صفحه 114 از 183 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 1824

موضوع: Pick Up ویزا آمریکا از آنکارا 2014- 2008

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : Pick Up ویزا از آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط salehiphd نمایش پست ها
    سلام
    برای pick up ویزا از آنکارا باید خودم برم یا از آژانس ها می تونند این کارو بکنند؟ اگه کسی آژانس معتبری میشناسه میتونه برام با پیام خصوصی معرفی کنه.
    سلام
    پيك از انكارا توسط مصاحبه شونده يا يكي از مصاحبه شونده ها بايد انجام شه.همين پست قبلي خودتون رو هم ميخونديد اطلاعات خوبي ميداد شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام دوستان من اخرش نفهمیدم میشه پاسمون رو بدیم یکی دیگه پیک اب کنه یا نه؟ چرا بعضی نوشتن بیشتر از 5 روز طول میکشه لطفا راهنمایی کنید

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط loghmoradi نمایش پست ها
    سلام دوستان من اخرش نفهمیدم میشه پاسمون رو بدیم یکی دیگه پیک اب کنه یا نه؟ چرا بعضی نوشتن بیشتر از 5 روز طول میکشه لطفا راهنمایی کنید
    دوستانی که برای کاناد میرن هم اینجا میان گه گداری!! واسه همین قاطی میشه!

برای ویزای آمریکا نمی تونید بدید به کسی و خودتون باید برید... اگر خانوادگی مصاحبه شدید مثلاً F1 , F2 ... اپلیکنت اصلی یعنی F1 بره کافیه!

اگر چند نفری برای B2 مصاحبه شدید... یکی تون هم بره کافیه... ولی مهم اینه که همه با هم باید مصاحبه شده باشید!

برای ویزای کانادا گویا میشه داد کسی پیک آپ کرد!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

پیش فرض اطلاعات جامع در مورد هتل های آنکارا (فاصله تا سفارت های آمریکا و کانادا، تعداد ستاره)

سلام. کسی میدونه هتل نزدیک این پست کجاست؟ من تو گوگل مپ زدم چندتا کیزیلای بود.

محل: PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
    نشانی:
    MITHATPASA KÜLTÜR
    ANKARA,
    6441

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

پیک آپ ویزای آمریکا از آنکارا

دوستان عزیزی که می خوان وقت بگیرن این پست رو انتخاب کنند... چون هم نزدیک به کیزیلای و سفارت هست.. هم این که شنبه ها بازه!

شما بعد ازکلیر شدن باید فقط 5 شنبه ها پاس رو تحویل بدید! اگر این پست رو انتخاب نکنید باید تا 2 شنبه معطل شی!! ولی چون این پست شنبه ها بازه می تونید شنبه پاس رو از پست تحویل بگیرید و برگردید و هزینه الکی ندید!!

محل:

PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI

نشانی:
    MITHATPASA KÜLTÜR
    ANKARA,
    6441

اکثر دوستان تو پیدا کردن این پست تو لیست پست خونه هایی که تو سایت سفارت هست مشکل دارند... برای همین عکس رو گذاشتم که چجور انتخاب کنید:

1. تو گزینه اول: ANKARA

2. توگزینه دوم: CANKAYA

3. تو گزینه سوم: KULTUR

4. گزینه چهارم: PTT - YENISEHIRPTT - ANK.MERKEZI

عکس خود گزینه ها رو هم گذاشتم!

post entekhab.png

این هم آدرسش برای پیک آپ:

سه نقشه در ابعاد مختلف قرار داده میشه که به راحتی بتونید محل پستPTT - YENISEHIRPTT - ANK.MERKEZI
    رو پیدا کنید!

ستاره مشکی: محل پست

ستار نارنجی: هتل Etap Bulvar (چون اکثر بچه ها اونجا میرن)

ستاره زرد: محل سفارت

دایره آبی: مسجد معروف Kocatepe

تصویر اول: محل همه موارد بالا نسبت به هم

1.jpg

تصویر دوم: کروکی از هتل Etap Bulvar به محل پست

2.jpg

تصویر سوم: تصویر دقیق از محل پست

3.jpg

در صورتی که عکس ها باز نشد از این لینک استفاده نمایید: اینجا
    ویرایش توسط studentz : April 16th, 2014 در ساعت 06:38 PM
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

برای رفتن به سفارت از کیزیلای... به عنوان مثال از هتل etap bulevar طبق نقشه زیر برید!!!

فقط دقت کنید همون اول کار یکم خلاف جهت رفته که شما نمی خواد برید... به سمت ستاره برید... اونجا زیر گذر هست برید اونور خیابون!!

نهایتاً 15 دقیقه پیاده روی داره!! فقط در ورودی تو کوچه سمت چپ(از رو نقشه) B هست...

sefarat.jpg

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

این قضیه که حتما خودت واسه پیک آپ بری قطعیه؟ نمیشه یکی از دوستان که خونشون آنکاراست بره تحویل بگیره؟ دوبار آنکارا رفتن گرون در میاد آخه!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    این قضیه که حتما خودت واسه پیک آپ بری قطعیه؟ نمیشه یکی از دوستان که خونشون آنکاراست بره تحویل بگیره؟ دوبار آنکارا رفتن گرون در میاد آخه!
    سلام
    بستگی به اداره پست و رئیس اونجا داره . در واقع با وکالت نامه رسمی میتونن بگیرن ولی من برای مادرم را که البته در آنکارا بود با یک نوشته روی کپی پاسپورتش که به دو زبان انگلیسی و ترکی استانبولی بود و امضا کرده بود رفتم و گرفتم. البته کارت ملی و پاسپورت خودمم برده بودم و اون پاسپورتشو تحویل سفارت داده بود فقط من باید میرفتم میگرفتم باز با مقداری ریسک اگر وقت داری میتونی این کارو بکنی ولی اگر پاسپورتت بره آنکارا و مشکلی پیش بیاد دوباره باید برگرده تا تو بتونی بری و بگیری.
    موفق باشی

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

دوستان اگر آنکارا ویزای درجا بهمون بده.همون موقع پاسپورت رو نگه میدارن یا بعدا باید ببیریم؟روزهای خاصی داره؟چقدر طول میکشه که ویزا داخل پاسپورت بخوره؟برنامه شون چیه و چطوره؟ممنون
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد هتل های آنکارا (فاصله تا سفارت های آمریکا و کانادا، تعداد

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdinor نمایش پست ها
    سلام. کسی میدونه هتل نزدیک این پست کجاست؟ من تو گوگل مپ زدم چندتا کیزیلای بود.

محل: PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
    نشانی:
    MITHATPASA KÜLTÜR
    ANKARA,
    6441

اطلاعات راجع به دفتر پستی: اینجا

فاصله از هتل ها: اینجا

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)