دوستان من از یکی از برنامه های Erasmus پدیرش گرفتم ، البته نوشته پذیرش اولیه، رفتم تو لیست رزرو برای فاند. دوباره امروز یه نامه واسم اومد که ما داریم دنبال موسساتی میگردیم که هزینه کنن! کسی خبر داره؟!!
دوستان من از یکی از برنامه های Erasmus پدیرش گرفتم ، البته نوشته پذیرش اولیه، رفتم تو لیست رزرو برای فاند. دوباره امروز یه نامه واسم اومد که ما داریم دنبال موسساتی میگردیم که هزینه کنن! کسی خبر داره؟!!
سلام خدمت دوستان
من
معدل لیسانس =16.5 با 110 واحد پاس شده
دانشگاه آزاد
رشته = کارشناسی فناوری اطلاعات
مقالات خارجی = یک کنفرانس IEEE
استاد حل تمرین
2 تا ریکام
سابقه کار =پروژه ای ولی رسمی و دارای بیمه نیست
مدرک زبان = IELTS 6.5 (هنوز نگرفتم)
دوره های بین المللی رو گذروندم و مدارک خوبی دارم
دانش زبان فرانسه A2
حالا با این وضغ (110 واحد پاس شده و مهر سال دیگه ترم آخرمه. آیلتس هم تا 5 ماه یا 4 ماه دیگه اوکی میشه)
میخوام اقدام کنم ولی نمیدونم الان برم 110 واحدیو که پاس کردم و ترجمه کنم و کارو شروع کنم یا واستم این ترمم تموم شه بعدش استارت کنم
اصلا با این وضع کمک هزینه اسراموس و میشه گرفت یا هر کمک هزینه دیگه واسه تحصیل؟! (حتی اگه فارغ شده باشم!).
ممنونم
جالبه این همه ایرانی برای این بورس اقدام کردند و آمار قبولی هم به نسبت خوبه اما حتی یکیشون جواب بچه ها را نمیده!قصه آشنایی و ازدواجشون!!! را مینویسند اما یک راهنمایی ناقابل به هموطنشون نمیکنند!
پریروز لیست قبولی یکی از برنامه ها اومد 4 تا ایرانی تو لیست بود(البته 3 تا رزرو).خود من هم رزرو.
راجع به مصاحبه اسکایپ باید بگم که زیاد تنش زا نیست.آرامشتون را حفظ کنید تا سوالات را خوب متوجه بشید و پاسخ بدید.ابتدا معرفی(ویدئو کنفرانس)معمولاً دو نفر بعد سوالاتی راجع به تحصیل در مقطع قبلی (کلی،جزئی) ، "ریسرچ اینترست"،راجع به دلایل نیاز به این بورس و چشم انداز تحصیلی و شغلی.ممکن است دو تا لینک سوالات عمومی و تخصصی بدهند و از شما بخواهند تا فلان ساعت/تاریخ براشون بفرستید و داخل صفحه اش هم تایمر داشته باشد(برای محاسبه مدت پاسخگویی به سوالات).عمومی ها را میتوانید از گوگل سرچ کنید اما تخصصی فرمولی هست نمیشه ولی زیاد مشکل نیست.
Fin_IT_Amirhos >>> نمیخواهم شما را مأیوس کنم اما معدل + دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید + مدرک آیلتس آکادمیک 6.5 به بالا هر باند 6 + جزء لاینفک این بورس هست.حالا اگر دوست داری اقدام کن! اما تا نوامبر وقت زیاده اونوقته که اکثر برنامه های اراسموس و اراسموس موندوس بازمیشه.
تا یادم نرفته بگم که برنامه های اراسموس از تبادل دانشجو لیسانس هست تا دکترا + استاد...دستونم بازه برای رشته/محل اما بیش از یک برنامه نباید شرکت کرده باشید.
من واسه مهندسی شیمی اقدام کرده بودم Energy & Environment.
من تا الان کلی ایمیل زدم که منظورتون از این فاند جایگزین چیه ، اما کسی جواب نداده
چگوری میشه فاند جایگزین پیدا کرد؟
شما از چه دانشگاهی پذیرش گرفتین؟
امسال تعداد بورسیه های اراسموس موندوس برای هر رشته خیلی محدود بوده حدود 11 تا در کل برای هر رشته برای همین به پذیرفته شده ها پیشنهاد دادن برای بورسیه های دیگه هم اقدام کنن که تقریبا هیچ کدومش برای ایرانی ها نیست. اغلب این بورسیه ها توسط شرکت ها برای کشور خودشون ارائه میشه.
منم لیسانس مهندسی شیمی ام. برای رشته fire safety اقدام کردم بین دانشگاه های گنت بلژیک، ادینبرو اسکاتلند و لوند سوئد. امروز نامه پذیرشم اومد ولی بورسیه ندادن بهم تو لیست رزرو بورسیه هم 25 ام بودم که فک نکنم بهم برسه
سلام
یه سوال در مورد erasmus mundus داشتم. من برای یه برنامه ی Phd که توسط Erasmus حمایت مشه اپلای کردم و مصاحبه هم شدم. می خواستم ببینیم حدودا نتایجش کی میاد؟ اگه رد هم بکنن خبر می دن یا نه؟
متشکرم
در خصوص اعلام نتایج اصلاً نگران نباش،حتی اگر قبول نشده باشی،به شما خبر میدهند.اکثر نتایج بین ماههای فوریه تا مِی اعلام میشن،برنامه به برنامه فرق میکنه.معمولاً داخل سایتشون زمان اعلام نتایج نوشته شده اما اگر عجله دارید خیلی ریلکس به کوردینیتور برنامه ایمیل بزنید و بپرسید.
با سلام خدمت دوستان گرامی
خواستم بدونم در حال حاضر بورس هایی که توی این طرح هست هزینه های زندگی رو پوشش می ده یا نه.. بعدم اینکه برای من که فوق لیسانس خوندم شانس بیشتری برای فوق خوندن دوباره هست یا نه..کارشناسی صنایع دانشگاه غیر انتفاعی شمال معدل 13.72 و کارشناسی ارشد صنایع دانشگاه پیام نور معدل 17.. مقاله ندارم.. برای GMAT و TOEFL هم دارم میخونم.. ممنونم پیشاپیش..
علاقه مندی ها (Bookmarks)