسخ : ( دیتابیسGRE ) با ذکر برنامه ریزی و کتابهای خوانده شده

دوستایی که خوب خوندن و تازگی ها امتحان دادن الان خوندن wordsmart رو توصیه می کنید یا 3500واژه؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان GRE

سلام دوستان
    من 6-7 ماه فرصت دارم که آماده بشم برای GRE...ممنون میشم دوستان موفق در عرصه GRE راهنمایی کنن..
    به نظر شما روزی چند ساعت باید بخونم که وربال 155+ و کوانت 165+ بتونم بگیرم؟ تافل 105 گرفتم ولی اصلا واسه تافل لغت جداگونه نخوندم (لغتهای جدید ریدینگ ها و لیسنینگها رو بررسی میکردم) با این حساب لغت از چه کتابی شروع کنم به خوندن و بهترین روش واسه لغت خوندن چیه؟ و اینکه کلا برای هر بخش (وربال و کوانت) به ترتیب چه کتابایی رو بخونم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hasti_m نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 6-7 ماه فرصت دارم که آماده بشم برای GRE...ممنون میشم دوستان موفق در عرصه GRE راهنمایی کنن..
    به نظر شما روزی چند ساعت باید بخونم که وربال 155+ و کوانت 165+ بتونم بگیرم؟ تافل 105 گرفتم ولی اصلا واسه تافل لغت جداگونه نخوندم (لغتهای جدید ریدینگ ها و لیسنینگها رو بررسی میکردم) با این حساب لغت از چه کتابی شروع کنم به خوندن و بهترین روش واسه لغت خوندن چیه؟ و اینکه کلا برای هر بخش (وربال و کوانت) به ترتیب چه کتابایی رو بخونم؟
    سلام
    به نظر من فرصت مناسبی در اختیار دارید.
    برای بخش کوانت بهترین منابع برای خود ای تی اس هستش. (آفیشیال گاید٬ پرکتیس بوک ها و بیگ بوک) اگر وقت اضافه آوردید (که اگه روزی بالای ۴ ساعت بخونید به طور قطع میارید) کتاب پنج پوندی منهتن و بارونز.

برای بخش وربال در کنار منابعی که بالا گفتم و باید مطالعه کنید (درباره منهتن دوستان میگن وربالش به درد نمی خوره و من خودم هم وقت نکردم مرور کنم)
    از خوندن ۸۰۰ لغت جی آر ایی بارونز و ۱۱۰۰ لغت غافل نشید.

برای رایتینگ هم من اصلا منبع خاصی رو مطالعه نکردم و طی دوبار امتحان دادن شدم ۳ (رایتینگ تافل رو ۲۵ شدم)

امیدوارم موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Economics, Charles University, CERGE-EI, Prague

با درود به همه
    من 22 نوامبر تافل دادم که نمرم 85 شد. ارشد ریاضی دارم و تصمیم دارم امتحان GRE General بدم. چون رشته ریاضی هستم شاید subject هم بدم. بعد از GRE احتمالا دوباره امتحان تافل میدم.
    میخواستم از الان با یک برنامه ریزی منسجم تا آبان سال دیگه GRE بدم. چه منابعی رو پیشنهاد میکنید و با چه نمراتی در وربال و کوانت و رایتینگ میشه به فاند برای دکترا امیدوار بود.
    در ضمن من برای تافل کتابهای زیر رو خوندم:
    Essential words, 400 words, 504, Delta key, Longman و سری تستهای Barrons و Kaplan و cambridge و TPOs رو کامل زدم.
    از دوستان عزیز خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس فراوان

Junior Member

سلام، من کمتر از 2 ماه وقت دارم واسه امتحان gre. می خوام در مورد vocab و writing کمکم کنید که از روی چه منبعی بخونم برام بیشتر نتیجه بخشه . در ضمن امتحان رو هم به صورت کامپیوتری می خوام بدم.
    دوستان ممنون می شم راهنماییم کنید

ApplyAbroad Veteran
    sahar8564 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    North Dakota State University

نقل قول نوشته اصلی توسط toefl91 نمایش پست ها
    سلام، من کمتر از 2 ماه وقت دارم واسه امتحان gre. می خوام در مورد vocab و writing کمکم کنید که از روی چه منبعی بخونم برام بیشتر نتیجه بخشه . در ضمن امتحان رو هم به صورت کامپیوتری می خوام بدم.
    دوستان ممنون می شم راهنماییم کنید
    سلام دوست عزیز

من هم مثل شما کمتر از دو ماه خوندم هنوز نتایجمون نیومده ولی من word smart‌و 1100 را با نرم افزار anki خوندم و برام تو اون تایم مفید بود

برای رایتینگ یه سری نمونه رایتینگ تو کتاب ETS هست. اونا هم کمک می کنه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    physiology

سلام به همه .من ایلتس 6.5 دارم و میخوام GRE General هم امتحان بدم .فوق فیزیولوژی -زیست شناسی هستم .میخواستم ببینم چه کتابی معرفی میکنید یا اینکه بهتره برم کلاس های امادگی.اگه کتاب چه کتابی و اگه کلاس چه کلاسی مناسب هست و کدوم استاد بهتره.مرسی بچه هااااا .شاد و پیروز باشید دوستان

Member apocalypse2022 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Finance

نقل قول نوشته اصلی توسط shapol نمایش پست ها
    سلام به همه .من ایلتس 6.5 دارم و میخوام GRE General هم امتحان بدم .فوق فیزیولوژی -زیست شناسی هستم .میخواستم ببینم چه کتابی معرفی میکنید یا اینکه بهتره برم کلاس های امادگی.اگه کتاب چه کتابی و اگه کلاس چه کلاسی مناسب هست و کدوم استاد بهتره.مرسی بچه هااااا .شاد و پیروز باشید دوستان
    دوست عزیز کلاس خاصی لازم نیست ... چه مدت تا آزمون زمان دارید؟ سطح لغتتون چطوره؟؟ 1100 و 800 لغت بارونز رو شروع کنید به خوندن و واسه بخش کوانت هم math review که ETS چاپ کرده رو بخونید ... همه اینا تو کتابخانه سایت هست میتونید دانلود کنید ...
    * و من یتوکل علی الله فهو حسبه *

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubt while the stupid one's are full of confidence

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات آزمون كاغذي 8 فوريه 2014 (19 بهمن 92)

سلام
    V:139
    Q:156
    AW:2
    من فقط 4 روز برای کوانت وقت گذاشته بودم. به نظر دوستان میشه با حفظ کردن 1100 لغت نمره 150 از Verbal گرفت؟ برای Writting چیکار باید کرد؟ برای کوانت بهترین منبع چی هست؟ تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)